maritbet girişmaritbet
Birikimevim, yeni şubesini Konya’da açtı!

Birikimevim, yeni şubesini Konya’da açtı!

Telli Grup’un iştiraki olan Birikimevim, yeni şubesini Konya'da açtı.

30 yıllık Telli Grup güvencesi ile yola çıkan tasarrufa dayalı faizsiz finansman sektörünün güçlü oyuncusu Birikimevim, agresif büyüme stratejisiyle Türkiye'nin her noktasında olmayı hedefliyor. Bugüne kadar 300 bin kişiyi araç sahibi yapan Telli Grup'un iştiraki olan Birikimevim, yeni şubesi Konya ile bölgesindeki vatandaşların tasarrufa dayalı faizsiz finansman yöntemiyle ev ve araç sahibi olmasının kapılarını aralıyor.

Telli Grup'un 30 yıllık köklü geçmişini arkasına alarak sektörde ilk defa kamu bankası özelinde teminat mektubu vererek müşterilerini garanti altına alan Birikimevim, tasarrufa dayalı faizsiz finansman yöntemiyle kişileri kendi birikimleriyle en uygun maliyetler ile gayrimenkul ve araç sahibi yapmaya Konya'dan devam ediyor. Benimsediği özgün, ileri görüşlü, yenilikçi, sürdürülebilir değerleriyle Birikimevim, katılımcılarını birikim yapmaya yönlendirerek bireysel tasarrufla ev ve araç almalarına yardımcı oluyor.

“Hedefimiz; bireyleri hayallerine bir adım daha yaklaştırmak”

Açılışa ilişkin değerlendirmede bulunan Telli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli, grup olarak hayata geçirdikleri tüm projelerde orta vadede sürdürülebilir modeller oluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Bu modellerin uzun vadede ise sosyal değişimi, gelişimi ve toplumsal kalkınmayı sağlamasını beklediklerini söyleyen Telli, bu anlayışlarını Konya şubesine taşıdıklarının da altını çizdi. Tüm şubelerde olduğu gibi Konya şubesinde de ev ve araç sahibi olmak isteyenler için en uygun çözümleri sunarak, onları hayallerine bir adım daha yaklaştırdıklarını belirten Telli, “Birikimevim olarak katılımcılarımızı birikim yapmaya yönlendirerek bireysel tasarrufla ev ve araç almalarına yardımcı oluyoruz. Aslına bakarsanız bizim burada amacımız çok net ve şeffaf. Bireyleri hayallerine bir adım daha yaklaştırmak. Hayallerine kavuşma sırası ise şimdi Konyalı vatandaşlarımızda. Öte yandan bölgesine ve bulunduğu alana hizmet verecek yeni şubemize ek olarak şube ağımız yılsonuna kadar farklı lokasyonlarda hızla artarak büyümeye devam edecek” dedi.

Ulusal ve yerel basının ilgiyle takip ettiği açılış, kurdele kesiminin ardından Mehteran takımının gösterisiyle devam etti. Konya'nın maneviyatına uygun olarak Semazen gösterisine de ev sahipliği yapan açılış kapsamında Mevlit Kandili sebebiyle lokma ve birbirinden lezzetli ikramlar Konyalılara dağıtıldı.

  • Etiketler:

Yorum Yaz