maritbet girişmaritbet
Dry Clean Express Kahramanmaraş Piazza AVM’de açıldı!

Dry Clean Express Kahramanmaraş Piazza AVM’de açıldı!

Kuru temizleme alanında dünya genelinde şubeleşen Dry Clean Express, Türkiye’deki 54’üncü şubesini Kahramanmaraş Piazza AVM’ye açtı

Kuru temizleme alanında dünya genelinde şubeleşen Dry Clean Express, Türkiye'deki 54'üncü şubesini Kahramanmaraş Piazza AVM'ye açtı. Dry Clean Express Kahramanmaraş Mağaza Müdürü Atakan Özçelik, “Kuru temizzleme hizmetlerimizi Kahramanmaraş'a da getirdik. Sadece Piazza AVM'ye gelenlere değil, bizi arayan müşterilerimizin evlerinden aldığımız ürünleri temizleyerek tekrar evine bırakıyoruz” dedi.

Tüm şubelerinde hıza ve müşteri memnuniyetine önem vermeleri sayesinde sektörde saygın bir yer edindiklerini anlatan Atakan Özçelik, “Piazza AVM'ye alış verişe veya gezmeye gelen bir müşterimiz girişte takım elbisesini verdiğinde bir saat sonra çıkarken gerçek temizlikle temizlenmiş, ütülenmiş elbisesini alarak evine gidiyor” diye konuştu. Kahramanmaraş'taki yatırımlarını Türkiye genelinde şubeleşme çalışmalarının bir parçası olarak gördüklerinin altını çizen Özçelik, kaliteli hizmet anlayışları sayesinde tüm illerde kendilerine güvendiklerini dile getirdi. Sadece kuru temizleme ve yıkama yapmadıklarını, her türlü elbisenin yanında yün, pamuk, Antep işi yorganları da yıkayarak temizlediklerini ifade eden Özçelik, “Bu sayede bulunduğumuz ilin yapısına göre çözümler geliştirerek, bu alandaki iddiamızı yenilikçi yaklaşımlarla pekiştiriyoruz” aktarımını yaptı.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dry Clean Express Kahramanmaraş Piazza AVM’de açıldı!
  • 01.07.2013 15:27

Dry Clean Express Kahramanmaraş Piazza AVM’de açıldı!

Kuru temizleme alanında dünya genelinde şubeleşen Dry Clean Express, Türkiye’dek ...