maritbet girişmaritbet
Gülçin Berkel Erem, Dow’da yeni görevine başladı

Gülçin Berkel Erem, Dow’da yeni görevine başladı

Gülçin Berkel Erem, Dow Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi İK Yetenek Yönetimi Direktörlüğü görevine getirildi

16 yıldır Dow bünyesinde bulunan Gülçin Berkel Erem, üstlendiği yeni görevi ile uluslararası çapta bu alanda görev yapan sayılı Türk kadın yöneticiler arasına girdi.

The Dow Chemical Company'nin Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Türkiye İK Direktörü olarak görev yapmakta olan Gülçin Berkel Erem, Dow Avrupa Ortadoğu ve Afrika Bölgesi İnsan Kaynakları Yetenek Yönetimi Direktörü görevine getirildi. 

Gülçin Berkel Erem, Dow'a  1998 yılında Türkiye İK temsilcisi olarak katıldı ve bir yıl sonra Ortadoğu bölgesini de devraldı.  2005 – 2007 yıllarında Dow'daki iç ve dış işe alım süreçlerinin uygulanması ve geliştirilmesini yönetti. 
2007 yılında EMEA bölgesi İşgücü Planlama Lideri rolünü üstlendi ve işveren markası, işe alım ve kariyer etkinlikleri, stratejik işe alım planları, üniversite ilişkileri ile Yönetici Geliştirme MBA  gibi programları yönetti. 

Gülçin Berkel Erem, İsviçre İK Coğrafya Lideri, Avusturya ve EMEA İş Gücü Planlama Lideri olarak iki çocuğu ile birlikte 2009 yılında İsviçre'ye taşındı ve yaklaşık 3 yıl kadar orada çalıştı. Erem, bu süreçte hROH EMEA Genel Merkezi'nin Dow'a entegrasyonunu da koordine etti. 

2012 yılında ilk önce Doğu Avrupa'nın daha sonra ise Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Türkiye Bölgesi'nin İnsan Kaynakları Coğrafya Lideri görevini devraldığında Türkiye'ye geri döndü. 

Yaklaşık 2 yıldır bu görevi yürüten Gülçin Berkel Erem, 2014 itibariyle Dow Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi İnsan Kaynakları Yetenek Yönetimi Direktörü görevine getirildi. Gülçin Berkel Erem, yeni görevi ile uluslararası çapta bu alanda görev yapan sayılı Türk kadın yöneticiler arasına girdi.

Çalışma hayatında engelli ve kadın çalışanlara yönelik farkındalığın artırılmasına özel önem veren Gülçin Berkel Erem, bu yönde gerçekleştirilen çeşitli faaliyet ve sosyal sorumluluk projelerine de katkıda bulundu. 

Trakya Üniversitesi'nden Bilgisayar Bilimi alanında lisans diploması olan Gülçin Berkel Erem'in Londra Üniversitesi ve Birkbeck Üniversitesi'nden de yüksek lisans diploması bulunmaktadır. Erem ayrıca, kısa süre önce Koçluk Eğitimi Enstitüsü'nden Koaktif Koç sertifikası da almıştır. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Gülçin Berkel Erem, Dow’da yeni görevine başladı
  • 10.07.2014 13:43

Gülçin Berkel Erem, Dow’da yeni görevine başladı

Gülçin Berkel Erem, Dow Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi İK Yetenek Yönetimi D ...