maritbet girişmaritbet
Digiturk'te fiber internet dönemi

Digiturk'te fiber internet dönemi

Digiturk üyelerine dijital yayın ve internet hizmetini bir arada sunacak

Digiturk'ten yapılan açıklamaya göre, Turkcell Superonline ile yapılan işbirliğiyle Digiturk üyeleri, HD televizyon paketinin yanı sıra hızlı ve hesaplı internet erişimini aynı paket üzerinden sağlayabilecek. Yeni üyeler, HD Digiturk ve limitsiz internete ayda 59,99 liradan başlayan fiyatlarla sahip olabilecek. Bu kampanya kapsamında Digiturk'e üye olanlar, 24 ay boyunca Digiturk platformunda yer alan HD yayınlardan ücretsiz olarak faydalanacak. Digiturk'ün Superonline işbirliği ile sunacağı internet hizmeti kapsamında üyelerden internet bağlantı ücreti alınmayacak. Digiturk üyeleri internet faturalarında önemli oranlarda indirimlerden yararlanacak. Digiturk, internet hizmeti ile birlikte sunacağı yeni pakete ek olarak üyelerine özel avantajlı teklifler ve sürpriz hediyeler de sunacak. Mevcut üyeler ise Turkcell Superonline 8 Mbit/sn'ye kadar limitsiz ADSL ya da 10 Mbit/sn limitsiz fiber paketine sadece internet paket farkını ödeyerek sahip olabilecek. Üyeler, mevcut paketleri üzerine ek Digiturk içeriğini ekleyebilecek ya da diledikleri üst internet paketine geçiş yapabilecek. 24 aylık abonelik taahhüdü ile modem kullanımı fiber internet hizmetinde ücretsiz, ADSL internet hizmetinde ise aylık 3 lira olacak.

Tekrar izle ve seç izle kullanımı kotayı etkilemeyecek
Üyeler aynı zamanda Digiturk'ün 'Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde' özelliği taşıyan uydu alıcıları üzerinden zengin içeriklere sahip 'seç izle' ve 'tekrar izle' servislerinin yanı sıra Youtube, Facebook ve Karaoke gibi uygulamalardan yararlanabilecek. Bu uygulamaların kullanımı, Turkcell Superonline fiber internet hizmeti alan üyelerin kotalarına yansımayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Digiturk İş Geliştirme ve Stratejiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ayşe Ufuk Ağar, uzun süredir planlama ve entegrasyon çalışmalarını sürdürdükleri internet hizmetinin başlamasından duydukları memnuniyetin belirterek, şunları kaydetti: "Digiturk olarak uzun süredir üyelerimize hızlı ve hesaplı internet hizmeti sunabilmek amacıyla Turkcell Superonline ile işbirliği ve entegrasyon çalışmalarımız sürüyordu. Internet hizmeti, Turkcell Superonline altyapısı olan 12 ilde fiber internet ve diğer tüm illerimizde ADSL teknolojisi ile sağlanacak. Üyelerimize zengin Digiturk içeriklerinin ve servislerinin yanı sıra internet hizmeti de sunarak hizmet kapsamımızı yeni bir boyuta taşımış olacağız. Türkiye'nin iki öncü markasını bir araya getirdiğimiz bu kampanyada, hem mevcut ve hem de yeni üyelerimiz Digiturk'ün zengin içeriği ile birlikte Turkcell Superonline'ın altyapısının gücüne ve kalitesine bir arada sahip olabilecek. HD Digiturk ve internet hizmetini bir arada edinmenin avantajlarının yanı sıra çok zengin bir içerik ve katma değerli servislere de erişebilecek. Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde özelliği taşıyan uydu alıcılarımızı internete bağlayan üyelerimiz çok zengin tekrar izle ve seç izle servislerinden, YouTube, Facebook, karaoke gibi uygulamalarımızdan da faydalanabilecek. Ayrıca, Turkcell Superonline'dan fiber internet hizmeti alan abonelerimiz Tekrar izle, seç izle ve kirala izle servisleri üzerinden içerik izlediklerinde internet kotaları etkilenmeyecek."

Turkcell Superonline Pazarlama Direktörü Nevra Duru ise Turkcell Superonline olarak, Türkiye'nin yenilikçi telekom operatörü olmanın sorumluluğuyla hareket ettiklerini kaydederek, "Müşterilerimizi sadece dünyanın en hızlı ve kaliteli internet altyapısıyla buluşturmakla kalmıyor, hayatın her alanındaki ihtiyaçlarını en hesaplı ve en uygun koşullarla karşılayacak ürün ve hizmetler sunuyoruz. Ayrıca onların hayatını kolaylaştıracak her türlü işbirliğine de son derece sıcak bakıyoruz. Dijital televizyon platformu ve internet hizmetleri artık her ev için vazgeçilmez temel ihtiyaçlardan biri haline geldi. Digiturk işbirliği ile bu ihtiyacı hem en kaliteli hem de en uygun fiyatlarla karşılayacak bir seçenek oluşturduk. Türkiye'yi dünya ile aynı anda fiber internetle tanıştıran Turkcell Superonline, 12 ilde 1 milyon 570 bin ev ve işyerinin kapısına kadar ulaşan fiber optik altyapıya sahip bulunuyor. Bu altyapı üzerinden sunduğumuz 'ışık hızında' internet hizmeti ile Digiturk'ün zengin dünyasını aynı anda evlerinde deneyimleme fırsatı bulacak müşteriler için yeni bir dünyanın kapıları açılıyor" ifadelerini kullandı. 

AA

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yeni binalarda internet zorunlu olacak!
  • 07.03.2015 12:08

Yeni binalarda internet zorunlu olacak!

Yeni inşa edilen binalarda bina içi sabit internet altyapısının bulunmasına yöne ...

Digiturk'te fiber internet dönemi
  • 04.01.2014 14:06

Digiturk'te fiber internet dönemi

Digiturk üyelerine dijital yayın ve internet hizmetini bir arada sunacak ...

Fiber internet, ev alım satımlarında yeni tercih sebebi oluyor
  • 30.12.2013 15:46

Fiber internet, ev alım satımlarında yeni tercih sebebi oluyor

Turkcell Superonline ve sahibinden.com emlak alım satımlarında yeni bir kriter h ...

Türk Telekom, elektrik sayaçlarını okuyacak
  • 22.10.2013 08:16

Türk Telekom, elektrik sayaçlarını okuyacak

Türk Telekom CEO’su Tahsin Yılmaz, sektörde kârlılığı artırmak için katma değerl ...

Murat Erkan kendi evine fiber götüremedi!
  • 19.07.2012 12:09

Murat Erkan kendi evine fiber götüremedi!

1000 megabite ulaşan hızıyla 1 filmi 8 saniyede indirme imkânı sunan fiber inter ...

Türk evleri fiber internette dünya dördüncüsü
  • 27.04.2012 10:19

Türk evleri fiber internette dünya dördüncüsü

Türkiye’nin fiber internette dünyada ilk 4 arasında olduğunu belirten Turkcell G ...