maritbet girişmaritbet
Çiğköftem, 50 girişimciye ‘bedelsiz’ dükkân açacak!

Çiğköftem, 50 girişimciye ‘bedelsiz’ dükkân açacak!

‘Çiğköftem’in kurucusu EM Group, “Krizin değil ticaretin zamanı” mottosuyla bir proje başlatarak yurt çapında 50 girişimciye dükkan açacak.

Hızlı gıda zinciri ‘Çiğköftem'in kurucusu EM Group, “Krizin değil ticaretin zamanı” mottosuyla bir proje başlatarak yurt çapında 50 girişimciye, marka ve isim hakkı bedeli talep etmeden, kurulum ekipmanlarını da kendisi sağlayarak bayilik vereceğini duyurdu.

Yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

“Bayilik vermeye başladığı 2007 yılından beri yatırımcılarından marka ve isim hakkı bedeli talep etmeyen ÇİĞKÖFTEM, ‘Krizin Değil Ticaretin Zamanı' isimli projesi kapsamında, şube açılışlarında temel kurulum ihtiyaçları olan mimari çizim planı, tabela, tezgah, soğutuculu dolap, masa-sandalye, menuboard gibi malzemeleri yatırımcılara bedelsiz olarak verecek.”

Her şube başına ekipman desteğinin 40 bin TL'yi bulacağı belirtilen açıklama şöyle devam etti:

“Şubeler için yapılacak reklam çalışmaları ve tanıtım malzemeleri de göz önüne alındığında toplam bütçesi 2 milyon TL'yi aşacak projede yatırımcılardan taahhüt beklenen en önemli kriter şubenin 1 yıl boyunca kapatılmaması. Kadın girişimcilerin özellikle destekleneceği projeye başvurular www.cigkoftem.com/ticaretinzamani adresinden yapılacak.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çiğköftem, 50 girişimciye ‘bedelsiz’ dükkân açacak!
  • 25.03.2021 09:34

Çiğköftem, 50 girişimciye ‘bedelsiz’ dükkân açacak!

‘Çiğköftem’in kurucusu EM Group, “Krizin değil ticaretin zamanı” mottosuyla bir ...