maritbet girişmaritbet
Çamlıbel Yapı Denetim Mersin’de marka olmak istiyor!

Çamlıbel Yapı Denetim Mersin’de marka olmak istiyor!

Yapı denetim üzerine faaliyet gösteren Çamlıbel Yapı Denetim, Mersin'de yapı denetim denince akla ilk gelen marka olmak istiyor

Yapı denetim üzerine faaliyet gösteren Çamlıbel Yapı Denetim, Mersin'de yapı denetim denince akla ilk gelen marka olmak istiyor.

Yapı denetim üzerine faaliyet gösteren Çamlıbel Yapı Denetim, Mersin'de yapı denetim denince akla ilk gelen marka olmak istiyor. Çamlıbel Yapı Denetim Genel Müdürü Fırat Uzunyayla, firmanın kontrolünü yapmakta olduğu tüm binaların projeye ve imara uygunluğunu kontrol ettiğini belirterek, kaliteli, yaşam standartlarını yükselten, can ve mal güvenliği olan yapılara yaşam hakkını vermeyi prensip haline getirdiğini söyledi. Bu çerçevede konut sahiplerinin Çamlıbel Yapı Denetim tarafından kontrolleri yapılan yapılarda gönül rahatlığıyla yaşayabileceğini dile getiren Uzunyayla, “Firma olarak denetimlerimizi imalat tamamlanıp bittikten sonra değil imalat tamamlanmadan yapıyoruz. Bu sayede hataların önüne geçerken, uygulamada çokça karşılaşılan proje tadilatları ilgili idarelerin kontrolü altında yaptırıyoruz” dedi. Uzunyayla, sektörde 2010 yılından beri faaliyet gösterdiklerini ve çalışmalarını 15 kişi ile sürdürdüklerini iletti. Yapı denetiminee Mersin'de başladıklarını ifade eden Uzunyayla, yasada 200 kilometreye kadar yakınlığı olan Adana, İskenderun ve Kahramanmaraş'a kadar olan bölgeye de hizmet verme haklarının bulunduğunu belirterek, önümüzdeki süreçte şehir dışına açılmayı düşündüklerini bildirdi.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çamlıbel Yapı Denetim Mersin’de marka olmak istiyor!
  • 09.04.2013 15:08

Çamlıbel Yapı Denetim Mersin’de marka olmak istiyor!

Yapı denetim üzerine faaliyet gösteren Çamlıbel Yapı Denetim, Mersin'de yapı den ...