maritbet girişmaritbet
Emlak Katılım Bankası'ndan iki yeni şube!

Emlak Katılım Bankası'ndan iki yeni şube!

Emlak Katılım, Kavacık ve Beşyüzevler (Gaziosmanpaşa) şubeleri ile İstanbul’da 20 şubeye ulaştı.

Köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, İstanbul'da iki yeni şube daha açtı. Şube yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, Kavacık ve Beşyüzevler (Gaziosmanpaşa) şubeleri ile İstanbul'da 20 şubeye ulaştı. Emlak Katılım Türkiye genelinde yıl sonuna kadar 50 şubeyi faaliyete geçirmeyi hedefliyor.

Emlak Katılım, Türkiye çapında şube yatırımlarına devam ediyor. Ekonomik büyüme ve istihdama katkısı yüksek olan stratejik sektörlere, sürdürülebilir ve herkes için erişilebilir finansman modellerini sunan Emlak Katılım, şubeleşme çalışmalarında da hız kesmiyor. 

Türkiye'nin dört bir yanında hizmete açtığı şubeleriyle müşterilerinin ihtiyaç duyduğu bankacılık hizmetlerini karşılamayı ve ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedefleyen Emlak Katılım, İstanbul'da da şube ağını genişletmeyi sürdürüyor. Şubeleşme anlamında adımlarını hızlandıran Emlak Katılım'ın bu seferki iki yeni durağı Kavacık ve Beşyüzevler (Gaziosmanpaşa) oldu. İstanbul'da 20 ve Türkiye genelinde 42 şubeye ulaşan Emlak Katılım, yıl sonuna kadar 50 şubeyi faaliyete geçirmeyi hedefliyor.

Şube ağını genişleterek müşterilerine ihtiyaç duydukları bankacılık hizmetlerini sunmayı hedeflediklerini belirten Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, “Türkiye'nin hemen hemen her noktasında şubelerimizle yer almayı istiyor, bu doğrultuda şubeleşme çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Doğru hamlelerle gerek bireysel gerekse kurumsal müşterilerimiz için yenilikçi çözümler sunuyoruz. Yeni projelerle birlikte sürdürdüğümüz şubeleşme çalışmaları yol haritamızda önemli bir yere sahip. Bu bağlamda İstanbul'da Kavacık ve Beşyüzevler (Gaziosmanpaşa) şubemizi aktif hale getirdik. İstanbul'da 20 ve ülke çapında 42 şubeye ulaştık. 2020 sonuna kadar 50 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz. Şubelerimizin ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Dijital bankacılıkta büyümeye odaklanıyor

Emlak Katılım, şube ağını genişletirken dijital kanallarını geliştirmeye devam ediyor. Türkiye'nin dört bir yanından müşteri kazanmak istediklerini bu bağlamda şube ağları kadar dijital kanalları da etkin bir şekilde kullanmayı hedeflediklerini belirten Bayraktar, şöyle devam etti: “Bu süreçte müşterilerimize uzaktan, şubeye gelmeden hesap açabilecekleri; Emlak Katılım e-şube'yi hizmete sunduk. “e-şube” sayesinde müşterilerimiz şubeye gitmeden tamamen dijital kanal üzerinden hesap açabiliyor ve ihtiyaç duydukları bankacılık hizmetlerine kolaylıkla ulaşabiliyorlar. Dijital bankacılık alanında müşteri memnuniyeti ve bağlılığını sağlayacak ürünler özelinde çalışmalarımız devam ediyor. Bu kulvarda büyümeye odaklanıyoruz.”

Şube ağı 42 noktaya ulaştı

Emlak Katılım; Merkez (Ataşehir), Fatih, İkitelli, Ümraniye, Erenköy, Laleli, Sultanbeyli, Bağcılar, Pendik, Altunizade, Beykent, Güneşli, İmes, Merter, Üsküdar, Avcılar, Metrokent, Maslak, Maltepe, Kavacık, Beşyüzevler (Gaziosmanpaşa), Gebze, Ankara, Ankara (Ostim), Aksaray, Batman, Bursa, Bursa Yıldırım, Diyarbakır, İzmir, İzmit, Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Mersin, Samsun, Kayseri, Rize, Adana, Konya, Konya Büsan ve Antalya şubeleriyle hizmet vermeye devam ediyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emlak Katılım, İskenderun ve Düzce şubeleri ile 82 şubeye ulaştı
  • 03.01.2023 15:49

Emlak Katılım, İskenderun ve Düzce şubeleri ile 82 şubeye ulaştı

Emlak Katılım, yenilikçi ürün ve hizmetlerini şubeleri ve dijital kanalları üzer ...

Emlak Katılım’ın aracılığını üstlendiği sukuk ihracına ödül!
  • 25.11.2022 10:33

Emlak Katılım’ın aracılığını üstlendiği sukuk ihracına ödül!

Banka, GFC Media’nın, "Bonds, Loans & Sukuk Turkey 2022" ödül töreninde yere ...

Emlak Katılım'dan yeni kampanya: "Hallolur Her Şey Gücüne Güven"
  • 29.10.2022 12:00

Emlak Katılım'dan yeni kampanya: "Hallolur Her Şey Gücüne Güven"

Bankanın, "Ülkenin gücüne, kendi gücüne ve Emlak Katılım'ın gücüne güvenmelisin" ...

Emlak Katılım, Ankara’da Siteler şubesini hizmete sundu
  • 10.02.2022 17:01

Emlak Katılım, Ankara’da Siteler şubesini hizmete sundu

Yaklaşık bir asırlık köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe ye ...

Emlak Katılım Bankası 100'üncü sukuk ihracını gerçekleştirdi
  • 26.10.2021 17:13

Emlak Katılım Bankası 100'üncü sukuk ihracını gerçekleştirdi

Emlak Katılım, 100'üncü kira sertifikası (sukuk) ihracını gerçekleştirerek topla ...

Emlak Katılım Bankası kısa sürede 70 şubeye ulaştı
  • 03.09.2021 16:09

Emlak Katılım Bankası kısa sürede 70 şubeye ulaştı

Emlak Katılım, Aydın ve Eskişehir’de ilk şubesinin açılışını gerçekleştirerek, T ...