maritbet girişmaritbet
Ergün Polat İnşaat GYMPOL şubesini Ataşehir’de açtı

Ergün Polat İnşaat GYMPOL şubesini Ataşehir’de açtı

Ergün Polat İnşaat tarafından GYMPOL fitness salonunun ilk şubesi Ataşehir’de açıldı

Ergün Polat inşaat, 900 metrekare alan üzerine kurulu olan birçok hizmeti ve aktiviteyi bir arada bulunabilecek Gympol Health ve Fitness merkezini faaliyete geçirdi.

GYMPOL butik fitness salonu müşteri odaklı hizmet verecek. Ergün Polat inşaat özellikle sağlığın ön planda olduğu spor merkezlerinin kurumsallaşmasına inandığı için GYMPOL adı altında Ataşehir'de ilk şubesini açtı.

GYMPOL Clup, 'önce müşteri memnuniyeti' ilkesi ile hizmet sürecinin her aşamasında müşteri odaklı yaklaşımı ve koşulsuz müşteri memnuniyetini hedefleyecek.

Gympol Health ve Fitness merkezinde kapalı havuz, sauna, buhar odası ile stüdyo derslerinden aerobik, pilates, Latin step,  tae - bo ve Latin dansları gibi stüdyo derslerinin yanı sıra fitness, vücut geliştirme ve body shapping gibi birçok hizmeti ve aktiviteyi bir arada bulunan hijyenik bir ortam.

Diyetisyenler, uzman spor eğitmenleri  ve yüzme hocalarının da görev aldığı spor merkezinde son teknoloji aletler mevcut. Merkezimizde 6 adet TV'li koşu bandı, dikey ve yatay eliptik bisikletler, spinning bike ile tamamı 25 adet vücudun tüm temel kaslarını çalıştırabilecek, zayıflamayı ve formda kalmayı hedefleyen spor aletleri mevcut. Ayrıca vitamin barda hazırlanan sağlıklı kokteyller bulunuyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz