maritbet girişmaritbet
Borsa İstanbul ve KUYAŞ'tan 'kıymetli' imza!

Borsa İstanbul ve KUYAŞ'tan 'kıymetli' imza!

Borsa İstanbul, Kuyumcukent ile Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Binası Yapımı ve Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi imzalandı

Borsa İstanbul AŞ ile Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları AŞ arasında "Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Binası Yapımı ve Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi" imzalandı

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları AŞ'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamasında, şirket ile Borsa İstanbul AŞ arasında "Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Binası Yapımı ve Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi"nin, dün noter huzurunda imzalanarak yürürlüğe girdiği kaydedildi.

Söz konusu binanın, Bahçelievler Yenibosna köyündeki KUYAŞ'a ait arsa üzerinde şirket tarafından inşa edileceği belirtilen açıklamada, "Gerçekleştirilecek olan inşaat projesi kabuk & çekirdek şeklindedir. Bu proje ile ilgili inşaat ve gayrimenkul satış bedeli toplamı 17 milyon TL artı KDV'dir. İşin tamamlanma süresi, yapı ruhsatı alındığı tarihten itibaren 18 aydır" bilgilerine de yer verildi.

Şirket, 18 Kasım 2013 tarihinde KAP'ta yayımlanan açıklama ile Borsa İstanbul AŞ  Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Binası projesi hakkında düzenlenen protokolü kamuoyuna duyurmuştu.

AA

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Borsa İstanbul ve KUYAŞ'tan 'kıymetli' imza!
  • 29.06.2014 14:42

Borsa İstanbul ve KUYAŞ'tan 'kıymetli' imza!

Borsa İstanbul, Kuyumcukent ile Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Bi ...