maritbet girişmaritbet
E.C.A. garanti süresini 20 yıla çıkardı!

E.C.A. garanti süresini 20 yıla çıkardı!

Armatür pazarının lider markası E.C.A, Türkiye’de ilk defa E.C.A. bataryalarındaki garanti süresini 20 yıla çıkardı!

Çevre ve gelecek hassasiyetiyle geliştirdiği teknoloji ve tasarımlarıyla tüketicilerinin her zaman yanında olan E.C.A. , Yıllarca Beraberlik ilkesinin vermiş olduğu amaç doğrultusunda E.C.A. markalı krom kaplı tek kumandalı – çift kumandalı batarya ve musluk gurubu ürünlerinde 20 yıl garanti veren ilk ve tek firma olmanın gururunu yaşıyor.

Armatür pazarında kalite denildiğinde akla gelen ilk marka olma özelliğini taşıyan E.C.A., teknolojisine ve ürünlerine duymuş olduğu güvenle ‘'Yıllarca Beraber Olmak Garanti!'' diyerek tüketicilerine E.C.A. garantisiyle teşekkür ediyor.

E.C.A. markalı ürünlerin yurt içi satış ve pazarlamasından sorumlu Elmor A.Ş.'nin Genel Müdürü Enver ÖZ temsilcisi oldukları markanın ürünlerinin garanti süresinin 20 yıla çıkarılmasıyla ilgili düşüncelerini şu şekilde ifade etti; ‘Sektöründe daima ilkleri gerçekleştiren E.C.A., Türkiye'de yine bir ilkle E.C.A. markalı krom kaplı tek kumandalı – çift kumandalı batarya ve musluk gurubu ürünlerinde Türkiye'de ilk defa garanti süresini 20 yıla çıkarttı. E.C.A. Yıllarca Beraber Olmak Garanti! mottosuyla çıktığımız bu yolda kalitemize, teknolojimize ve tasarımlarımıza olan güvenimiz tam.

Armatür pazarında ilk defa nano teknoloji ile üretilen özel hygiene plus kaplama E.C.A.'nın teknoloji olarak önde olduğunun göstergesi. Hygiene Plus Teknolojisi; tüm kullanım alanlarında hijyen problemini ortadan kaldırdı.

Teknoloji konusunda olduğu kadar tasarımda da iddialı olan E.C.A., Icon ve Purity serilerimizle aldığı ödüllerle de adından bolca söz ettirdi. Uluslar arası tasarım yarışmalarının en prestijlilerinden İtalyan A Design Award, Iconic Awards ve German Design tasarım yarışmalarından ödülle dönen E.C.A.; tüketicilerine tasarım, kalite ve fonksiyonelliğin bir arada olabileceğini de bir kez daha gösterdi. A Design Awards'ta Icon serisi lavabo, banyo, eviye armatürleri Gold seviyesinde; Purity serisi, lavabo, banyo, eviye armatürleri Silver seviyesinde ödüle layık görülürken; Iconic Award tasarım yarışması ürün kategorisinde Purity Lavabo Bataryası ve Icon Banyo bataryası ödülü sahibi oldu. Avrupa'nın en prestijli tasarım yarışmalarından biri olarak görülen German Design Awards'a ise özel olarak davet edildik. German Design Awards'ta Purity lavabo bataryası ve Icon banyo bataryasıyla “Special Mention” ödülü alınırken; Icon lavabo bataryasıyla da “Winner” ödülüne layık görüldük.
Yapmış olduğumuz tüm çalışmalarda yanımızda olan tüketicilerimize zaten bildiğimiz E.C.A. kalitesini 20 Yılla birleştirerek teşekkürlerimizi iletmek istedik.‘'

Yorum Yaz

Benzer Haberler

E.C.A. garanti süresini 20 yıla çıkardı!
  • 19.12.2017 09:40

E.C.A. garanti süresini 20 yıla çıkardı!

Armatür pazarının lider markası E.C.A, Türkiye’de ilk defa E.C.A. bataryalarında ...

Batışehir yaşama renk katacak markalarla dikkat çekiyor!
  • 15.09.2013 11:48

Batışehir yaşama renk katacak markalarla dikkat çekiyor!

İstanbul’un Avrupa’ya açılan kapısı Bağcılar’da yükselen dev proje Batışehir, so ...

Çevre kuralları denizcilere yarım trilyon dolar çıkaracak!
  • 03.07.2013 11:56

Çevre kuralları denizcilere yarım trilyon dolar çıkaracak!

Gemilerden kaynaklı çevre kirliliğini azaltmak için getirilecek yeni kurallar kü ...

ECA’nın dört yeni serisi tasarımlarıyla  dikkat çekiyor!
  • 17.05.2013 11:26

ECA’nın dört yeni serisi tasarımlarıyla dikkat çekiyor!

Elmor Şirket Müdürü Hakan Günderen, su armatürleri pazarında E.C.A. markasıyla y ...

Hakan Günderen: 2013'te konut yapımında yüzde 10 artış bekliyoruz!
  • 28.11.2012 15:26

Hakan Günderen: 2013'te konut yapımında yüzde 10 artış bekliyoruz!

Çeşitli sektörlerde 3 bin çalışanı ve 19 şirketi ile faaliyet gösteren Elginkan ...

E.C.A-SEREL, Isıya yön veren marka reklamları ile ses getirmeye devam ediyor!
  • 27.11.2012 11:06

E.C.A-SEREL, Isıya yön veren marka reklamları ile ses getirmeye devam ediyor!

Tozlu bir sanat atölyesi içinde başlayan reklamda, SEREL Amphora Serisi'nin sahi ...