maritbet girişmaritbet
ÇATIDER ile çatı ve binanızın ömrü uzun olacak!

ÇATIDER ile çatı ve binanızın ömrü uzun olacak!

Sorunsuz çatılar için çözümü sokaktaki tabelalarda değil ÇATIDER üyelerinde arayın

 

Bahar aylarıyla birlikte çatılarda tadilatlar başladı. Çatısı akan, rutubet sorunu olan, kabarık faturalar ödemesine rağmen kışın donup yazın pişen bina sakinleri ve yöneticiler çatı ustası arayışında… Böyle bir arayış içindeyken sokaklardaki elektrik direklerinde ya da duvarlarda asılı “Çatı tadilatı, çatı aktarımı yapılır.” gibi tabelalar gözünüze takılabilir. Çatı sektöründeki tek uzman başvuru mercii ÇATIDER, tüketicileri bu konuda uyarıyor! Çünkü sorunsuz çatılar için çatınızı elektrik direğinden gördüğünüz ustalar yerine uzman ellere emanet etmeniz şart. ÇATIDER üyeleri, Avrupa standartlarındaki üst düzey teknoloji ürünleri, sertifikalı ustaları, çatınız için doğru uygulama ve malzeme seçenekleri ile garantili çatılara imza atıyor. Başarılı çatı uygulamaları ile “çatı aktarmaya son” diyebilirsiniz. Çünkü çatı ömrünün bina ömrü boyunca devam etmesi gerekiyor.

Doğru uygulama ve doğru ürün bir elmanın iki yarısı gibi!

Çatılarda en çok rastlanan şikayetlerin tadilat yapılmasına rağmen birkaç sezon sonra tekrar akması, rutubet, küf ve nem sorunu yaşanması olduğunu söyleyen ÇATIDER (Çatı Sanayici ve İşadamları Derneği) Başkanı M. Nazım Yavuz, “Çatılarda doğru uygulama kadar doğru ürün kullanımı da önemli. Biri olmadan diğerini düşünmek ve sorunsuz bir çatı hayal etmek mümkün değil. Bu yüzden merdivenaltı ürünlerden kaçınıp, sertifikalı, CE Belgeli ürünler tercih edilmeli. Böylece paranız çöpe gitmez ve çatınızın ömrü binanızın ömrü kadar uzun olur.” dedi.  

Standart dışı ürün üreten ve uygulama yapanlar ÇATIDER üyesi olamaz!

Her çatı birbirinden farklı olduğu için farklı uygulama ve çözümlere ihtiyaç duyulduğunu söyleyen M. Nazım Yavuz, “Çatınızdaki sorunları çözebilecek en uygun detayları, uygulama şeklini ve ürün türünü ÇATIDER üyelerinden öğrenebilirsiniz. Uygulama ve ürüne göre en doğru fiyatları da yine üyelerimizden alabilirsiniz.” şeklinde konuştu. ÇATIDER üyesi uygulayıcı firmaların standartlara uygun uygulama yaptıklarını, aksi halde üye olamayacaklarını söyleyen Yavuz, üretici firmaların da Avrupa standartlarında üstün teknoloji ile üretim yaptıklarını ve ürünlerinin garantili olduğunu vurguladı. Yavuz, ÇATIDER'in üretici, distribütör ve uygulayıcı olmak üzere 83 üyesi bulunduğunu belirtti.

Sigortasız ustalardan bina yönetimi de sorumlu!

Çatı ustalarının sigortalı olması gerektiğinin altını çizen ÇATIDER Başkanı, “Sigortasız işçi çalıştıran binalarda bir sorun olduğunda bina yönetimi sorumlu olur. ÇATIDER'e üye firmaların çalıştırdığı ustaların hepsi sigortalı. Bu yüzden bu konuda da herhangi bir sorun yaşamazsınız, içiniz rahat olur.” dedi.

Çatılarla ilgili her türlü konuda ÇATIDER'e www.catider.org.tr web sitesinden ve 0216 416 55 13 numaralı telefondan ulaşmak mümkün.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

ÇATIDER’den Dünya Çevre Günü açıklaması: Çatılar çevre bilincine uygun inşa edilmeli!
  • 04.06.2022 10:28

ÇATIDER’den Dünya Çevre Günü açıklaması: Çatılar çevre bilincine uygun inşa edilmeli!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Şena ...

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanlığına 2. kez Yaşar Şenal seçildi
  • 22.02.2022 11:38

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanlığına 2. kez Yaşar Şenal seçildi

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) 10. Olağan Genel Kurulu'nda yeni ...

Emlak balonu 2021’de patlar mı yoksa uçar mı?
  • 02.12.2020 11:41

Emlak balonu 2021’de patlar mı yoksa uçar mı?

Emlak balonu söylemleri ne kadar gerçeği yansıtıyor ve Türkiye'de emlak krizi ol ...

Yataş’ın "Efsane Uyku Günleri" başladı
  • 24.11.2020 11:33

Yataş’ın "Efsane Uyku Günleri" başladı

Türkiye’nin uyku ürünlerinde kalite, konfor ve yeni teknoloji denince ilk akla g ...

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in aile saadeti
  • 09.11.2020 10:54

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in aile saadeti

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, geçtiğimiz gün bir AVM'de objektifl ...