maritbet girişmaritbet
Ceylan Giyim’e stratejik ortak

Ceylan Giyim’e stratejik ortak

Endeks Gayrimenkul’ün, 15 milyon lira nakit sermaye koymak suretiyle şirketin ana ortağı olması konusunda mutabakata varıldığını bildirdi

 


Ceylan Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş, şirketin ana ortağı ve Genel Müdürü Ayhan Öztürk ile Endeks Gayrimenkul ve Madencilik Enerji Sanayi ve Tic. A.Ş. arasında yapılan stratejik ortaklık görüşmeleri sonucunda Endeks Gayrimenkul'ün, 15 milyon lira nakit sermaye koymak suretiyle şirketin ana ortağı olması konusunda mutabakata varıldığını bildirdi.
 
Ceylan Giyim'in İMKB Başkanlığına gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, sermaye artırımına ilişkin yönetim kurulu kararına yer verildi.
 
Açıklamada, şirketin mevcut finansal ve mali yapısının daha sağlıklı bir hale getirilmesi amacıyla yüksek miktarlı bir nakit girişi gerekliliğinin ortaya çıktığı vurgulanarak, şirketin halka açıklığının yüksek oranlı olduğu göz önüne alınarak gereken nakit ihtiyacının bedelli sermaye artışı ile karşılanması yerine şirkete yeni bir stratejik ana ortak dahil edilmesinin daha uygun olduğuna karar verildiği belirtildi.
 
Açıklamada, şöyle denildi:
"Bu çerçevede, şirketimiz ana ortağı ve Genel Müdürü Ayhan Öztürk ile Endeks Gayrimenkul ve Madencilik Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında yapılan stratejik ortaklık görüşmeleri sonucunda Endeks Gayrimenkul ve Madencilik Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin şirketimize 15 milyon lira nakit sermaye koymak suretiyle şirketimizin ana ortağı olması konusunda mutabakata varılmıştır.
  • Etiketler:

Yorum Yaz