maritbet girişmaritbet
Hayal Kahvesi’nin yeni hedefi Mall of İstanbul ve Büyükçekmece Marina!

Hayal Kahvesi’nin yeni hedefi Mall of İstanbul ve Büyükçekmece Marina!

Yemek ve eğlence sektöründe 20 yıldır varlığını koruyan Hayal Kahvesi’nin Beyoğlu’nda başlayan yolculuğu bugün 12 şubeyle devam ediyor

 

Yemek ve eğlence sektöründe 20 yıldır varlığını koruyan Hayal Kahvesi'nin Beyoğlu'nda başlayan yolculuğu bugün 12 şubeyle devam ediyor. Ebru Köktürk Koralı, müşteri olarak gittiği Hayal Kahvesi'nin bugün ortakları arasında. Çubuklu ve Ankara'daki Hayal Kahvesi'nden sonra Küçükçekmece Atakent Arenapark'ta üçüncü mekanını hayata geçiren Koralı ve ortağı Fehmi Yaşar'ın hedefi İkitelli-Büyükçekmece bölgesinde 3 Hayal Kahvesi daha açmak. Yeni Hayal Kahvesi şubeleri için en güçlü adaylar Mall of İstanbul ve Büyükçekmece Marina projeleri. Bir diğer hedef Maslak'ta gastronomi okulu kurmak.

Hayal Kahvesi, yemek ve eğlence sektöründe 20 yıldır varlığını koruyan ender markalardan biri... Hayal Kahvesi'nin Beyoğlu'nda başlayan yolculuğu bugün 12 şubede devam ediyor. Ebru Köktürk Koralı, müşteri olarak gittiği Hayal Kahvesi'nin bugün ortakları arasında. Ebru Köktürk Koral, Çubuklu ve Ankara'daki Hayal Kahvesi'nden sonra Küçükçekmece Atakent'te Arenapark Alışveriş Merkezi'nde üçüncü mekanını hayata geçirdi.

12 Hayal Kahvesi'nin de ortağı olan Fehmi Yaşar ile birlikte hareket eden Ebru Köktürk Koralı, İkitelli-Büyükçekmece bölgesinde 3 Hayal Kahvesi daha açmayı, Maslak'ta da gastronomi okulu kurmayı planlıyor. Atakent için Gastronomi İstanbul diye bir şirket kurduklarını belirten Koralı, “2014 sonuna kadar bölgedeki Hayal Kahvesi sayısını 4'e çıkarmayı planlıyoruz. Gastronomi okulu'nu Maslak'ta kuracağız. Atakent dışındaki diğer Hayal Kahvesi şubeleri için Mall of İstanbul ve Büyükçekmece Marina ilgi duyduğumuz projeler” dedi.

‘Hayal Kahvesi, size en yakın' sloganıyla Haziran sonunda Atakent'e geldiklerini kaydeden Koralı, “Çok trend olan semtlerin dışına çıkabilmek önemli. Çubuklu ya da Atakent'teki insanın müzik dinlemeye Beyoğlu'na gelmesi imkansız değil ama kolay da değil. İnsanlar yaşadıkları semte yakın yerlerde eğlenmek istiyor. Çubuklu'ya ilk gittiğimizde ‘Orada ne işiniz var, oraya kim gelecek?' demişlerdi ama aradan 18 yıl geçti. Manzarasıyla, yemekleriyle, Çubuklu Hayal, 3 nesilden insanı ağırlıyor ve sadece gençlerin değil ailelerinin de güvenini kazanan bir mekan oldu. Şimdi Atakent'te de gelip ‘Buraya değer kattınız' diye teşekkür eden misafirlerimiz oluyor. Yol tarifleri bile değişti, Hayal Kahvesi'nin karşısındaki site, yanındaki site diye tarif edilmeye başlandı” diye konuştu.

Atakent'e Hayal Kahvesi'nin karakterini oluşturan müzikleri, yemekleri getirdiklerini dile getiren Ebru Köktürk Koralı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Atakent, nüfusu sürekli artan, yeni inşaat projeleri ile değer kazanan bir bölge. Çevremizde iyi planlanmış siteler, konforlu evler var. Teklif bize Arenapark'tan geldi. Arenapark, bir araya gelmiş markalar sayesinde çekim merkezi oluştururken açık alan konsepti ile mağazaların kendi çizgilerini koruyabileceği bir mimariye sahip. Talep olması ve bu mimariyi de sevmemiz nedeniyle Atakent'te olmaya karar verdik. 1 milyon dolarlık yatırım yaptık. 400 metrekare alanda ferah ve konforlu bir salona sahibiz. AVM mimarisinin güzelliği sayesinde 2 bahçemiz var. Açık alanda oturmak isteyenler, bu bölümleri tercih edebilecek. Dekorasyonu, Mimar Emre Güngörmüş hazırladı. Ayrıca Amy Winehouse ve Mick Jagger da bizimle Hayal'de olacak. İlk defa burada geniş bir kitaplık ile okuma bölümü hazırladık ve çok sevildi. Kitaplığımız için kitap getirenler, kahvelerini alıp direkt okuma bölümüne geçenler oluyor. Kapasite olarak oturma düzeninde 200 kişi, konser ve partilerde ayakta 500 kişi ağırlayabileceğiz.”

‘Kendi müşterimizi oluşturacağız'

SEKTÖRÜN çok hızlı büyüdüğünü ve genelde 8-10 bin kişilik bir müşteri kitlesinin hedef kitle olduğuna dikkat çeken Ebru Köktürk Koralı, aynı hedef kitleye hizmet vermenin sektörü büyütmek anlamına gelmediğini vurguladı. Koralı, “Biz bu kesimi hedeflemiyoruz ve her gittiğimiz yerde iyi yemek ve müzikten anlayan, verdiği paranın karşılığını alan özel bir müşteri kitlesi oluşturuyoruz. Arenapark'ta da bu kitlemiz oluşmaya başladı” dedi.

Canlı Küba ve Balkan müzikleri Eylül'de başlıyor

EBRU Köktürk Koralı, Arena Park Hayal Kahvesi'nde canlı müziğin Eylül ayında başlayacağını anlattı. Koralı, “1995 yılında Hayal Kahvesi'ne dahil olduğumda, beni çeken rock müzik ve o müziğin yaşam tarzı olmuştu. Bugün rock müzik poplaştı, dünyada da böyle. Bizim için iyi yemekle iyi müziğin bir arada olması çok önemli. Eylül ayından itibaren çarşambaları dönüşümlü olarak Küba ve Balkan müzikleri olacak. Cuma geceleri Hayal Kahvesi gruplarının rock tabanlı müzikleri duyulacak. Cumartesi geceleri ise parti zamanı” diye konuştu.

Necla Dalan/Vatan

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hayal Kahvesi, Starbucks’a rakip mi oluyor?
  • 17.09.2014 09:21

Hayal Kahvesi, Starbucks’a rakip mi oluyor?

Hayal Kahvesi’nin sahibi Fehmi Yaşar, ‘kahve’ zinciri kuracaklarını açıkladı ...

Hayal Kahvesi’nin yeni hedefi Mall of İstanbul ve Büyükçekmece Marina!
  • 18.08.2012 09:33

Hayal Kahvesi’nin yeni hedefi Mall of İstanbul ve Büyükçekmece Marina!

Yemek ve eğlence sektöründe 20 yıldır varlığını koruyan Hayal Kahvesi’nin Beyoğl ...

Hayal Kahvesi, Atakent Arena Park AVM’de yeni şube açtı!
  • 02.08.2012 07:57

Hayal Kahvesi, Atakent Arena Park AVM’de yeni şube açtı!

Duvarlarını Amy Winehouse ve Mick Jagger fotoğraflarının süslediği mekan, iyi ye ...

Fehmi Yaşar'ın Hayal Kahvesi 12 mekana ulaştı!
  • 29.07.2012 09:18

Fehmi Yaşar'ın Hayal Kahvesi 12 mekana ulaştı!

Yıkılan sinema hayallerinin üzerine 'rock' ruhuyla yeni bir hayal kuran Fehmi Ya ...

TEPE PRIME AVENUE AÇILIYOR
  • 27.09.2011 14:51

TEPE PRIME AVENUE AÇILIYOR

Ankara'da hayata geçirilen Tepe Prime Avenue 2 Ekim Pazar günü Ozan Doğulu ve Ce ...