maritbet girişmaritbet
Eston Yapı yeni genel müdürü Özgür Mungan oldu

Eston Yapı yeni genel müdürü Özgür Mungan oldu

Zeytinoğlu Şirketler Grubu bünyesinde Genel Koordinatör Yardımcılığı görevini yürüten Özgür MUNGAN, ESTON Yapı A.Ş’ye Genel Müdür olarak atandı

Son dönemde Türkiye'de TMSF ile ilk kez gerçekleştirilen farklı bir iş modeliyle başarıyı yeniden yakalayan Eston, yeni döneminde yeni hedefleri doğrultusunda Genel Müdür Özgür Mungan'la yoluna devam edecek.

Bağlı olduğu Zeytinoğlu Şirketler Grubu'nun finansal yükümlülükleri doğrultusunda, 2005 yılında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) ile bir protokol imzalayarak işbirliğine giren ve bu sayede yeniden büyüme sürecini yakalayan Eston, yeni hedefleri ve planlarına 2011 Nisan ayı itibariyle  Özgür MUNGAN ile devam etmeye karar verdi.

1967 doğumlu olan MUNGAN, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümünden mezun olduktan sonra kariyerine uzun yıllar bankacılık sektöründe yöneticilik yaparak devam etti. Daha sonra 2004-2006 yılları arasında TMSF'de Daire Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuş, son olarak Deutschebank'ta kıdemli danışman (Senior Advisor) olarak görev yapmış ve Mart 2010'dan bu yana Zeytinoğlu Grubu'nda Genel Koordinatör yardımcılığı görevini yürütmüş olan MUNGAN, bundan sonra Eston Yapı Genel Müdürü olarak başarılı çalışmalarına devam edecek.

46 Yıllık Eston deneyimini yeni projelere de taşımayı hedefleyen MUNGAN, önceliğini 2017 yılına kadar bitmesi planlanan Eston Deniz ve Eston Sehir gibi çok büyük 2 projenin inşaatlarını tamamlamak için kullanacak. Kendi yönetimiyle birlikte bu projelerde yeni etaplar/kısımlar açmaya da devam ederek,  Eston Deniz ve Eston Şehir Projelerinin “bahçeli ev” sahibi olmayı lüks bir hayal olmaktan çıkaracağını belirtiyor. Çevre şehirlerde proje üretmeye yönelik planlarının olduğunu da belirterek “Eston Yapı olarak gelecek hedeflerinin arasında şehir içindeki projelerde yer almanın bulunduğunun altını çiziyor.”

Bugüne kadar Ardıçlı Evler, Ardıçlı Göl Evleri, Eston Kandilli Evleri, Eston Derince Evleri, Siyami Ersek Hastanesi gibi önemli projelere imza atmış olan Eston Yapı, şu an Eston Deniz ve Eston Şehir projelerine sahip durumda. 2010 yılı içerisinde,  tamamı 5359 konuttan oluşması planlanan Eston Deniz projesinde 207 evden oluşan Yakamoz Evlerini teslim etti. 8 kısım ve 342 evden oluşan Kalyon Evleri'nin inşaatları ve teslimleri ise halen devam ediyor.  5-6 katlı apartman dairelerinin de yer aldığı Kalyon Evlerinin 3. Etabının da satışlarına başlandı. Eston Yapı'nın diğer ses getiren projelerinden Eston Şehir ise 12 kısımda toplam 2800 konuttan oluşuyor. İlk etabında yaşam çoktan başlamışken, tamamı 2017 de teslim edilecek olan projenin 3. Kısım 2. Etabı ve 3. Etabı ile 4 ve 5. kısımlarının satışları sürüyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz