maritbet girişmaritbet
Engelliler için ev mobilyası MOSDER'de birinci oldu!

Engelliler için ev mobilyası MOSDER'de birinci oldu!

Volkan Turhan’ın tasarımı, MOSDER tarafından düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’ndabirinciliğe layık görüldü.

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından sekizinci kez düzenlenen yarışma “Oturma, dinlenme”, “Depolama, koruma ve düzenleme”, “Tamamlayıcı mobilya servis ünitesi”, “Genç Mobilya” ve “Engelliler için ev mobilyası” kategorilerinde yapıldı. Prof. Dr. Alpay Er, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) Başkanı Ramazan Baş ve trend danışmanı Özlem Devrim'in de aralarında bulunduğu jüri ekibi, finale kalan 16 tasarım içinden 6 kategorinin birincilerini seçti. Birbirinden ilginç ve kullanışlı tasarımların yer aldığı yarışmada, jüri tarafından seçilen 5 ayrı tasarım arasında İşbir Yatak'ın üretim desteği verdiği Volkan Turhan'ın engellilere özel tasarladığı yatak ünitesi tasarımı birinciliğe layık görüldü.

TİM Dış Ticaret Kompleksi'nde gerçekleştirilen ödül töreninde İşbir Yatak adına ödülü İşbir Yatak Üretim Müdürü Selçuk Akkuş aldı. Akkuş, ödülünü alırken yaptığı konuşmada İşbir Yatak'ın vizyon olarak kişi sağlığı, engelliler ve toplum sağlığının korunmasının esas aldığını ve bu doğrultuda projelerde yer almaktan da memnuniyet duydukların belirtti ve konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu konularda üretim tesislerimizin sertifikalandırılmasından, kişi sağlığı adına üstün hijyen standartlarında ürünler geliştirmeye, ayrıca topluma duyarlı projelere destek verilmesine kadar birçok konu İşbir Yatak olarak bizim için gurur vesikasıdır.”

İşbir Yatak “engel”leri yıkacak tasarımları ve projeleri destekliyor…

İşbir Yatak, hayata geçirdiği her tasarımda sağlık, rahatlık ve konforu ön planda tutarken engellileri de unutmuyor. Bu yönde sosyal sorumluluk olarak da kabul edilebilecek ürünler üzerine çalışmalarını sürdürüyor. Firma olarak  “Engelliler İçin Ev Mobilyası” projesinde olduğu gibi engelleri ortadan kaldıracak ve sosyal anlamda hem insana hem de topluma fayda sağlayacak projelere açık olduklarını her fırsatta dile getiren İşbir Sünger San. A.Ş. Genel Müdürü Metin Gültepe, bu konuda farkındalık sunmaya çalışan öncü bir firma olmanın sorumluluğunu taşıdıklarını ve bu nedenle de kendilerine ulaşan projelerde de çok titiz davrandıklarının altını çiziyor.

İşbir Yatak'ın sosyal sorumluluk bilinci açısından Türkiye'ye kazandırdığı ve engelli ev mobilyaları kategorisinde ödül alan Volkan Turhan imzalı tasarımı ise 2013 İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İMOB) İşbir Yatak standında sergilenecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İşbir Yatak, inovatif ürünlerini İstanbul Mobilya Fuarı’nda sergiledi
  • 31.01.2023 14:25

İşbir Yatak, inovatif ürünlerini İstanbul Mobilya Fuarı’nda sergiledi

Yatak ve uyku sağlığı alanında geliştirdiği yüksek teknolojili ürünleriyle sektö ...

Mobilya sektörü ikinci yarı hedefine tatil sonunda ulaşacak
  • 13.08.2021 17:06

Mobilya sektörü ikinci yarı hedefine tatil sonunda ulaşacak

MOSDER Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, yaz döneminde gerçekleşen düğünleri ...

Mustafa Balcı: “Mobilya sektörü ‘tam açılma’ için hazırlanıyor”
  • 16.05.2021 17:08

Mustafa Balcı: “Mobilya sektörü ‘tam açılma’ için hazırlanıyor”

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bal ...

İşbir Yatak, pandemi döneminde teslimlerini öne çekiyor!
  • 24.04.2021 16:40

İşbir Yatak, pandemi döneminde teslimlerini öne çekiyor!

Sünger pazarındaki hammadde sıkıntısı, mobilya sektörünü olumsuz etkilemesine ra ...

İşbir Holding, Ergo Yatak’ı satın aldı
  • 21.04.2021 10:05

İşbir Holding, Ergo Yatak’ı satın aldı

İşbir Holding, Ergo Yatak’ın sahip olduğu tesis ve markaların tamamını satın ald ...

İşbir Yatak, ürün gruplarında değişikliğe gidiyor
  • 04.04.2021 08:30

İşbir Yatak, ürün gruplarında değişikliğe gidiyor

İşbir Yatak Müşteri Deneyimi Takımı’nın yaptığı çalışmalar doğrultusunda ürün gr ...