maritbet girişmaritbet
Çift Geyik Karaca'nın ticari faaliyetleri normale döndü

Çift Geyik Karaca'nın ticari faaliyetleri normale döndü

Çift Geyik Karaca, konkordato proje tasdik sürecini başarıyla tamamlayarak ticari faaliyetlerini normal düzenine getirdi.

Türkiye'nin köklü markalarından Çift Geyik Karaca, 2018 yılında girdiği konkordato proje tasdik sürecini başarıyla tamamlayarak Şubat 2021 itibarıyla ticari faaliyetlerini normal düzenine getirdi. Çift Geyik Karaca, ülke geneline yayılan 500'e yakın çalışanı, 100'e yaklaşan satış noktası ve yıllık 10 milyon mağaza ziyaretçisiyle 104 yıllık faaliyetlerine devam ediyor.

1917 yılından bugüne yüzde yüz yerli sermaye ile büyüyen Çift Geyik Karaca, 2018 yılının aralık ayında başlayan konkordato tasdik sürecini başarıyla tamamladı. 

Şubat 2021 tarihi itibarıyla ticari faaliyetlerini normal düzenine getiren Çift Geyik Karaca, Hazır Giyim ve Perakende sektöründeki faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor.

CÜNEYT GÜNEŞ; “PANDEMİYE RAĞMEN BAŞARILI BİR GRAFİK YAKALADIK”

Çift Geyik Karaca Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Güneş; “1917 yılından bugüne Türkiye'nin 104 yılına tanıklık eden markamız, 2018'in aralık ayında girdiği konkordato proje tasdik sürecini başarıyla tamamladı. Ticari faaliyetlerimizi tamamen normal düzenine getirerek, konkordatodan kaynaklı zorlu dönemi Şubat 2021 tarihli mahkeme kararıyla sonlandırmış olduk. Bu süreçte tüm banka borçlarımız temizlenmiş, tüm tedarikçi iş ortaklarımızla da vadesiz, peşin ticarete geçmiş bulunmaktayız. Bu zorlu gelişmeleri, tüm dünyayı etkisine alan pandemiye rağmen başarmış olmaktan ayrıca mutluyuz. Çift Geyik Karaca markası Türkiye'nin ticari tarihinde birçok ilki başarmış önemli bir konuma sahip. Bu anlamda markamızın tüm kültür ve birikimiyle faaliyetlerine devam etmesinin bizler için olduğu kadar ülkemiz için de büyük önem arz ettiğine inanıyoruz. Bu süreci tüm paydaşlarımızın haklarını gözeterek, tamamen şeffaf bir yönetim anlayışıyla geçirdik. Bu dönemde bizlerin yanında olan markamızın kıymetli tüketicilerine, tüm paydaşlarımıza ve özellikle ailemizin ferdi olan her bir çalışanımıza teşekkürlerimizi sunarız. Çift Geyik Karaca markası kuruluşundan bugüne dek olduğu gibi faaliyetlerine yüzde yüz yerli sermaye ile devam etmektedir. Önümüzdeki dönemde markamızın ülke genelindeki verimli yayılma hedeflerini gerçekleştirirken, uluslararası alandaki faaliyetlerimizi de arttırma yönünde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. ” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çift Geyik Karaca'nın ticari faaliyetleri normale döndü
  • 17.02.2021 16:18

Çift Geyik Karaca'nın ticari faaliyetleri normale döndü

Çift Geyik Karaca, konkordato proje tasdik sürecini başarıyla tamamlayarak ticar ...

Narin Group, Çift Geyik Karaca'yı İtalyan modacı Alfio Bonacchi ile yenileyecek!
  • 27.07.2012 12:03

Narin Group, Çift Geyik Karaca'yı İtalyan modacı Alfio Bonacchi ile yenileyecek!

Çift Geyik Karaca'yı yeniden ayağa kaldıran Narin Group, İtalyan modacı Alfio Bo ...