maritbet girişmaritbet
Çetinkaya Bağcılar mağazasını açıyor

Çetinkaya Bağcılar mağazasını açıyor

Çetinkaya, 28 Ağustos Cumartesi Günü 7 Katlı Mağazası İle Bağcılar’da hizmet verecek

 

Alışverişin önemli adreslerinde biri olan Çetinkaya, 28 Ağustos Cumartesi Günü 7 Katlı Mağazası İle İstanbul Bağcılar'da hizmet verecek.

Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Cemil Çiçek,  Devlet Bakanı Hayati Yazıcı,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu ve AK Parti Milletvekili Necati Çetinkaya'nın da katılacağı açılış töreni Çetinkaya Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Çetinkaya ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Çetinkaya Şirketler Grubu, İstanbul Bağcılar'da 7 katlı, 3.000 metrekare büyüklüğünde bir mağaza daha açarak çok katlılar dahil mağaza sayısını 18'e çıkarıyor. Yıllardır bir alışveriş geleneği haline gelen Çetinkaya Mağazaları'nın Bağcılar'daki ilk mağazası “Çetinkaya Ailem İçin” sloganı ile hizmet verecek.
 
Türkiye'nin mağazacılık konusunda en önemli markalarından biri olan Çetinkaya'nın açılış töreni Çetinkaya Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Çetinkaya ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Açılış törenine; Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Cemil Çiçek,  Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, AK Parti Milletvekili Necati Çetinkaya,  yerel belediye başkanları, kamu ve özel sektörün ileri gelenleri ve sektör temsilcileri de katılacak.
 
“Çetinkaya Ailem İçin” sloganı ile hizmete açılacak Bağcılar mağazasında sadece konfeksiyon ve ayakkabı ürünleri satışa sunulacak.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz