maritbet girişmaritbet
Baymaklife yayın hayatına ‘merhaba’ dedi!

Baymaklife yayın hayatına ‘merhaba’ dedi!

Baymak’ın iki ayda bir yayımlayacağı Baymaklife’ın ilk sayısı çıktı

Baymak her geçen gün yenileniyor, yepyeni sürprizler ve gelişmelerle çalışanının, bayilerinin ve nihai tüketicinin yüzünü güldürüyor. Yeniliğin adı ise bu kez Baymaklife!

Baymaklife Dergisi başta kurumsal şirket haberleri olmak üzere, gündemi, ekonomiyi, popüler kültürü ve en son teknolojiyi yakından takip eden ve içeren, sadece kurum içi çalışanlara ve kurum dışı çözüm ortaklarına değil, nihai tüketiciye bile içerik olarak seslenebilen bir dergi. Tüm bu özellikleri ile Baymaklife dergisi, Baymak'ın yapmak istediği ve hedeflediği iletişimi tamamlayan en önemli mecralardan biri olacak. Baymaklife, Baymak markasının vermek istediği mesajı ve algıyı, yapılan içerik vasıtasıyla bayilerine, çözüm ortaklarına ileten ve yine bu hedef kitleyle arada köprü oluşturacak en önemli iletişim mecralarından biri.

Baymaklife'ın içeriği ise dopdolu! Ekonomiden, güncel haberlere, sanattan spora kadar gündemi kalbinden yakalayan dergi, iki ayda bir okuyucusu ile buluşacak.

Baymaklife'ın ilk sayı kutlamasında yepyeni bir mecraya kavuşmanın heyecanını ve gururunu yaşayan Baymak Genel Müdürü Ender Çolak şunları dile getirdi: ‘'Baymak olarak bugün burada sizleri, yepyeni bir heyecanla hazırladığımız ve ilk sayısının elimize geçmesi ile birlikte Baymak'ın büyük değişimine bir kez daha şahit olduğumuz bir dergi ile tanıştırıyoruz. Baymaklife, Baymak'ın büyük değişiminin ve dahil olduğu her alandaki başarısının görsel bir yansımasıdır. Hem tasarımı hem de dopdolu içeriği ile sizleri, değerli bayilerimizi ve tüm çözüm ortaklarımızı iki ayda bir Baymaklife ile buluşturacağız. Kurumsal bir dergi mantığıyla kesinlikle ilerlemedik, bu çalışmayı yaparken düşündüğümüz asıl fikir, herkese hitap edebilecek yaşayan bir yayın olmasıydı, öyle de oldu. Bu anlamda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, dergimizin uzun yıllar devam etmesini temenni ediyorum.''

Tüm Baymak çalışanlarının pasta keserek kutlama yaptığı Baymaklife'ın ilk sayısı, alkışlar ve güzel temennilerle son buldu.  

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Baymak, “Yeşil Ofis Diploması”nı almaya hak kazandı
  • 19.04.2022 11:25

Baymak, “Yeşil Ofis Diploması”nı almaya hak kazandı

Baymak "Yeşil Ofis Diploması"nı alarak sürdürülebilir gelecek hedefleri yolunda ...

Baymak, geçen yıl 14 bölgede ısı pompası eğitimi verdi
  • 01.02.2022 17:35

Baymak, geçen yıl 14 bölgede ısı pompası eğitimi verdi

Baymak, 2021 yılında Türkiye’nin 14 ayrı bölgesinde bayi ve teknik servislerine ...

Baymak 2021’de ihracatta dolar bazında yüzde 38 büyüdü
  • 24.01.2022 10:36

Baymak 2021’de ihracatta dolar bazında yüzde 38 büyüdü

İklimlendirme sektörünün öncü markası Baymak, 2021 yılında da sürdürülebilir büy ...

Baymak'tan kombi bakımının püf noktaları!
  • 27.10.2021 10:29

Baymak'tan kombi bakımının püf noktaları!

Baymak'ın tüm kombi modellerine uygun olarak hazırladığı “16 Adımda Kombi Bakım ...

Bir klimadan daha fazlasını isteyenlerin adresi: Baymak
  • 25.05.2021 12:38

Bir klimadan daha fazlasını isteyenlerin adresi: Baymak

Baymak, ısıtma ürünlerinin yanında soğutma ürünleriyle de Türkiye’de pazarı beli ...