maritbet girişmaritbet
Esjim spor tesisleri işletmeciliği konusunda inşaat şirketlerine rehberlik edecek!

Esjim spor tesisleri işletmeciliği konusunda inşaat şirketlerine rehberlik edecek!

Esjim, bu yılın ikinci yarısından itibaren spor tesisleri işletmeciliği konusunda inşaat şirketlerine rehberlik edecek

Esjim, bu yılın ikinci yarısından itibaren spor tesisleri işletmeciliği konusunda inşaat şirketlerine rehberlik edecek.

Eskişehir'de 1990 yılından bu yana spor aletleri, spor salonları projelendirme ve oluşturma çalışmaları ile faaliyet gösteren Esjim, bu yılın ikinci yarısından itibaren spor tesisleri işletmeciliği konusunda inşaat şirketlerine rehberlik edecek. İşletme konusunda teklif vermek için kurdukları altyapıyı devreye sokacaklarını vurgulayan Esjim Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Ünal, ayrıca şu anda ekipman yatırımıyla birlikte 2 milyon dolara mal olan 3 bin metrekarelik spor tesisini faaliyete alarak, müşterilerine en iyi şekilde hizmet vermeyi hedeflediklerini belirtti.

Sitelerin ve AVM'lerin içinde spor alanı oluşturmanın mevcut projelere değer katacağını dile getiren Süleyman Ünal, “Günümüzde spor, sağlıklı yaşam için vazgeçilmez bir unsur olduğu gibi aynı zamanda insanların sosyalleştiği aktivite alanlarına da dönüşmektedir. Bu dönüşümle birlikte, spor merkezleri kişilerin sosyalleşmesine mekan oluşturan en önemli olgulardan biri haline gelmiştir. Bu doğrultuda da insanlar kolay ulaşabilecekleri ferah ve büyük mekanlarda spor yapmayı tercih ettiklerinden özellikle sitelerin ve AVM‘lerin içerisinde spor alanları oluşturmak mevcut projelere ciddi anlamda değer katarak prestij sağlamaktadır” ifadesini kullandı. Esjim'in tam da bu noktada Türkiye'nin her yerinde bulunan site ve AVM'lerde yer alan spor tesislerine yönelik tamamen işlevsel ve dayanıklı spor malzemeleri sunduğunu aktaran Ünal, “Bu mekanların tam profesyonel ürünler ile donatılıp kişiye maksimum verim sağlayacak şekilde dizayn edilmesi ve kişilere gerekli konforu sağlaması gerektiğini düşünerek, uzun yıllardır kurduğumuz tesisler konusunda hem alet üretimini ve ithalatını yapmakta hem de danışmanlık hizmeti vermekteyiz” şeklinde konuştu.

Spor tesislerine yönelik işlevsel ve dayanıklı spor malzemeleri sunduklarını ve sektörde kendilerini kanıtlamış olduklarını belirten Süleyman Ünal, gerek sağladıkları kaliteli ürün çeşitliliği gerekse satış sonrası hizmetleri ve teknik servis ile Türkiye'nin sayılı firmaları yer arasında yer aldıklarını savundu. Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde 10 bin metrekare alanda faaliyetlerine devam ettiklerini aktaran Ünal, “İthalat-ihracat, imalat ve spor aletleri satış projelendirme çalışmalarına hızla devam eden firmamız, spor sektörüne olan yatırımlarını artırarak sürdürmektedir. Hedefi sürekli gelişim olan Esjim, gelişmiş ülkelerdeki fitness-gym alanındaki son trendleri takip ederek, Türkiye'de süratle büyüyen bu alanda; ergonomisi, sağlamlığı, şık dizaynı ve üretim kalitesi ile birçok seri sunmaktadır. Gerek kendi imalatımız olan ürünler, gerekse yurtdışından ithal ettiğimiz ürünler ile farkını her zaman ortaya koyan firmamız, bu yönüyle de sektörde daima bir adım öndedir. Yaptığımız yoğun yurtdışı yatırımlarıyla pazarda adımızdan daima bahsettirip, kurmuş olduğumuz iş ilişkileri ile de ihracat ağımızı gün geçtikçe genişletmekteyiz” dedi.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Esjim spor tesisleri işletmeciliği konusunda inşaat şirketlerine rehberlik edecek!
  • 06.05.2013 15:55

Esjim spor tesisleri işletmeciliği konusunda inşaat şirketlerine rehberlik edecek!

Esjim, bu yılın ikinci yarısından itibaren spor tesisleri işletmeciliği konusund ...

Esjim havuzlu spor tesisini Kasım ayında açacak!
  • 23.01.2013 08:21

Esjim havuzlu spor tesisini Kasım ayında açacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde 1990 yılından bu yana spor aletleri, spor ...