maritbet girişmaritbet
Birikimevim Mobil Uygulaması artık devrede!

Birikimevim Mobil Uygulaması artık devrede!

Faizsiz finansman sistemiyle ev ve araç sahibi olmak isteyenlere çözümler sunan Birikimevim, dijital dönüşüm projelerine devam ediyor.

Birikime dayalı faizsiz finansman sistemiyle ev ve araç sahibi olmak isteyenlere inovatif çözümler sunan Birikimevim, dijital dönüşüm projelerine hız kesmeden devam ediyor. Dijitalleşme odağıyla çalışmalarını sürdüren Birikimevim, “Birikimevim Mobil Uygulaması” ile müşterilerine sağladığı hizmetinin kalitesini artırıyor.

Ayrıca Birikimevim web sitesinde uygulamaya alınan “story” özelliği ile de güzel anlar, en yeni kampanyalar ve yapılan teslimatlar “story” olarak paylaşılıyor.

Faizsiz finansman sistemiyle tüm gelir gruplarındaki vatandaşa hizmet sunarak bugüne kadar binlerce kişiyi hayallerindeki ev ve araca kavuşturan Birikimevim, teknolojik birikimlerini vermiş olduğu tüm hizmetleri ile müşterilerine aktarıyor. Müşterilere her zaman yenilikçi ve teknolojik çözümleri sunan Birikimevim, ev ve araç sahibi olmak isteyenlerin ihtiyaç duyduğu pek çok bilgiye dijitalleşmenin verdiği avantajlarla sunuyor. Müşteri odaklı yaklaşımıyla her zaman en iyi hizmeti sunmayı amaçlayan ve operasyonel süreçlerini bu yaklaşımla sürekli yenileyen Birikimevim, devreye aldığı mobil uygulama ile ihtiyaç duyulan her bilgiye kolayca erişim imkanı sunuyor. Müşterilerine en hızlı, en kolay ve en kaliteli hizmeti sunmak için “Birikimevim Mobil Uygulaması” ile müşterilerin beklentilerine cevap veriyor.


Birikimevim mobili şimdi indir, puan topla, sen de kazan

Birikimevim Mobil uygulaması ile müşteriler ‘Biriktir kazan' modeli ile Network marketing sistematiğinde tavsiye edilirse para puan biriktirebiliyor. Ayrıca Beep beep isimli ‘Canlı müşteri temsilcisi' destek bölümünden ihtiyaç duydukları her an müşteri temsilcisine canlı bağlanabiliyor.

Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli yaptığı açıklamada: “Birikimevim'in sürekli kendini yenileme ve çağa ayak uydurarak daha iyi hizmet verme arzusunun bir örneği olan “Birikimevim Mobil Uygulamamız” ve yeni kurumsal web sitemiz ile yenilenmeye devam ediyoruz. Globalleşen dünyada çağı yakalamanın tek yolu yıl içinde değişen tüketici davranışlarını yakından takip ederek, uygulamaları eş zamanlı devreye almak. Günümüzde gelişen teknolojiyle birlikte internet kullanım oranında yaşanan artış dijitalleşmeyi de beraberinde getiriyor. Dijital pazarlama ve bilgi teknolojileri ekiplerimiz tarafından yürütülen titiz ve özverili çalışmalar ile ihtiyaç ve taleplere paralel olarak güncellemelere devam edeceğiz” dedi.

Birikimevim Mobil Uygulaması, Android işletim sistemine sahip cihazlarda Google Play Store ve iOS işletim sistemine sahip cihazlarda da App Store üzerinden “Birikimevim” yazarak ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Birikimevim'den yüzde 50 indirim kampanyası!
  • 28.10.2020 08:00

Birikimevim'den yüzde 50 indirim kampanyası!

Birikimevim, 29 Ekim’e özel sunduğu kampanyayla ev sahibi olmak isteyenler için ...

Birikimevim Mobil Uygulaması artık devrede!
  • 16.10.2020 11:25

Birikimevim Mobil Uygulaması artık devrede!

Faizsiz finansman sistemiyle ev ve araç sahibi olmak isteyenlere çözümler sunan ...

Camilerde cemaatle birlikte ilk sabah namazı kılındı
  • 24.06.2020 09:56

Camilerde cemaatle birlikte ilk sabah namazı kılındı

Korona virüs salgını tedbirleri kapsamında cemaatle birlikte namaz kılınması bir ...

'Uçurumdaki mescit' ziyaretçilerini hayran bırakıyor
  • 19.06.2020 09:09

'Uçurumdaki mescit' ziyaretçilerini hayran bırakıyor

Bayburt ile Çaykara arasındaki Soğanlı Dağları'nda, zirvenin dik yamaçlarında in ...