maritbet girişmaritbet
Bosch Elektrikli El Aletleri 2021'de de gücünü sürdürecek

Bosch Elektrikli El Aletleri 2021'de de gücünü sürdürecek

Bosch Elektrikli El Aletleri, hem profesyonel hem de ev kullanıcılarının ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacıyla ürün gamını her yıl yeniliyor.

Bosch Elektrikli El Aletleri Türkiye Ülke Satış Direktörü Ali Fahri Özcan, “2020, kullanıcı odaklı bakış açımız, satış kanallarındaki çeşitliliğimiz ve çevik hareket etmedeki gücümüzle elde ettiğimiz başarılarla dolu bir yıl oldu. Ürün gruplarımızla kazandığımız ivmeyi sürdürerek, başarılı satış rakamlarımızla 2021 sonunda da büyümemizi devam ettirmeyi hedefliyoruz” dedi.


2020 yılındaki başarılı performansta e-ticaret satışlarının da önemli katkısı olduğunu belirten Özcan, sözlerine şöyle devam etti: “Pazara sunduğumuz ürünlere yönelik e-ticaret talebi, pandemi öncesinde zaten yükselmeye başlamıştı. Ancak insanların evde daha fazla vakit geçirmek zorunda kaldığı, diğer yandan e-ticareti daha önce deneyimlememiş kullanıcıların da pazara katıldığı bu süreçte artan satışlar, iş sonuçlarımız üzerinde pozitif etki oluşturdu.”


2021'in ilk yıldızı, Brushless motorlu akülü el aletleri

Bosch, 2021 yılına profesyonel Brushless motorlu akülü el aletleri ve bu aletlerle uyumlu yenilikçi aksesuarlarla iddialı bir giriş yaptı. Bosch Brushless motorluakülü el aletlerinde kömürlü aletlerde olduğu gibi kömür kullanımından kaynaklanan sürtünme, aşınma gibi durumlar meydana gelmiyor. Bu avantaj sayesindemakineler çok daha uzun bir kullanım ömrüne sahip oluyor. Kullanıcılar, daha uzun süre dayanıklı bir şekilde çalıştıkları el aletleriyle satış sonrası servis hizmetlerine daha geç ihtiyaç duyuyor ve ekonomilerine de katkı sağlıyor.

Bosch, Brusless motor teknolojisine sahip akülü elektrikli el aletlerini artık çok daha kompakt halde kullanıcılarına sunuyor. Böylece ergonomide denge ve rahatlık elde ediliyor. Kullanıcılar, kolay kullanım özelliklerine sahip makineleriyle uzun çalışma saatleri boyunca çok daha rahat çalışabiliyor.

Brushless motorlu akülü el aletlerinin öne çıkan bir diğer özelliği ise daha az ses seviyesiyle çalışması. Kömürsüz motorların tasarımında hareketli ve aşınan parçalar bulunmadığı için kömürlü motorlardaki gibi ekstra gürültü ortaya çıkmıyor. Bu noktada kullanıcılar özellikle ses seviyesi sınırları olan bir alanda çalışırken işlerine çok daha kolay odaklanabiliyor.

Bosch'un Elektrikli El Aletleri iş kolu, son teknoloji ile pazara sunduğu yenilikçi makinelerinin yanı sıra, makinelerle uyuma sahip, geniş aksesuar gamıyla öne çıkıyor. Taşınabilir elektrikli el aletleri, tezgâh üstü elektrikli el aletleri, aksesuarlar, bahçe aletleri, ölçme aletleri ve Dremel olmak üzere beş yaklaşık 5bin çeşitle hem profesyonel hem de hobi ve ev kullanıcılarına yönelik ürünler sunan iş kolu, aynı zamanda Dremel ve Sia markalarıyla da pazarda güçlü varlığını sürdürüyor. Bosch Elektrikli El Aletleri ayrıca ‘Kendin yap' (DIY) kullanıcılarının ihtiyaçlarına yönelik tasarlanan, kolay ve güvenli kullanım imkânı sunan ev ve bahçe ürün gruplarıyla da açık havadaki yaşam alanı için mükemmel bakım sağlıyor.

Ali Fahri Özcan, trendleri takip eden ve kullanıcısıyla her kanaldan iletişimde olmaya odaklanan bir şirket olduklarını vurgulayarak, “Amacımız, farklı beklentilere sahip kullanıcılarımızın ihtiyaçlarını karşılayan kaliteli ürün ve hizmeti sunabilmek, ayrıca ürünlerimizin doğru ve verimli kullanılmasını sağlamaktır. Bu nedenle ürünleri piyasaya sunduktan sonra işimiz sona ermiyor. Aldığımız geri dönüşler daha da iyisini başarma konusunda bizi yönlendiriyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bosch Elektrikli El Aletleri 2021'de de gücünü sürdürecek
  • 26.01.2021 10:13

Bosch Elektrikli El Aletleri 2021'de de gücünü sürdürecek

Bosch Elektrikli El Aletleri, hem profesyonel hem de ev kullanıcılarının ihtiyaç ...