maritbet girişmaritbet
Balcılar Hazır Sıva Rusya ve Letonya pazarına girmeye hazırlanıyor!

Balcılar Hazır Sıva Rusya ve Letonya pazarına girmeye hazırlanıyor!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 36 yıldır akaryakıt otomotive ve inşaat sektörlerinde 150 kişilik bir kadro ile hizmet veren Balcılar Grup, yeni dönemde Rusya ve Letonya pazarlarına girmeye hazırlanıyor

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 36 yıldır akaryakıt otomotive ve inşaat sektörlerinde 150 kişilik bir kadro ile hizmet veren Balcılar Grup, yeni dönemde Rusya ve Letonya pazarlarına girmeye hazırlanıyor.

Balcılar AŞ Balcılar Hazır Sıva Pazarlama  Müdürü Bülent Erdoğan, gruplarının inşaat hizmet kolunda 2011 yılında Balcılar Hazır Sıva Yapı Kimyasalları Tesisi'ni kurarak pazarda çözüm ortağı olmaya başladığını belirterek, "Tesisimiz  90 bin ton/yıl kapasiteli olarak Balcılar grup bünyesinde bulunan agrega tesisine entegre olarak kuruldu. Balcılar Hazır Sıva , dış cephe ısı yalıtım ürünlerinde TS 7847, TSE K 212 ve 213 kalite belgeleri ile başta ısı ve su yalıtım olmak üzere, yapı kimyasallarının tümünü kapsayan geniş bir ürün yelpazesini pazara sunuyor. Özellikle ısı yalıtımının  ve son dönemde çıkan yasal mevzuatla su yalıtımının da inşaat sektöründe zorunlu hale gelmesi, Balcılar'ın  yapı kimyasalları tesisi kurma kararını kaçınılmaz kıldı. Balcılar Hazır Sıva , 3'üncü yılında özellikle Batı Karadeniz, Marmara ve İç Anadolu bölgelerinde oluşturduğu pazarla ısı ve su yalıtımında çözüm üretmenin mutluluğunu yaşıyor" diye konuştu.

2013 yılında inşaat sektöründe ve dolayısıyla yapı kimyasalları sektöründeki oyuncuların merdiven altı tehlike dahil ekstra durumlar yaşanmaması durumunda hedeflerine rahatlıkla ulaşabileceklerini savunan Erdoğan, "Özellikle ısı yalıtımının zorunlu hale gelmesi ve 2017 yılı  için  50 milyon metrekarelik bir pazarın belirmesi çeşitli sorunları da ortaya çıkarıyor. Isı yalıtımı ya da halk diliyle mantolama öncelikle 2017 yılı itibariyle uygulamaya koyulacak Enerji kimlik kartları yapılması gereken tek iş değil. Binalarda dış cephe ile birlikte, cam, temel ve çatı ısı yalıtımlarının komple değerlendirmeye tabi tutulacağının öncelikle bilinmesi gerekir" açıklamasını yaptı.

Balcılar Hazır Sıva'nın hedef bölge pazarındaki faaliyetlerinin olumlu bir seyir izlediğini ifade eden Erdoğan, " Paydaşlarımızın bu süreçte bize verdiği destekten mutluyuz. Bu yılın sonuna doğru özellikle Rusya ve Letonya pazarına yapmayı planladığımız ihracat ile hedeflerimizi büyütme olanağını yakalayacağımızı düşünüyorum"şeklinde konuştu.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Balcılar Hazır Sıva Rusya ve Letonya pazarına girmeye hazırlanıyor!
  • 23.07.2013 08:41

Balcılar Hazır Sıva Rusya ve Letonya pazarına girmeye hazırlanıyor!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 36 yıldır akaryakıt otomotive ve inşaat sektörleri ...