maritbet girişmaritbet
FU Gayrimenkul ödüle layık görüldü

FU Gayrimenkul ödüle layık görüldü

Çalışma Hayatında Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Ödülleri Töreni’ne katılan FU Gayrimenkul, törenden ‘Teşekkür Belgesi’ ile döndü.

Banka ve kurumlara sağladığı ipotek tesisi hizmetiyle sektörünün zirvesinde yer alan FU Gayrimenkul'e 'Teşekkür Belgesi'ni, uzmanlık gerektiren iş ve işlemlerinde kadın istihdamında yüzde 57, karar alma mekanizmasında ise yüzde 46'lık kadın yönetici oranı getirdi. Bu rakamlarla Türkiye ortalamasının üzerinde olan FU Gayrimenkul; işe alım süreçlerinde yaş, bedensel engeller, etnik köken, cinsiyet, ırk, renk, din, medeni hal, cinsel tercih ya da algılanan farklar ayrımı yapmadığını bir kez daha kanıtlamış oldu. 

Bul: Kadınlar için cam tavanları kaldırdık

Konuya ilişkin FU Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık A.Ş. Genel Müdürü Ertuğrul Bul, ulaştıkları başarının ardında kadın çalışanlarının üstün başarısı kadar, kadın istihdamına açık bir organizasyonel yapının tanımlanmış olmasının da önemli bir payı olduğunu söyledi. Bul, “Günümüzde kadınlar iş hayatına giderek artan oranda katılmakta ancak yönetim kadrolarında yeterince yer alamamaktadırlar. Bu duruma yol açan pek çok neden olmakla birlikte, yapılan araştırmalarda kadınların ötesine geçemedikleri bir ‘cam tavan'ın altında çalışmak zorunda kaldıkları belirtilmektedir. Cam tavan, kadınlar ile üst yönetim arasında yer alan, kadınların iş hayatındaki başarı ve liyakatlarına bakılmaksızın ilerlemelerini engelleyen, açıkça görülmeyen, aynı zamanda aşılamayan engelleri nitelemektedir. FU, uyguladığı insan kaynakları politikalarıyla cam tavanları kaldırmıştır. Kadın öğrencileri esnek staj saatleri ile destekleme, istihdam arayışında evli-bekâr, çocuklu-hamile-çocuksuz gibi farkları değerlendirmeme gibi uygulamalarıyla kadınlar için fırsat eşitliğini her iş pozisyonunda sağlamaktadır. Bu konudaki tüm emekleri için, kendisi de çocuğunu beklerken yetkinlikleri sayesinde şirketimize davet edilen İnsan Kaynakları Yöneticimiz Demet Tansuğ Akkuzu'ya da bir kez daha teşekkür ederiz” dedi. 
FU Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık A.Ş. Hakkında: 26 Banka ve 41 banka dışı finans ve finans dışı kuruluşun, kullandırdıkları kredilerin, finans dışı kurumların alacaklarının teminatını oluşturan ipotek işlerini yürütmek üzere 2005 yılında kurulmuştur. 52'si avukat olmak üzere 111 kişilik kadrosuyla hizmet veren FU Gayrimenkul, tüm Türkiye il ve ilçelerinde 690'ın üzerinde avukat ve avukat olmayan diğer uzmanlardan oluşan yaygın bir ağa sahiptir. BDDK'nın yayınladığı Bankaların Destek Hizmeti Almalarına İlişkin Yönetmelik kapsamında, ISAE 3402 standartlarına uygun Tip II türünde bağımsız denetim kuruluşu KPMG tarafından hazırlanan hizmet güvence raporu ile hizmet vermektedir. FU Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık A.Ş. işlemleri, uzman kadrolarıyla en kısa sürede sonuca ulaştırmaktadır.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Fu Mobil uygulamasının yeni sürümü hizmete açıldı
  • 29.08.2017 14:06

Fu Mobil uygulamasının yeni sürümü hizmete açıldı

Banka ve kurumlara sağladığı ipotek tesisi hizmeti sunan FU Gayrimenkul, FU Mobi ...

Fu Gayrimenkul 2017’de 300 bin adet ipotek işlemi hedefliyor
  • 04.07.2017 17:10

Fu Gayrimenkul 2017’de 300 bin adet ipotek işlemi hedefliyor

12 yıldır bankaların üstündeki yükü alarak sektöre farklılık katan FU Gayrimenku ...

Taşınır Rehni Kanunu ile çiftçilere kredi kolaylığı!
  • 08.06.2017 16:11

Taşınır Rehni Kanunu ile çiftçilere kredi kolaylığı!

Ticari İşlemlerde Taşınır Rehni Kanunu ile teminat vasfı olan ve rehne konu olab ...

Gayrimenkul satın alırken tapusuna dikkat edin!
  • 16.05.2017 10:43

Gayrimenkul satın alırken tapusuna dikkat edin!

FU Gayrimenkul Genel Müdürü Bul, vatandaşların almak istedikleri gayrimenkulün t ...

FU Gayrimenkul ödüle layık görüldü
  • 30.01.2017 10:09

FU Gayrimenkul ödüle layık görüldü

Çalışma Hayatında Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Ödülleri Töreni’ne katılan FU Gayr ...

Fu Gayrimenkul'e yeni genel müdür yardımcısı!
  • 15.08.2016 11:32

Fu Gayrimenkul'e yeni genel müdür yardımcısı!

Gayrimenkul ipoteği sektörünün kurucusu FU Gayrimenkul’ün yeni Genel Müdür Yardı ...