maritbet girişmaritbet
Bosch buzdolaplarında ActiveHumidity teknolojisi!

Bosch buzdolaplarında ActiveHumidity teknolojisi!

Bosch marka buzdolaplarında yer alan ActiveHumidity teknolojisiyle sebze ve meyveler 4 kata kadar daha uzun süre taze kalıyor.

Sebzelerinizin tazeliğini uzun süre koruyan ActiveHumidity özelliğine sahip Bosch buzdolapları, tazelik çekmecesinin içerisine soğuk su buharı püskürterek sebzelerin nem oranının, aromasını, rengini ve vitamin değerlerini koruyarak ilk günkü gibi taze kalmasını sağlıyor. ActiveHumidity teknolojisi ile yapraklı ve kök bitkiler 4 kata kadar daha uzun süre taze kalıyor.

Soğuk su buharı ile gelen tazelik

Siz sadece suyu ekleyin. Ultrasonik dalgalar ile su haznesinden yeterli miktarda su alınarak soğuk su buharına dönüştürülür. Marketlerin sebze ve meyve reyonlarındaki soğuk su buharı uygulamasına benzer olarak, Bosch buzdolabınızın ActiveHumidity çekmecesi içerisine düzenli aralıklarla soğuk su buharı püskürtülür. Bu sayede meyve ve sebzeleriniz daha uzun süre rengini ve vitamin değerlerini koruyarak, diri ve taze kalır.

ActiveHumidity çekmecesinde hangi sebzeleri saklayabilirsiniz?

Yapraklı sebzeler, (Ispanak, semizotu, brokoli vb.)

Kök sebzeler, (Havuç, turp, zencefil vb.)

Yeşillikler, (Marul, dereotu, nane, maydanoz vb.)

Sıfır derecede güvenli gıdalar

VitaFresh Plus 0°C çekmecesi buzdolabınızın diğer bölümlerinden daha düşük bir sıcaklığa sahiptir. Et, balık, yumurtalı yemekler, taze hazırlanmış malzemeler ve içecekler gibi hassas gıdalarınızı daha uzun süre tazeliğini koruyarak saklar. Dilerseniz sıcaklık ayarını kendiniz değiştirebilirsiniz. Buzdolabınızdaki 2 adet VitaFresh Plus 0°C çekmecesi ile kokular birbirine karışmadan farklı tip gıdaları güvenle yerleştirebilirsiniz. Ayrıca ihtiyaç duyduğunuzda bu iki çekmeceyi çıkartabilir ve ilave bir buzdolabı rafına kavuşabilirsiniz.

XL hacim ile BOL BOL yeriniz var

Buzdolabınızın ekstra geniş hacmi sayesinde bol bol market alışverişleri yapabilir ve rahat rahat gıdalarınızı sığdırabilirsiniz. Taze yiyecek ve içecekleriniz; hatta büyük tencere ve kaplarınız için 578 litrelik bir depolama alanı sunuyor.

LCD kapı elektroniği

Entegre kontrol paneli buzdolabınızın ve dondurucunuzun sıcaklıklarını bağımsız olarak ayarlayabilmenizi sağlar. Bu hassas sıcaklık ayarı sayesinde buzdolabı ve dondurucu bölümündeki yiyecekleriniz için uygun sıcaklığı rahatça seçebilirsiniz

Yorum Yaz