maritbet girişmaritbet
Boyner 140 milyon dolara 'evleniyor

Boyner 140 milyon dolara 'evleniyor

İstanbul Yenibosna'da 2010 yılında kapılarını açan Starcity Outlet Alışveriş Merkezi'yle gayrimenkul yatırımlarına ısınan Boyner Holding, şimdi de bölgenin en büyük konut projesi için düğmeye bastı

İstanbul Yenibosna'da 2010 yılında kapılarını açan Starcity Outlet Alışveriş Merkezi'yle gayrimenkul yatırımlarına ısınan Boyner Holding, şimdi de bölgenin en büyük konut projesi için düğmeye bastı.
Holdingin temellerinin atıldığı Altmyıldız fabrikası ve çevresinde sahip olduğu birçok mülk yıkılıp yerine 1500 konuttan ve rezidanstan oluşan proje dikilecek. Boyner, Altmyıldız fabrikası da dahil olmak üzere işe sahip olduğu araziler üzerindeki tüm binaları yıkarak başladı.
 

Hasılat paylaşılacak

Altınyıldız Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme, projeyi hasılat paylaşımı anlaşması imzaladığı Fer Yapı ile birlikte hayata geçirecek. Projede geliştirici olarak yer alan Fer Yapı, hasılat paylaşımı sonrasında gelirin yüzde 47.5'ini Boyner Grubu'na verecek. 140 milyon dolara mal olması planlanan projedeki konutlar daha çok orta ve üst gelir grubuna hitap edecek. 71 bin 838 metrekarelik bir arsa üzerinde planlanan proje için Fer Yapı'nın internet sitesinde karma kullanımlı tanımı yapılıyor.

Kaynak: SEVGİ SAYAR BAŞARAN / Radikal


 

  • Etiketler:

Yorum Yaz