maritbet girişmaritbet
ENG Gayrimenkul, sektöre farklı bir bakış açısı getiriyor

ENG Gayrimenkul, sektöre farklı bir bakış açısı getiriyor

Uzun yıllar gayrimenkul sektöründe başarılı işlere imza atan Engin Tortumlu, kurduğu ENG Gayrimenkul firması ile sektöre yeni bir soluk getiriyor.

Gayrimenkul danışmanlığı ile ilgili koşulları ve gelişmeleri yakından takip ederek, farklı yöntemler geliştirip, farklı yaklaşımlarla hızlı ve çözüm odaklı bir davranış sergileyen ENG Gayrimenkul, sektöre farklı ve tecrübeli bir bakış açısı getirmek için çalışmalara başladı.

ENG Gayrimenkul kurucusu Engin Tortumlu profesyonel yönetici olarak sektörün önde gelen firmalarında görev yaptı. Sinpaş GYO, Dumankaya, Çukurova Gayrimenkul, Demirli Yapı, Evren Ayhan, Atlantik Proje Yapı gibi büyük projelerde pazarlama, satış ve satış sonrası hizmetlerinde başarılı bir performans geliştiren Tortumlu, tecrübesi ışığında ENG Gayrimenkul ile müşterilerini kısa orta ve uzun vadede mutlu edecek seçenek ve çözümler sunarak sektörde lider olmayı hedefliyor.

Engin Tortumlu kimdir?

1982 doğumlu olan Engin Tortumlu Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Kariyerine 2004 yılında Dumankaya İnşaat'ta Satış Danışmanlığı göreviyle başladı. 2006 yılında Evren Ayhan İnşaat'ta Satış Yöneticisi olarak çalışmaya başlayan Tortumlu, daha sonra Sinpaş GYO'da satış uzmanı olarak devam etti. 

2010 yılı Haziran ayı itibariyle Demirli Yapı'da Satış Müdürü olan Tortumlu, 2012 yılında Çukurova Gayrimenkul'de Satış Müdür Yardımcısı, 2015 yılında ise Atlantik Proje Yapı İnşaat'ta Satış ve Pazarlama Müdürü göreviyle başarılı işlere imza attı.

  • Etiketler:

Yorum Yaz