maritbet girişmaritbet
Bauhaus Türkiye, 4 Mayıs'ta tüm mağazalarını tekrar açıyor

Bauhaus Türkiye, 4 Mayıs'ta tüm mağazalarını tekrar açıyor

Koronavirüs tedbirleri kapsamında mağazalarını geçici olarak Bauhaus Türkiye, 4 Mayıs Pazartesi günü mağazalarını hizmete açacak.

Bir süre önce ulusal çapta uygulamaya konulan koruyucu tedbirler seferberliğine uygun olarak Ankara (3), Antalya(1), Bursa (1) ve İstanbu'daki (5) mağazasını geçici kapatan Bauhaus Türkiye, 4 Mayıs 2020 Pazartesi günü mağazalarını tekrar hizmete açıyor.

Mağazalar  belli bir süre için Mayıs ayında 11:00-19:00 saatleri arasında hizmete açık olacak. Ayrıca Bauhaus Mağazalarında açılış öncesi - Bilim Kurulu ve diğer otoritelerin tavsiye ve kurallarına uygun olarak girişlerden itibaren satış alanları, reyonlar, kasa bölgeleriyle, sosyal katlar olmak üzere tüm alanlar ve alışveriş arabaları uzman ve profesyonel ekiplerce dezenfekte edilmektedir.

Mağaza girişlerinden itibaren iç alanlar, reyonlar  ve kasalarda izolasyon gereği ziyaretçiler arasında 2 metre sosyal mesafe olması için mağaza zeminleri başta olmak üzere görsel uyarı levhaları da hazırlanmıştır.Tabii ki Bauhaus görevlileri denetimi sürdürecek ve bu kurala uymayan ziyaretçileri gereğinde ikaz edecektir. Bauhaus mağazalarındaki tüm görevliler de maske kullanacaklar, görevlilerin giriş ve çıkışlarda ateşleri ölçülmeye devam edecektir. Ziyaretçilerin de maske takmış olması gerekmektedir.

Toplumsal hayatın sürdürülebilir olması ancak netleşen  kişisel ve kurumsal disiplinlere hepimizin tartışmasız uymasıyla mümkündür. Bauhaus Türkiye; 25 yıldan bu yana zaten kurum kültürü olarak sahip olduğu değer ve disiplinlerin yaşanmakta olan “PANDEMİ“ nedeniyle ülke genelinde kalıcı kurallar haline getirilmesinden memnuniyet duymaktadır.

Bauhaus, ziyaretçileriyle 4 Mayıs 2020 Pazartesi gününden itibaren bu dönemde her gün 11:00-19:00 saatleri arasında buluşmayı bekliyor. Bauhaus'un kargo servislerinde de gerekli tüm sağlık ve hijyen kurallarına uyulmaktadır.

  • Etiketler:

Yorum Yaz