maritbet girişmaritbet
Göktekin Yapı Kategori-1 Senyör Tenis Turnuvası sonlandı

Göktekin Yapı Kategori-1 Senyör Tenis Turnuvası sonlandı

TTF'nin en yüksek puanlı senyör turnuvalarından biri olan Göktekin Yapı Kategori-1 Senyör Tenis Turnuvası'nda kupalar sahiplerini buldu.

Konut ve işyeri projeleriyle birlikte teknolojik mühendislik anlayışıyla taahhüt projeleri hayata geçiren Göktekin Yapı sponsorluğunda düzenlenen Kategori-1 Senyör Tenis Turnuvası'nda tamamlandı. 5-13 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen ve Türkiye'deki senyör tenisçileri Adana'da buluşturan turnuvaya, teklerde 188, çiftlerde 88 olmak üzere toplam 276 senyör tenisçi katıldı.

9 gün süren tenis şöleni sonunda, turnuvanın şampiyonlarına ve finalistlerine kupaları, Adana işi hediyelikleri ve ödülleri törenle verildi. Törende konuşan Göktekin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Göktekin, “Tenisin ustalarını Adana'da buluşturduğumuz için çok mutluyuz. Göktekin Yapı olarak 2023 vizyonumuz çerçevesinde Adana kent markasının tanıtımını destekliyor, Adana'yı en iyi şekilde tanıtmak için çaba gösteriyoruz. Kategori-1 Senyör Tenis Turnuvası sponsorluğumuzun da bu vizyonumuzun bir yansıması olduğuna inanıyoruz. Türk Tenisi adına kentimizde yaptığı yatırımlarla Adana'yı teniste marka yapan ATDSK ile birlikte Adana'nın tanıtımına katkı vermiş olmaktan dolayı gururluyuz. Turnuvaya katılan sporcularımıza, ev sahipliği yapan ATDSK'ya ve emeği geçenlere kentimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin de, Göktekin'e Türk tenisine ve Adana markasına sağladığı katkı ve destek nedeniyle teşekkür ederek, plaket sundu.


ATDSK'ya 13 kupa

ATDSK sporcularının 3 şampiyonluk,10 ikincilik olmak üzere toplam 13 kupa aldığı Göktekin Yapı Kategori-1 Senyör Tenis Turnuvası'nın şampiyonları ve finalistleri şu isimler oldu:

TEK ERKEKLER
35+'da Mehmet Şimşek ve Zeki Tosun, 40+'da Lebit Umut Yurtoğlu ve Nasrettin Yıldız, 45+'da Osman Avcu ve Türker Okan Okyay, 50+'da Levent Karapınar ve Erdal Öztürk, 55+'da Remzi Pekün ve Yunus Hakan Binöz, 60+'da Sırrı Dinçer ve Celalettin Bacanlı, 65+da Cafer Şen ve Mehmet Ali Elibol, Yeni Başlayan Sercan Eşme ve Mehmet Fettah Aladağ, 18+'da Ali Kaan Kandırmaz ve Mekin Arıcı.

ÇİFT ERKEKLER
35+'da Türker Okan Okyay ve Lebit Umut Yurtoğlu çifti ile Gökhan Can ve Osman Avcu çifti, 45+'da Selçuk Anar ve Mehmet Hıdır Kiremit çifti ile Hasan Karakaya ve Hacı Apak çifti, 55+'da Selçuk Şerifoğlu ve Yunus Hakan Binöz çifti ile Serdar Özbarlas ve Sermet Soylu çifti.

TEK BAYANLAR
35+'da Aylin Kasapoğlu ve Özlem Ateş, 40+'da Berna Çolakoğlu ve Hayat Üstün, 45+'da Nejla Günay ve Dilara Çeliker, 50+'da Gülin Gali ve Saniye Kandırmaz.

ÇİFT BAYANLAR
35+'DA Dilara Çeliker ve Berna Çolakoğlu çifti, Hayat Üstün ve Özlem Ateş çifti, 45+'da Feray Akyılmaz ve Berna Şanlı çifti, Güliz Göktekin ve Gülin Gali çifti.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul Havalimanı'na "Dünya Havalimanları 2023"ten iki ödül
  • 17.03.2023 13:59

İstanbul Havalimanı'na "Dünya Havalimanları 2023"ten iki ödül

 İstanbul Havalimanı, İngiltere merkezli havacılık derecelendirme kuruluşu ...

İnegöl AVM, Hermes'te iki kategoride iki platin ödül aldı
  • 02.05.2022 00:29

İnegöl AVM, Hermes'te iki kategoride iki platin ödül aldı

İnegöl AVM, ‘Bir Dönüşüm Hikayesi Projesi’ ile Uluslararası Hermes Ödülleri’nde ...

Çimstone Türkiye’nin En itibarlı Tezgâh Markası seçildi
  • 01.05.2022 23:49

Çimstone Türkiye’nin En itibarlı Tezgâh Markası seçildi

Türkiye İtibar Akademisi tarafından gerçekleştirilen İtibar Endeksi Araştırması’ ...

İstanbul Havalimanı'na “5 Yıldızlı Havalimanı” ödülü
  • 15.12.2020 11:24

İstanbul Havalimanı'na “5 Yıldızlı Havalimanı” ödülü

İstanbul Havalimanı, dünyanın en önemli havacılık kuruluşlarından Skytrax’in değ ...

Enza Home'da indirim kampanyaları bitmiyor!
  • 18.11.2020 16:28

Enza Home'da indirim kampanyaları bitmiyor!

Enza Home, kasım ayına özel düzenlediği kampanyayla yüzde 40'a varan indirimleri ...