maritbet girişmaritbet
Daikin Türkiye Akademi, yeni binasına taşındı

Daikin Türkiye Akademi, yeni binasına taşındı

Daikin Türkiye Akademi, Maltepe'deki 3 bin 900 metrekarelik yeni binasına taşındı

Daikin Türkiye Üst Yöneticisi Önder, "İlk yılımızda kurum önceliklerimiz ve stratejimiz doğrultusunda, eğitimde Daikin farkını ortaya koyan çok önemli çalışmalara imza attık" dedi

Daikin açıklamasına göre, Daikin Türkiye Akademi'nin Maltepe'deki yeni eğitim merkezinin açılışı bugün  gerçekleşti.  
Akademinin açılışını yapan Daikin Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Önder, geçmişten bu yana kurum içinde süregelen eğitimleri daha kurumsal bir boyuta taşımayı amaçladıklarını vurguladı.

Bunun için geçen yıl tüm eğitim faaliyetlerini Daikin Türkiye Akademi çatısı altında topladıklarını hatırlatan Önder, "Yola çıkarken hedefimizde 'Eğitimde Daikin farkını yaşatmak' vardı, bunun için Daikin Türkiye Akademi'nin sloganını da 'Eğitim, gücümüz ve değerimizdir' olarak belirledik. Aradan geçen bir yıllık süre; doğru yolda olduğumuzu ve Daikin Akademi'nin, tüm Daikin Ailesi'ni kucaklayan bir gelişim platformu olacağını bize gösterdi. İlk yılımızda kurum önceliklerimiz ve stratejimiz doğrultusunda, eğitimde Daikin farkını ortaya koyan çok önemli çalışmalara imza attık. Ulaştığımız sonuçlar gösterdi ki; Daikin Türkiye Akademi'nin kendine ait bir merkezde, eğitimlerinin kapsamını daha da genişleterek faaliyetlerini sürdürmesi gerekiyor. Böyle olunca biz de eğitime yönelik faaliyetlerimizi artırırken, hedeflerimizi de büyüttük" ifadelerini kullandı.

Önder, yeni döneme ilişkin hedeflerini ise;  "Eğitimde Daikin farkını daha geniş kitlelere ulaştırmak, kurum içinde elde ettiğimiz kazanımları tüm sektör ile paylaşmak" olarak belirlediklerini kaydetti.

Bireysel gelişim eğitimlerin yanı sıra mesleki ve teknik eğitimler ile hem Daikin Türkiye'nin hem de iklimlendirme sektörünün ihtiyaçlarını karşılayacak bir model oluştururken, ilgili tüm platformlarda daha etkin ve öncü bir rol üstlenmeyi amaçladıklarını ifade eden Önder, bunun için Daikin Türkiye Akademi'yi Maltepe'deki yeni hizmet binasına taşıdıklarını belirtti.

Önder, bu merkezi, e-eğitimden sınıf ve simülasyon eğitimlerine kadar sektörün ihtiyacı olan tüm çalışmaları yürütecek şekilde yapılandırdıklarını bildirdi.

Kurum felsefesinin temelinde, topluma değer katma misyonuna yer veren Daikin'i farklı kılan en temel özelliğin her şeyin merkezine insanı koyması ve çalışma prensiplerini bunun üzerine şekillendirmesi olduğunu aktaran Önder, "Daikin Türkiye Akademi de, bu doğrultuda çalışmalarına hız vererek sahip olduğu tüm bilgi ve deneyimi paylaşmayı ve en büyük değerimiz olan insan kaynaklarına yatırım yapmayı öncelik olarak belirlemiştir. Daikin Türkiye Akademi iş süreçlerinde ve kişisel gelişimde fark sunacak eğitim ve gelişim programları ile şirketimize olduğu kadar sektörümüze ve içinde yaşadığımız topluma da değer katmaya devam edecektir" ifadelerini kullandı.

"İlk yılımızda yetkinlik artırıcı etkin bir dizi eğitim programını devreye aldık"

Daikin Türkiye Akademi Genel Koordinatörü Neslihan Yeşilyurt ise, düşünebilen, araştıran ve üretebilen insanlar yetiştiren bir okul olma misyonu ile eğitim çalışmalarına yön verdiklerini belirterek,  Daikin Türkiye Akademi'nin 3 bin 900 metrekarelik alanda, satış sonrası hizmetlere ait ofisler,  6 teorik ve pratik eğitim salonu, 6 toplantı salonu ile 3 uygulama merkezinden oluşan çağdaş bir altyapıya kavuştuğunu vurguladı.

 Bugüne kadar 7 bin 900 kişiye eğitim olanağı sunan Daikin Türkiye Akademi'nin 86 bin 780 adam/saati bulan kişi başı eğitimleri ile Türkiye ortalamasının üzerine çıktığını dile getireren Yeşilyurt, daha ilk yılında kendi iç eğitmenlerini yetiştirdiğini, eğitimlerin yüzde 70'inin bu iç eğitmenler tarafından gerçekleştirildiğini kaydetti.

Yeşilyurt, "İlk yılımızda çalışanlarımızdan bayilerimize kadar yetkinlik artırıcı etkin bir dizi eğitim programını devreye aldık. Daikin Global'in gücünden yararlanarak, Daikin Europe Akademi ile koordineli bir şekilde, e-öğrenme üzerinden paydaşlarımıza ve sektörümüzün hizmetine teknik eğitimler de sunmaktayız. Bunun yanı sıra üniversitelerimizin çok değerli öğretim üyeleri ve sektörümüzün önde gelen yöneticilerinin konuşmacı olarak katıldığı eğitim seminerleri düzenliyoruz. Tüm bu eğitim ve seminer çalışmalarımıza katılmak isteyenlerin 'www.daikinakademi.com' adresi üzerinden kayıt formlarını doldurması yeterli oluyor" değerlendirmesinde bulundu.

AA

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Daikin Türkiye Akademi, yeni binasına taşındı
  • 25.06.2014 15:37

Daikin Türkiye Akademi, yeni binasına taşındı

Daikin Türkiye Akademi, Maltepe'deki 3 bin 900 metrekarelik yeni binasına taşınd ...

Daikin Türkiye Sakarya Teknokent’te ofis açtı
  • 02.06.2014 15:47

Daikin Türkiye Sakarya Teknokent’te ofis açtı

Daikin Türkiye, Sakarya Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde bulunan Sa ...