maritbet girişmaritbet
Gayrimenkul danışmanlığında 'VIP Hizmet' dönemi

Gayrimenkul danışmanlığında 'VIP Hizmet' dönemi

Arthur&Miller Gayrimenkul Danışmanlığı, sektördeki farkını, franchise sistemi ve VIP hizmet yaklaşımı ile ortaya koyacak!


Avantajlı franchise koşulları ile markalı gayrimenkul danışmanlığı alanında girişimci adaylarına önemli bir yatırım fırsatı sunan Arthur & Miller, sahip olduğu “VIP Hizmet” vizyonuyla da sektördeki farkını pekiştirmeyi hedefliyor. Firmanın Franchise ve İş Geliştirme Koordinatörlüğü görevini yürüten ve daha önce uzun yıllar Süleyman Demirel, Cavit Çağlar, Mehmet Nazif, Ömer Ali Dinçkök, Lucian Arkas ve Şenol Şankaya gibi iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerine VIP uçuş hostesliği yapmış olan Neşe Çetintürk; edindiği tecrübe ve birikimlerini, Arthur & Miller çatısı altında, franchise ofislerine ve müşterilere aktarıyor

Franchise fırsatlarıyla da fark yaratıyor
Arthur&Miller, “Düşük ofis sayısı, yüksek hizmet kalitesi” prensibini temel alan, “Bölge Korumacılığı”na dayalı franchise sisteminde aynı bölgede çok sayıda franchise ofisi yerine, az sayıda ancak kaliteli hizmet veren ofisler hedefleniyor. Bu sayede, Arthur&Miller ofisleri, kendi bölgelerinde aynı marka altında çok sayıda başka danışmanlık ofisinin açılmayacak olmasının verdiği güvenle faaliyetlerini sürdürüyor. Ofis sayısından çok niteliğinin ön planda tutulduğu Arthur&Miller franchise sisteminde, gelen başvurular arasında da seçici davranılarak, diğer ofislerin profesyonel profiline uygun, “VIP Hizmet” vizyonuna kolay adapte olabilecek, doğru girişimci adayları tercih ediliyor. Bu seçicilik sayesinde, marka algısındaki güven ve kalite de korunmuş oluyor.
 
Ciro üzerinden pay alınmıyor!
Arthur&Miller Gayrimenkul Danışmanlığının franchise sisteminin, mevcut sosyal, politik ve ekonomik koşullar gözetilerek hazırlandığı için girişimci adayına “Finansman Kolaylığı” sağlayan bir yapısı bulunuyor. Franchise ofisini bunaltan ve sıkıntıya sokan uzun vadeli sözleşmeler yerine minimum 2 yıl süreli sözleşmelerin yapıldığı sistemde, ofislerin cirosu üzerinden de herhangi bir yüzdelik pay alınmıyor. Bunun yerine ofisler her ay kendilerini mali açıdan zorlamayacak makul bir miktarda sabit ücret ödüyor. Arthur&Miller, ayrıca, sisteme yeni dahil olacak franchise ofislerine, giriş bedeli konusunda da ödeme kolaylıkları sunuyor.
 
Öncelikli hedef bölgeler İstanbul, İzmir, Ankara ve Antalya
2010 yılında İstanbul, İzmir, Ankara ve Antalya'da yeni franchise ofisleri açmayı planlayan Arthur&Miller, İstanbul Anadolu Yakası'nda Bağdat Caddesi ve Kadıköy'ün yanı sıra Kurtköy, Çekmeköy, Kozyatağı gibi yakanın yeni yerleşim alanlarını, Avrupa Yakası'nda ise Taksim, Beyoğlu ve Şişli bölgelerinin yanı sıra yine bu yakanın yeni yerleşim alanlarını ve her iki yakanın Boğaz Hattı'nı hedefliyor. Hedefteki bir diğer il olan Ankara'da ise yeni ofis açılması planlanan bölgeler Çayyolu, Gazi Osman Paşa ve Kızılay. İzmir'de Alsancak ve Karşıyaka'yı,  Antalya'da ise şehir merkezini yeni ofis bölgeleri olarak belirleyen Arthur&Miller, ayrıca sahil kesimini içine alan belli başlı turistik yörelerde de franchise ofisleri açmayı planlıyor.
 

İletişim bilgileri
Web: www.arthur-miller.us
Tel: 0212 351 17 17

  • Etiketler:

Yorum Yaz