maritbet girişmaritbet
CNBM, Dünya Çimento Birliği’ne katıldı

CNBM, Dünya Çimento Birliği’ne katıldı

Dünyanın en büyük çimento üreticisi, Çin Ulusal Yapı Malzemeleri Grubu hızla büyüyen uluslararası üyelik ağına katıldığını duyurdu.

Dünya Çimento Birliği () dünyanın kapasite ve üretim olarak en büyük çimento şirketi olan Çin Ulusal Yapı Malzemeleri Grubu'nun (CNBM Group - China National Building Materials Group) hızla büyüyen uluslararası üyelik ağına katıldığını duyurdu.

Türkiye'nin önde gelen OYAK Çimento Grubu, Medcem Çimento ve Sönmez Çimento gibi şirketlerinin de üyesi olduğu Dünya Çimento Birliği, 30'u aşkın ülkeyi kapsayan üye ve temsilci ağı ile büyümeyi sürdürüyor.

Dünya Çimento Birliği Genel Sekreteri Norman Greig, Çinli çimento devi CNBM'nin küresel çimento topluluğuna katılımı nedeniyle çok memnun olduklarını belirtirken, “Çimento endüstrisini dünya çapında tanıtmak ve endüstrideki en iyi uygulamaları paylaşmak için CNBM Grubu ve diğer üyelerimizle birlikte çalışmayı dört gözle bekliyoruz.” şeklinde konuştu. CNBM Grup Yönetim Kurulu Başkanı Song Zhiping'in Dünya Çimento Birliği tarafından gelecek ay Londra'da düzenlenecek olan Dünya Çimento Konferansı'nda açılış konuşmasını yapmayı kabul etmesinden dolayı onur duyduklarını da ifadesine ekledi.

Çin Ulusal Yapı Malzemeleri Grubu, 351,4 milyon tonluk çimento üretimi ve 514 milyon tonluk çimento üretim kapasitesi ile dünyanın lider çimento üreticisi konumundadır. Grup, çimento sektörü yanında hafif yapı malzemeleri, kompozit malzemeler ve mühendislik hizmetleri gibi alanlarda da faaliyet göstermekte olup, yıllık 100 milyar RMB'i geçen bir ciroya sahiptir.

11-12 Aralık 2017 tarihlerinde Le Meridien Hotel, Piccadilly, Londra'da yapılacak olan Dünya Çimento Birliği Genel Kurulu ve WCA Dünya Çimento Konferansı'na tüm çimento üreticileri davetlidir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dünya Çimento Birliği: 2023, çimento sektörü için zor bir yıl olacak
  • 25.01.2023 09:47

Dünya Çimento Birliği: 2023, çimento sektörü için zor bir yıl olacak

WCA’ya göre, 2023 yılında çimentoda küresel talep artmayacak, ancak maliyet artı ...

CNBM, Dünya Çimento Birliği’ne katıldı
  • 25.11.2017 11:12

CNBM, Dünya Çimento Birliği’ne katıldı

Dünyanın en büyük çimento üreticisi, Çin Ulusal Yapı Malzemeleri Grubu hızla büy ...

OYAK Çimento Grubu, Dünya Çimento Birliği’ne katıldı!
  • 29.07.2017 13:21

OYAK Çimento Grubu, Dünya Çimento Birliği’ne katıldı!

Dünya Çimento Birliği, OYAK Çimento'nun hızla büyüyen uluslararası üyelik ağına ...