maritbet girişmaritbet
Betek Grubu, Capital 500 listesinden güçlenerek çıktı

Betek Grubu, Capital 500 listesinden güçlenerek çıktı

Türkiye'de ilk defa aylık ekonomi dergisi Capital tarafından gerçekleştirilen "Capital Özel 500" araştırması sonuçları açıklandı. Betek Grubu, 2009 yılı verilerine ilişkin değerlendirmeden Türk Boya sektörü lideri konumunu güçlendirerek çıktı

 

 

Türkiye'de ilk defa aylık ekonomi dergisi Capital tarafından gerçekleştirilen "Capital Özel 500" araştırması sonuçları açıklandı. Betek Grubu, 2009 yılı verilerine ilişkin değerlendirmeden Türk Boya sektörü lideri konumunu güçlendirerek çıktı.
 
Capital ekibi tarafından 2000'in üzerindeki şirket arasında, ciro (net satışlar), vergi öncesi kâr, ihracat tutarı, toplam aktif, özsermaye, çalışan sayısı gibi göstergeler ışığında yapılan değerlendirmelerde, Türk Boya sektöründe birçok ilki gerçekleştiren Betek Boya ve Kimya A.Ş'nin; Türk Boya sektöründeki lider konumu bir kez daha teyit edilmiş oldu.
Geçen yıl Capital 500'de 218. sırada yer alan Betek Boya, bu yıl sıralamada 22 basamak yükselerek 196. sırada yerini aldı.

Betek Boya ayrıca, geçen yıl Capital Dergisi ve global marka değerlendirme şirketi Brand Finance işbirliği ile gerçekleştirilen “Türkiye'nin En Değerli Markaları” araştırmasından “Türk Boya sektörünün en değerli markası” unvanını da kazanmıştı.
 
1000 yakın çalışanı ile her zorlukta fırsat yaratma anlayışını benimseyen Betek'in başarıyı ve kazancı adaletli paylaşarak ülkemiz geleceğine ve gelişimine inanmak, başarısının anahtarını oluşturuyor. Bu anlayışla sektör liderliğini sürdüren Betek, 2009 yılında ise 418 milyon TL ile seneyi kapattı.
 
BETEK GRUBU 2009'DA YATIRIMLARINA HIZLA DEVAM ETTİ
Betek, global ekonomik krize rağmen yatırımlarına 2009 yılında da devam ederek inşasına 2008 başında başlanan 30 milyon Euro'luk yatırımını Mart 2009'da tamamladı.
 
Böylece Betek ısı yalıtımı alanında faaliyet gösteren yeni tesisi ile Avrupa'nın en büyük ve modern üretim, lojistik ve teknoloji üssü oldu.  Betek ayrıca, 30 milyon Euro'luk en son teknoloji ile donatılan tam otomasyonlu Avrupa'nın da en büyük ve en modern EPS ve yapı kimyasalları yatırımıyla bu sene 7'ncisi gerçekleştirilen Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri 2009'da “Yılın Yatırımı” kategorisinde ödüle layık görüldü.
 
BETEK GRUBU 2010'DA 3 YENİ ÜRÜN GRUBUNU PAZARA SUNDU
Betek Boya, tüm hızıyla sürdürdüğü çalışmalarında, 2010 yılında 3 yeni ürün grubunu Alpina Style, ARS PRO ve Caparol TriMaXX Sentetik Serisi'ni Türk Boya sektörüne ve tüketicilerin beğenisine sundu. 
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz