maritbet girişmaritbet
Emlak Katılım’dan 3 yeni şube!

Emlak Katılım’dan 3 yeni şube!

2020 yılında şubeleşmeye hız vererek yılsonu şube sayısını 50’ye taşıyan Emlak Katılım, üç yeni şubeyi ağına ekledi.

Katılım finans sektörünün en genç üyesi olarak faaliyetlerini sürdüren Emlak Katılım, müşterilerinin bankacılık ihtiyaçlarını karşılamak üzere şube ağını genişletmeye devam ediyor. İstanbul'da 30'uncu ve Afyonkarahisar'da birinci şubesini hizmete sunan Emlak Katılım, Türkiye genelinde toplam 65 şubeye ulaştı. 

Türkiye'nin dört bir yanında müşterilerine dijital bankacılık araçlarıyla hizmet sunan Emlak Katılım, şube ağını da hızla genişletmeye devam ediyor. 2019 Mart ayında faaliyete geçen ve yılı 11 şube ile tamamlayan Emlak Katılım, 2020 yılında şubeleşmeye hız vererek yılsonu şube sayısını 50'ye taşıdı. 2021 yılında da Türkiye'nin dört bir yanında şubeleşme çalışmalarını hız kesmeden sürdüren banka, üç yeni şubesini daha hizmete sundu. İstanbul İstoç, İkitelli Metro ve Afyonkarahisar Şubelerini aynı anda açan Emlak Katılım, İstanbul'da 30, Türkiye genelinde ise toplam 65 hizmet noktasına ulaştı.

Bayraktar: Yeni ürün ve hizmetlerimizle farklılaşmayı sürdüreceğiz

Emlak Katılım'ın üç yeni şubesiyle sektöre ve ülkenin ekonomisine katkı sağlamaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, “Müşterilerimize bulundukları lokasyonlarda ulaşmayı, yerel ekonomiye ve istihdama katkı sunmayı önemsiyoruz. Bu hedef doğrultusunda şube ağımızı genişletmeyi ve sektörde yeni ürün ve hizmetler geliştirmek suretiyle farklılaşmayı sürdüreceğiz. İnsanı odağına alan, sürdürülebilir bir hizmet modeli anlayışı ile yaptığımız tüm çalışmalarda katılım bankacılığı etik ilke ve uygulamaları doğrultusunda hizmet üretiyoruz. Yeni hizmete açtığımız İstanbul İstoç, İkitelli Metro şubemiz ile doğal güzellikleriyle, ören yerleriyle ve termal tesisleriyle bir turizm cenneti olarak konumlanan Afyonkarahisar'daki ilk şubemizin ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. 

Gayrimenkul sektörüne çözüm sağlayacak projeler yapıyor

Emlak Katılım, başta gayrimenkul sektörü olmak üzere ekonomik büyüme ve istihdama katkısı yüksek olan stratejik sektörlere, sürdürülebilir ve herkes için erişilebilir finansman modelleri sunmak üzere çalışmalarına devam ediyor. Emlak Katılım, kentsel dönüşüm, enerji verimliliği, çevre duyarlılığı, yapısal kalkınma, sosyal konut ve müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayacak projeler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Her biri ayrı ayrı uzmanlık alanlarında yer alan ana hedefindeki sektörler adına yeni ürünler geliştiren Emlak Katılım, gayrimenkul sektörü için önemli çözümler sağlayacak ürünlere imza attı. Gayrimenkul sektörü ile birlikte ülkemizin başlattığı kentsel dönüşüme katkı sunmak için de yeni bir ürün geliştirdi. Gayrimenkul alanında yapılan çözümler ver ürünlerden bazıları; Tapu Güvenilir Hesap, Kentsel Dönüşüme yönelik dört ayrı iş modeli, Bina Tamamlama Sigortası, Birlikte Konut Finansmanı, Yeni Evini Bekletmeyen Finansman. 

Dijital bankacılığı odağına alıyor

Emlak Katılım'ın ana odaklarından bir diğeri ise dijital bankacılık. Pandeminin etkisi ile daha hızlı gelişen dijital dünyanın etkilerini yakından takip eden Emlak Katılım, müşterilerine dijital odaklı yenilikçi çözümler sunmak üzere teknoloji yatırımlarını sürdürüyor. Emlak Katılım işyerlerinin kolay tahsilat yapmasına ve müşterilerin pratik bir şekilde ödeme yapabilmelerine imkân sağlayan yeni bir ödeme platformu olan CepPOS'u müşterilerinin hizmetine sundu. Farklılaşan müşteri ihtiyaçlarına yeni ürün ve hizmetlerle yanıt vermeyi hedefleyen Emlak Katılım, “EmlakFX” platformu ile müşterilerine en avantajlı kurlar, döviz alım-satım ve kıymetli maden alım-satım işlemlerini gerçekleştirilebilme imkanı sunuyor. 

Tasarruf alanında yeni hizmetleri müşterilerine sundu

Tasarruf alanında da müşterilerinin yanında olan Emlak Katılım, Altın ve Gümüş Katılma hesapları ile gram türünde ve belirlenen vadelerle yatırılan altın ve gümüşlerin, altın ve gümüş katılma hesap havuzlarında değerlenmesi sonucunda sahibine kâr payı kazandırıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emlak Katılım, Nevşehir şubesini hizmete sundu
  • 21.03.2023 14:24

Emlak Katılım, Nevşehir şubesini hizmete sundu

Türkiye genelinde toplamda 89 şubeye ulaşan Emlak Katılım, yıl sonunda şube sayı ...

Emlak Katılım, İmsan şubesini hizmete açtı!
  • 25.01.2023 09:28

Emlak Katılım, İmsan şubesini hizmete açtı!

Yıl sonunda şube sayısını 120'ye çıkarmayı hedefleyen Emlak Katılım, toplam ...

Emlak Katılım, İzmir’de Karşıyaka şubesinin açılışını yaptı!
  • 09.01.2023 10:53

Emlak Katılım, İzmir’de Karşıyaka şubesinin açılışını yaptı!

İzmir’de üçüncü şubesini hizmete sunan Emlak Katılım, şube açılışlarını hız kesm ...

Emlak Katılım, İskenderun ve Düzce şubeleri ile 82 şubeye ulaştı
  • 03.01.2023 15:49

Emlak Katılım, İskenderun ve Düzce şubeleri ile 82 şubeye ulaştı

Emlak Katılım, yenilikçi ürün ve hizmetlerini şubeleri ve dijital kanalları üzer ...

Emlak Katılım, "Yılın Katılım Bankası" seçildi
  • 02.12.2022 15:09

Emlak Katılım, "Yılın Katılım Bankası" seçildi

Emlak Katılım, Turcomoney tarafından verilen "Yılın Katılım Bankası" ödülünün sa ...

Emlak Katılım’ın aracılığını üstlendiği sukuk ihracına ödül!
  • 25.11.2022 10:33

Emlak Katılım’ın aracılığını üstlendiği sukuk ihracına ödül!

Banka, GFC Media’nın, "Bonds, Loans & Sukuk Turkey 2022" ödül töreninde yere ...