maritbet girişmaritbet
ERA Gayrimenkul, Selimoğlu İnşaat'la anlaştı!

ERA Gayrimenkul, Selimoğlu İnşaat'la anlaştı!

Fikirtepe ve Şerifali'de Araplarla birlikte Ruslara yönelik çalışmalar hedefleyen Selimoğlu İnşaat, ERA Gayrimenkul'le anlaşma imzaladı.

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık uzmanı ERA Gayrimenkul, Türkiye'deki yatırımlarına bir yenisi daha ekleyerek Selimoğlu projelerinin tek yetkili satıcısı olan Hasan Selimoğlu'yla işbirliği anlaşması imzaladı. İki ofis birden açacak olan Selimoğlu, Şerifalive Fikirtepebölgesinde özellikle Arap ve Rus yatırımcılara danışmanlık hizmeti verecek.

ABD merkezli uluslararası gayrimenkul devi ERA, Türkiye'deki büyümesine açtığı ofislerle devam ediyor. Türkiye'ye pazarına giriş yaptığı günden bu yana iki yıl içinde 35 ofis açan Era Gayrimenkul Türkiye, şimdi de Türkiye'nin önemli müteahhit firmalarından Selimoğlu İnşaat projelerinin tek yetkili satıcısı konumunda bulunan Hasan Selimoğlu ile işbirliği anlaşması imzaladı. Biri ‘ERA Sapphire'olmak üzere iki ofiste birden hizmet verecek olanSelimoğlu, Kadıköy Şerifalive Fikirtepebölgelerinin önemli gayrimenkul danışmanlık markası olma özelliği taşıyor. Mütekabiliyet Yasası'nın ardından bölgenin yabancı yatırımcıların taleplerini de karşılayacak olan ‘EraSapphire', Selimoğlu markasının tek yetki sözleşmesine sahip ofisi olarak çalışmalarını sürdürecek. Bölgede özellikle Rus veArap gayrimenkul yatırımcıların ilgisi dikkat çekiyor. 

Selimoğlu İnşaat grubunun projelerinin tek yetkili satıcısı konumunda olan bu büyük işbirliğine imza atan Hasan Selimoğlu, 25 yıllık sektör tecrübesiyle sektöre danışmanlık hizmeti verecek. Selimoğlu İnşaat Grubu bünyesinde 2008'e kadar faaliyet gösterdikten sonra kendi şirketler grubunu kuran Selimoğlu, 10 kişilik profesyonel kadroyla müşterilerine danışmanlık sağlayacak. 

Türkiye'nin de içinde bulunduğu Avrupa ve Ortadoğu bölgesinin en başarılı markası olarak dünyada 3 bini aşkın ofis 38 binden fazla ofis sahibi ve gayrimenkul danışmanı olan ERA, iki yıldır faaliyette olduğu Türkiye'de 35 ofisle faaliyetlerini sürdürüyor. Tüm ofislerini franchise sistemiyle açan ERA Türkiye; güçlü merkez ofis yapılanması, ERA Eğitim Akademisi ve uygulama ofisiyle yatırımcılarına yüzde 100 başarı sözü veriyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

ERA Gayrimenkul, Selimoğlu İnşaat'la anlaştı!
  • 14.05.2015 10:29

ERA Gayrimenkul, Selimoğlu İnşaat'la anlaştı!

Fikirtepe ve Şerifali'de Araplarla birlikte Ruslara yönelik çalışmalar hedefleye ...