maritbet girişmaritbet
Fe Metal, inşaattan sonra turizm sektörüne adım atacak!

Fe Metal, inşaattan sonra turizm sektörüne adım atacak!

İnşaat malzemeleri pazarlayan Fe Metal, önümüzdeki yıl Çeşme’de kuracağı oteli devreye alarak turizm sektörüne de adım atacak

İnşaat malzemeleri pazarlayan Fe Metal, önümüzdeki yıl Çeşme'de kuracağı oteli devreye alarak turizm sektörüne de adım atacak. Demir, çimento, hazır beton, gazbeton, kum, kireç gibi kaba inşaat malzemelerini bünyesinde barındıran Fe Metal, 1989 yılında inşaat demiri toptan ticareti yapmak üzere İzmir'de kuruldu. Müşterilerine 24 yıldır kaba inşaat malzemeleri tedarik eden şirketin referansları arasında Oyak inşaat, Rönesans Grup, Ege Yapı, Soyak İnşaat, Megapol Yapı, Kavuklar Yapı, Albayrak Turizm gibi önemli isimler yer alıyor. Çeşme, Karşıyaka, Narlıdere, Alaçatı gibi lokasyonlarda farklı projelere imza atarak sektörde adını duyuran Fe Metal, büyüme hedefleri doğrultusunda İstanbul'da da şube açarak,  Akçansa Çimento, Çimbeton Hazır Beton, İçdaş Demir Çelik, AKG Gaz Beton,  İzmir Demir Çelik AŞ gibi çözüm ortakları ile çalışmaya başladı.

Çözüm ortaklarını seçerken sektörün eski ve köklü ve kurumsal firmalarıyla çalışmaya gayret ettiklerini söyleyen Fe Metal Genel Müdürü Enver Dündar, "Kurulduğumuzdan beri çoğunluğu Ege Bölgesi'nde olmak üzere yüzlerce başarılı projeye imza attık. Son olarak Alaçatı'da yaptığımız lüks butik otel projesi ile turizm sektörüne de geçiş yaparak iş alanımızı genişlettik. 2010 yılında İstanbul'da açtığımız şube, çimento ve inşaat demiri ürünleri ile Marmara piyasasına giriş yapmamız açısından büyük önem taşırken; bir sonraki hedefimizi İstanbul'daki potansiyel müşterilerimizin de güvenini kazanarak büyümek ve yeni alanlarda yatırımlarımızı sürdürmek olarak belirlememizi sağladı” açıklamasını yaptı.

Geçen yılın  oldukça verimli geçtiğini belirten Dündar, "Yıl sonundan beklentimiz ciromuzu geçen senenin yüzde 25 üzerine çıkartmak. 2014'te ise Çeşme'deki otelimizi faaliyete geçireceğiz" dedi.

İnşaat demiri toptan ticaretinin finansal güç ve piyasada kredibilite gerektiren, inşaat sektörünün önemli alanlarından biri olduğunun da altını çizen Dündar,  “1995 yılında çimento sektörünün en büyük oyuncularından olan AkçanSA Çimento'nun hazır beton ve çimento bayiliği alarak portföyümüzü inşaat demirin yanı sıra farklı ürün grupları ile de güçlendirdik. Bizim için bir diğer dönüm noktası, 1998 yılında şirketin yeni deposuna taşınarak ürün yelpazemizi tüm kaba inşaat malzemelerini içerecek şekilde genişletmemiz, bunların toptan ve perakende olarak satışına başlamamız oldu. Bu tarihten itibaren büyüme ivmemiz dikkate değer şekilde arttı ve bunun sonucunda araç filosu ve bayilik portföyümüz genişledi. Kısa bir süre sonra İzmir içinde ve Çeşme ilçesinde apartman ve villa inşaatları yaparak sektörün nihai tüketicilerine yönelik çalışmalara başladık" diye konuştu.

Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ege Yapı, İstanbul'daki Cer Loft’un 2. etabını satışa sundu
  • 22.03.2023 16:02

Ege Yapı, İstanbul'daki Cer Loft’un 2. etabını satışa sundu

Cer Loft’un 2. etabında 27 özel loft daire bulunuyor ...

Ege Yapı, iki yılda 7 yeni projeye imza atacak!
  • 25.01.2023 14:29

Ege Yapı, iki yılda 7 yeni projeye imza atacak!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Ege Yapı, hayata geçirdiği inşaat proj ...

“Yeni Konut Finansman Modeli inşaat sektörü için can suyu olacak”
  • 06.01.2023 11:24

“Yeni Konut Finansman Modeli inşaat sektörü için can suyu olacak”

Merakla beklenen yeni konut finansman modeli hakkında ayrıntılar açıklandı. Ege ...

Ege Yapı, Mamut Art Project'in ana sponsoru oldu!
  • 27.10.2022 17:23

Ege Yapı, Mamut Art Project'in ana sponsoru oldu!

Sanatı ve sanatçıları destekleyecek çalışmaların içerisinde yer almaya devam ede ...

Ege Yapı Modernyaka’da Herkese Göre Bir Avantaj Var!
  • 23.06.2022 14:49

Ege Yapı Modernyaka’da Herkese Göre Bir Avantaj Var!

Avcılar Ispartakule lokasyonunda Ege Yapı tarafından inşa edilen ModernYaka proj ...

"Konut finansman paketleri tüketiciler açısından fırsatlar doğuracak"
  • 17.05.2022 11:40

"Konut finansman paketleri tüketiciler açısından fırsatlar doğuracak"

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, Nisan 2022 konut satış istati ...