maritbet girişmaritbet
Dap Burgu Kule'de 22 katta 108 derece eğim!

Dap Burgu Kule'de 22 katta 108 derece eğim!

Nisan ayında inşaatına başlanan proje, alıcılarına ortalama yüzde 35 kazandırdı

Nisan ayında inşaatına başlanan proje, alıcılarına ortalama yüzde 35 kazandırdı. Butik konut liginde faaliyet gösteren Dap Yapı'nın 12. projesi olan Dap Burgu Kule, satışa sunulduğu tarihin üzerinden çok geçmeden yatırımcısının yüzünü güldürdü.
 
Yüzde 90'ı satılan projeden daire alanlar 5 ay öncesine kıyasla son derece kazançlı çıktılar. Projede kalan sınırlı sayıdaki dairenin satış rakamları, başlangıç rakamlarıyla kıyaslandığında minimum yüzde 35 prim yaptığı görüldü. Bazı dairelerde prim oranının şerefiyeye paralel olarak yüzde 60'a çıktığı gözlendi. Emlak endeksleri de ikinci el konutlarda eriyen fiyatlara nazaran markalı konutların direnç göstererek yatırımcıyı kazandırdığını doğruladı.
 
İlginç bina konseptleriyle tanınan şirket zaman içinde kemikleşmiş bir alıcı ve yatırımcı grubu tarafından benimsendi. Dubai tarzından esinlenerek üretilen ve“su” ile bütünleşen DAP çizgisini yansıtan kuleler, çoğu kez satışa çıkmadan alıcısıyla buluştu. Projelere yönelik yoğun talep, DAP BURGU'nun kamuoyuna sunulmasını dahi beklemeyen yatırımcıların yüzde 50 ön satışıyla neticelendi. Geçtiğimiz Nisan ayında satışa çıkan proje, 4-5 ay gibi kısa bir sürede yüzde 90 satış başarısı yakaladı. Dap yetkilileri, alıcıların dörtte birinin yurt dışında veya İstanbul dışındaki şehirlerde yaşayanlar olduğunu ifade ediyor.
 
Prens Adalarına bir bakış mesafede, Bağdat Caddesi'ne göz kırpıyor
 
Kara, hava, deniz ve raylı ulaşım araçlarının tam kesişme noktasında konumlanan DAP BURGU, E5'e paralel, sahile 1 km, Marmaray metro istasyonuna 50 m, deniz otobüsüne ve Adalet Sarayı'na 5 dakika, Uluslararası Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika mesafede yer alıyor. Bağdat Caddesi; Küçükyalı ve Ataşehir'e göz kırpıyor.
 
Maltepe, Yeditepe, Okan ve Sabancı Üniversiteleri, Marmara Eğitim Köyü, Kartal Eğitim & Araştırma Hastanesi, Yeditepe Üniversitesi Hastanesi, FSM Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sema Hastanesi, Medicalpark, Maltepe CarrefoureSA ve Kozyatağı CarrefoureSA ile çevrelenmiş durumda.
 
4 mevsim açılır kapanır havuz, helikopter pisti
 
Dap Yapı ile özdeşleşmiş su konseptinin yanı sıra 4 mevsim açılır-kapanır havuzun bulunduğu projede yaşamsal üniteler çağımızın ihtiyaçlarına uygun, pratik yaşamı ön plana çıkaran minimal ve kullanışlı daire çözümlerinden oluşuyor.
 
22 katlı olan kulelerin her katında kulelerin özel mimarisinden dolayı farklı daire planları ve birbirinden değişken m²'lerde daireler mevcut.
 
36 – 51 m² arası 22 adet stüdyo,  48 – 76 m² arası 178 adet 1+1, 84 – 103 m² arası 46 adet 2+1 olmak üzere toplam 246 rezidans dairenin yer aldığı DAP BURGU'da dairelerin büyüklükleri 36 m² ile 103 m² aralığında değişiyor.
 
Suitler bitti, grand suitlerde son daireler
 
Projede yaşamsal üniteler çağımızın ihtiyaçlarına uygun, pratik yaşamı ön plana çıkaran minimal ve kullanışlı daire çözümlerinden oluşuyor. Büyüklükleri 36 m² ile 103 m² aralığında değişen dairelerin satışında % 25 peşin, % 75 banka kredisi veya % 30 peşinle 36 aya kadar vadelendirilen DAP finans sistemiyle ödeme kolaylıkları sunuluyor.
 
Yatırım ve gelişim değeri yüksek
 
Yatırım değeri ve konsepti farklı gayrimenkul projelerini takip eden yatırımcı profili yüzde yüz tatmin edecek olan DAP BURGU, yüksek kira getirisi hedefleyenler, işi gereği sık seyahat edenler, yeni evli çiftler, genç işadamları, avukatlar ve bölgede bulunan özel üniversitelerde okuyan öğrenciler tarafından tercih ediliyor.
 
Projenin konsepti lüks bir otel tarzını yansıtacak
 
D, dış mimari farklılığına paralel, iç mimaride de lobiden itibaren lüksün yeni tanımı ile buluşturacak bambaşka bir dekorasyon zenginliğine sahip. 5 yıldızlı otel konforunda dekore edilen proje, işletme ve kullanım açısından değişik bir rota izleyecek.
 
“Oturmadığın dönemde kirala” modeli uygulanacak
 
Dap Burgu, kullanıcısına ve özellikle yatırımcısına yeni bir işletme anlayışı sunuyor. Yurt dışında hayli yaygın olan ancak ülkemizde henüz pek uygulanmayan “oturmadığın dönemde kirala” modeliyle alternatif kazanç imkanı sağlıyor. Böylelikle projeden daire alanlar dilerlerse mevcut ve yeni yapılacak otellere ilavaten kendi yerlerini rezidans olarak kiralayarak ekstra gelir elde edebilecekler. Haftalık, aylık ve yıllık kiralanabilecek olan daireler profesyonel bir yönetim sistemiyle işletilecek. Daire sahipleri kira toplama veya kiracı bulma gibi konularla ilgilenmeyecek.
 
22 katta 108 derece dönüyor
 
22 katlı simetrik iki kule olarak tasarlanan DAP BURGU, merkezi düşey çekirdeğin etrafında, her katta 6 derecelik açıyla birbirine ters yönde dönerek yükseliyor. 60 metre yüksekliğindeki bina, toplamda 108 derece eğim yapıyor. Dünyada, bu yükseklikte bu denli eğimi yakalayan başka bir örnek yok. Yurt dışındaki gökdelenler genellikle 200 metrenin üzerinde maksimum yüzde 65 eğimi yakalayabiliyorlar. DAP BURGU, 22. katta 108 dereceye ulaşan eğimiyle mimaride eşsiz bir örnek olarak kabul ediliyor.
 
Tüm katlarda tavandan yere kadar inen panoramik cam cephe dışta özgün mimariye güçlü bir kimlik kazandırırken, iç mekanlarda her metrekareyi, Prens Adaları'nın eşsiz manzarası ile buluşturuyor.
 
Sosyal donatılar göz kamaştırıyor
 
24 saat güvenlik ve resepsiyon hizmeti verilen rezidansta, 4 mevsim açılır kapanır yüzme havuzu, cafe-restaurant sosyal yaşamınızı konforlu ve özel kılarken, heliport iş yaşamının gerektirdiği dinamizme yeni bir home-office kavramı içinde tasarım unsuru olarak ele alınıyor.
 
 
Vatan

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Borsa İstanbul'da gong Dap Gayrimenkul için çaldı
  • 25.02.2022 08:52

Borsa İstanbul'da gong Dap Gayrimenkul için çaldı

Dap Gayrimenkul Geliştirme hisseleri, Borsa İstanbul'da (BİST) işlem görmeye baş ...

DAP Gayrimenkul Geliştirme halka arz ediliyor!
  • 14.02.2022 17:07

DAP Gayrimenkul Geliştirme halka arz ediliyor!

Pandemi döneminde geliştirdiği ‘Sağlıklı Ev’ konseptini gayrimenkul sektörüne ka ...

Bağdat Caddesi, Apple mağazasıyla %98 doluluk oranına ulaştı
  • 25.10.2021 10:06

Bağdat Caddesi, Apple mağazasıyla %98 doluluk oranına ulaştı

Onlarca sektörden 750'si ana mağaza olmak üzere 3 bin iş yerinin bulunduğu Bağda ...

DAP Nişantaşı Koru projesi Emlak Konut hasılat şampiyonu oldu!
  • 20.10.2021 11:25

DAP Nişantaşı Koru projesi Emlak Konut hasılat şampiyonu oldu!

DAP Yapı’nın Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut’un “Yıl Bazlı Satış Raporu”na g ...