maritbet girişmaritbet
Elizabeth Sensey ürünleri Minimall ile Çukurova’ya geliyor!

Elizabeth Sensey ürünleri Minimall ile Çukurova’ya geliyor!

Elizabeth Sensey markalı mobilyaların Türkiye distribütörlüğünü yapmasının yanı sıra Minimall markası ile kendi mobilyalarını üreten Minimall Mağazacılık, önümüzdeki süreçte Çukurova'daki etkinliğini artırmayı hedefliyor

 

Elizabeth Sensey markalı mobilyaların Türkiye distribütörlüğünü yapmasının yanı sıra Minimall markası ile kendi mobilyalarını üreten Minimall Mağazacılık, önümüzdeki süreçte Çukurova'daki etkinliğini artırmayı hedefliyor.

Elizabeth Sensey markalı mobilyaların Türkiye distribütörlüğünü yapmasının yanı sıra Minimall markası ile kendi mobilyalarını üreten Minimall Mağazacılık, önümüzdeki süreçte Çukurova'daki etkinliğini artırmayı hedefliyor. Bu yıl Mersin'de 3 katlı bir mağaza açarak mobilyanın yanı sıra perdeden duvar kağıdına, bahçe mobilyasından aksesuarlarına, aydınlatmadan ev tekstiline kadar bir evde ihtiyaç duyulabilecek her türlü ürünün satışını gerçekleştirmeye başlayan firma, önümüzdeki süreçte Adana ve Mersin'in ilçelerinde çok katlı mağazalar açmayı sürdürecek.

Faaliyete 1998 yılında ithalat yaparak başladıklarını belirten Minimall Mağazacılık Şirket Ortağı Cem Sözen, "2010 yılında, Mersin ve Adana'da ithal ettiğimiz mobilyaların satışını gerçekleştirmek üzere Elibabeth Sensey markası ile mağaza açtık. Bu yılın başında ise çalışmalarımızı bir adım daha ileri götürüp imalata başladık. Minimall markası ile üretim yapıyoruz" dedi.

Bu sayede proje, tasarım ve uygulama yapabildiklerini kaydeden Sözen, "İnşaatlara, otellere hizmet verdiğimiz gibi büyük projelerde de tedarikçilik yapıyoruz. Genellikle naturel malzeme kullanıyoruz, masif üzerine çalışıyoruz. Satışlarımızı ise Çukurova'nın yanı sıra Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

Yine yıl başında üretime başlamalarının yanı sıra Adana ve Mersin'deki mağazalarını Mersin'de birleştirip 3 katlı bir mağaza açtıklarını dile getiren Cem Sözen, "Burada mobilyanın yanı sıra bir evin içini döşemek için gerekli A'dan Z'ye her türlü ürünün satışına başladık. 10 bine yakın çeşidimiz bulunuyor. Çalışmalarımızı 15 kişi ile sürdürüyoruz" dedi.

Bayileşme çalışmalarını hızlandıracak

Geçen yılın çok daha iyi geçtiğini anlatan Cem Sözen, "Bu yıl da Ramazan Bayramı'na kadar bir hareket oldu ancak sonrasında bir durgunluk yaşanmaya başlandı. Bu durgunluk bizim için avantajlı oldu. Bu sayede siparişleri teslim etme fırsatı yakaladık. Yılın sonuna yaklaşırken yeniden bir hareketlilik başladı" şeklinde konuştu. Yıl sonuna kadar Adana'da ya da Mersin'in ilçelerinde bir tane daha çok katlı mağaza açmayı planladıklarını ifade eden Sözen, önümüzdeki yıl ise bayileşme çalışmalarına başlayacaklarını açıkladı. Minimal ve Elizabeth Sensey markalarını yurt genelinde yaygınlaştırmak istediklerini söyleyen Sözen, "Bayileşmede öncelik Çukurova Bölgesi'nin olacak. İstanbul ve Gaziantep de önceliğimiz arasında yer alacak. Önümüzdeki 5 yılda bayileşme çalışmalarına ağırlık vereceğiz" açıklamasında bulundu. Cem Sözen, TSE'leri bulunduğunu, ISO için de başvurularını yaptıklarını ve kalitelerini yurt geneline yaymak istediklerini sözlerine ekledi.

Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Elizabeth Sensey ürünleri Minimall ile Çukurova’ya geliyor!
  • 11.12.2012 15:55

Elizabeth Sensey ürünleri Minimall ile Çukurova’ya geliyor!

Elizabeth Sensey markalı mobilyaların Türkiye distribütörlüğünü yapmasının yanı ...