maritbet girişmaritbet
Berkay Pencere Ege Bölgesi’ndeki Pazar payını artıracak!

Berkay Pencere Ege Bölgesi’ndeki Pazar payını artıracak!

Pvc aksesuarları toptan satışı üzerine faaliyet gösteren Berkay pencere & kapı sistemleri Ege Bölgesi’ndeki yüzde 40’lık pazar payını artırmayı amaçlıyor

Pvc aksesuarları toptan satışı üzerine faaliyet gösteren Berkay pencere & kapı sistemleri Ege Bölgesi'ndeki yüzde 40'lık pazar payını artırmayı amaçlıyor.

Sektöre 1998 yılında adım atan firma, toplam bin metrekarelik alanda faaliyetlerini yürütüyor. Firmanın büyüme stratejilerini anlatan Berkay Pen Pvc Aks Ltd. Şti Şirket Sahibi Gürkay Uzun, “Tedarikçi, Pvc aksesuarlarının toptan satışını yapan bir firmayız. Ege Bölgesi ağırlıklı olmak üzere Akdeniz Bölgesi ile de çalışıyoruz” dedi.

“Menteşe grubu, Kapı ve Pencere Kolları Grubu, İzolasyon Grubu, Vida Grubu & Uçlar, Vasistas Menfez Grubu, Lambri ve Panjur Grubu, Sineklik Grubu, Takoz & Tapalar, Emniyet Mandalları, Sürme Aksesuarlar gibi ürün gruplarını bünyemizde bulunduruyoruz” bilgisini veren Uzun, ürünlerini ağırlıklı olarak Uşak, Afyon, Aydın, Muğla, Antalya, Burdur, Denizli ve Isparta şehirlerine gönderdiklerini söyledi. PVC aksesuarlarına duyulan ihtiyaca en ekonomik şekilde  cevap vermeyi ve her zaman daha iyi hizmet sunmayı amaçladıklarını anlatan Uzun, zengin ürün çeşitlerini müşterilerinin beğenisine sunduklarını dile getirdi. Uzun, “Şirketimiz, yaptığı yatırımlar, yenilikçi çözümler, basit ve kolay montaj özelliği taşıyan ürünler ve bu ürünlerin kalitesi ile hizmet vermeye devam ediyor” dedi.

‘Sineklik üretimine başladık'

Sürekli olarak araştıran ve kendini geliştiren bir firma olduklarını vurgulayan Gürkay Uzun, “Bu yıl itibariyle Pilse sineklik üretimine başladık. Sineklik yapımında kullanılan ürünlerin toptan satışını zaten yapıyorduk. Şuan sektörümüze sineklik satışlarımızı nihai ürün olarak sunabiliyoruz. Bu durum çalışmış olduğumuz müşterilerimiz için bir avantaj çünkü ekstradan işleme gerek duymaksızın ürünümüzü kullanabiliyorlar ”diye konuştu.

Hedefte enerji sektörü var

Son yılların en parlak sektörü olarak adlandırılan enerji sektörüne ilişkin araştırmalar yaptıklarını da dile getiren Uzun, “Enerji sektörüne ilişkin araştırmalarımız sürüyor. Özellikle güneş enerji alanında güneş enerji tarlaları oluşturmak için araştırmalar yapıyorum. Önümüzdeki yıllarda mevcut işimin dışında farklı bir sektör olarak enerji sektöre yönelmeyi planlıyorum. Bu konudaki araştırmalarım ve çalışmalar devam edecek” açıklamasını yaptı.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Berkay Pencere Ege Bölgesi’ndeki Pazar payını artıracak!
  • 26.08.2013 13:18

Berkay Pencere Ege Bölgesi’ndeki Pazar payını artıracak!

Pvc aksesuarları toptan satışı üzerine faaliyet gösteren Berkay pencere & kapı s ...