maritbet girişmaritbet
Çilek Mobilya ve Bursa Uludağ Üniversitesi'nden işbirliği!

Çilek Mobilya ve Bursa Uludağ Üniversitesi'nden işbirliği!

Çilek Mobilya, AR-GE ve Tasarım Merkezi ekibinin gelişimini ve proje niteliğini artırmak amacıyla devlet destekli projelerde yer almaya devam ediyor.

Türkiye'nin çocuk mobilyası denince ilk akla gelen markası bebek, çocuk ve genç odaları üreticisi Çilek Mobilya, AR-GE ve Tasarım Merkezi ekibinin gelişimini ve proje niteliğini artırmak amacıyla devlet destekli projelerde yer almaya devam ediyor.

Bu doğrultuda Çilek, TUBİTAK tarafından özel sektörde daha fazla araştırmacı istihdam edilmesini sağlamak ve teşvik etmek amacıyla başlatılan 2244 Sanayi Doktora Programı kapsamında Bursa Uludağ Üniversitesi ( BUÜ) ile  işbirliği protokolü imzaladı.

Çilek Mobilya AR-GE ve Tasarım Merkezi Genel Müdür Yardımcısı Murat Bulca ile Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz arasında imzalanan protokol kapsamında; Çilek Mobilya AR-GE ve Tasarım Merkezi bilimsel projelerinde görev alacak 3 Doktora öğrencisi  , doktoralarının ardından da 3 yıl boyunca Çilek bünyesinde çalışmaya devam edebilecek.

2244 Sanayi Doktora Programına çok önem verdiklerini, 3 yıldır projenin içinde yer aldıklarını ve Doktora öğrencisi sayısında Türkiye birinciliğine ulaştıklarını aktaran BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz; “Projeye üniversitelerimizin yanı sıra firmalarımızda sahip çıktı ve çok sayıda işbirliğine imza attık. Destek verdikleri için başta Muzaffer Çilek olmak üzere Tüm Çilek Mobilya Yöneticilerine teşekkür ediyoruz.” dedi.

2015 yılında AR-GE merkezini, 2016 yılında ise Tasarım Merkezini kurduklarını ve sektöründeki Tasarım ve AR-GE merkezini bir arada bulunduran ilk markanın Çilek olduğunu belirten AR-GE ve Tasarım Merkezi Genel Müdür Yardımcısı Murat Bulca; Çilek Mobilya olarak Üniversite- Sanayi işbirliğine çok önem verdiklerini ve desteklediklerini vurguladı.

Yorum Yaz