maritbet girişmaritbet
Hekim Holding 4 şirketiyle 37. Yapı Fuarı’na katılacak

Hekim Holding 4 şirketiyle 37. Yapı Fuarı’na katılacak

Yapı sektöründe öncü şirketlerden Hekim Holding 37. Yapı Fuarı’nda ürünlerini sergilemeye hazırlanıyor

Hazır yapı sektörüne kazandırdığı ilkleri ile sektörün öncülüğünü üstlenen Hekim Holding şirketleri, sektörün tüm paydaşlarını buluşturan Yapı Fuarı'na 4 şirketiyle birden katılıyor. Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş. ve Hekim Yapı A.Ş.  37. Yapı Fuarı'nda sektöre ilham verecek yeniliklerini sergiliyor. 

Hazır yapının ilklere imza atan öncü şirketlerini bir araya getiren Hekim Holding, 6-10 Mayıs 2014 tarihlerinde TÜYAP Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek 37. Yapı Fuarı'na; Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş. ve Hekim Yapı A.Ş.  ile katılacak. Ulusal ve uluslararası sektör profesyonellerini bir araya getiren, yapı malzemeleri ve teknolojileri zirvesi haline gelen Yapı Fuarı'nda; Hekim Holding Şirketleri ileri teknolojiyle sektöre kazandırdıkları inovasyonları sergiliyor.

Hekim Holding Yönetim Kurulu Üyesi, İdari ve Mali İşler Başkan Yardımcısı Aydan HEKİM, grup şirketlerinin bulundukları sektörde öncü olmalarının getirdiği sorumlulukla Yapı Fuarı'nda sektöre yön gösteren yenilikçi ürünlerini sergileyeceklerini belirtti. Aydan HEKİM, “Grup şirketlerimizin yerli ve yabancı sektör profesyonelleri ile en önemli buluşma noktalarından biri de Yapı Fuarı, uzun yıllardır Yapı Fuarı'na katılıyoruz ve sektöre kazandırdığımız ilkler fuar ziyaretçilerinin ilgi odağı oluyor. Bu yıl da Prefabrik Yapı A.Ş. Türkiye'de ilk olan 8 katlı hafif çelik yapılar ve dev hangar konstrüksiyonlarını ziyaretçileri ile buluşturuyor. Özge Yapı A.Ş. soft mimari yapısı ile dikkatleri üzerine çekecek konut projesi, Hebo Yapı A.Ş kabin ve konteyner ağırlıklı ürünleri, Hekim Yapı A.Ş. ise İç ve Dış Cephe Sistemlerinde farklı ihtiyaçlar için geliştirdiği çözümleri sergiliyor.

Hekim Holding çatısı altında faaliyetlerini sürdüren tüm şirketlerimiz, inovasyon çağında teknolojik yenilikler ve sürdürülebilirlik merkezinde çalışmalarına devam ediyor. Hekim Holding'in hazır yapı sektöründeki gücü; her biri alanında uzman grup şirketlerinin, yüksek kapasiteli entegre tesislerinin ve çözüm odaklı profesyonel yaklaşımının birliğinden geliyor. Müşterilerimizin ve iş ortaklarımızın beklentilerinin ötesinde ürün ve hizmetler sunuyor, çevreci yaklaşımımız ile kalitemizden ödün vermiyoruz. Bu konudaki duyarlılığımız ile dünya genelinde hizmet veren, sektörün en önemli şirketleri arasında yer alıyoruz. 

Hekim Holding olarak tüm grup şirketlerimizle 170 bin m²'lik üretim alanına ve 12 bin m²'lik hazır yapı tanıtım alanına sahibiz. Bugün 90'a yakın ülkeye ihracat yapıyoruz ve referanslarımız arasında dünya markaları bulunuyor. Yapı Fuarı'nda şirketlerimizin iş ortaklarına yeni referanslar ekleneceğine inancım tam” diye bilgi verdi. 

Prefabrik Yapı A.Ş. kuruluşunun 25. yılında olması nedeni ile sektöre yön veren nitelikte çalışmalara imza atarak, Salon 11A, 551-561 numaralı standında sektör profesyonelleri ile buluşturuyor. 

Özge Yapı A.Ş.'nin 4 mevsim huzur, hayat boyu güven sloganı ile geliştirdiği seçkin ve nitelikli projeleri ile adından söz ettirecek. Soft Mimari konseptinin ağırlıklı olduğu yeni konut projesini ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor. 
Hebo Yapı A.Ş. birçok ayrıcalıklı öncülüklere sahip, kalite ve estetiğin birleştiği, insanların barınma ihtiyaçlarını karşılayan, günümüz teknolojisinde kısa sürede kaliteli ve yapıcı çözümleri ile ürün yelpazesini tanıtıyor. 

Ar-Ge yatırımlarıyla cephe kaplama malzemesi sektörünün öncüleri arasında yer alan Hekim Yapı A.Ş. fuar boyunca 5A Salonu'nda yer alan 212 numaralı standında, İç ve Dış Cephe Sistemleri için hafif fibercement levha BOARDIA, bombeli – eğrisel yüzeylerin fibercement'i FLEXIA ve prefabrik yapıların yalıtımlı hazır duvarı YAPIPAN ürünlerini sergiliyor.  

    

Yorum Yaz

Benzer Haberler

37. Yapı Fuarı–Turkeybuild İstanbul 106.537 ziyaretçiyi ağırladı!
  • 14.05.2014 12:49

37. Yapı Fuarı–Turkeybuild İstanbul 106.537 ziyaretçiyi ağırladı!

Yapı sektörünün zirvesi Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, uluslararası etkinli ...

37. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, yapı sektörünü buluşturdu
  • 11.05.2014 09:59

37. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, yapı sektörünü buluşturdu

ÇATIDER Başkanı M. Nazım Yavuz, yoğun ilgi gören fuarın yapı sektörü için çok ve ...

37. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul’a yoğun ilgi devam ediyor
  • 09.05.2014 12:30

37. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul’a yoğun ilgi devam ediyor

6 Mayıs’ta kapılarını ziyaretçilerine açan Türk yapı sektörünün en büyük buluşma ...

BASF, Yapı Fuarı Turkeybuild’de ürün portföyünü sergiliyor
  • 07.05.2014 15:08

BASF, Yapı Fuarı Turkeybuild’de ürün portföyünü sergiliyor

BASF, Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da aralarında enerji verimliliğini artır ...

LG Hausys Türkiye’de büyüme hedefliyor
  • 07.05.2014 13:14

LG Hausys Türkiye’de büyüme hedefliyor

LG Hausys 37. Yapı Fuarı’na katılarak şık ve çok yönlü tasarımlara imkan tanıyan ...

Lamp 83 yeni ürün gamı ile 37. Yapı Fuarı’nda yerini alacak
  • 06.05.2014 08:26

Lamp 83 yeni ürün gamı ile 37. Yapı Fuarı’nda yerini alacak

LAMP 83, 06-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek olan 37. Yap ...