maritbet girişmaritbet
Aykan Group, Kalkan'da otel inşa edecek!

Aykan Group, Kalkan'da otel inşa edecek!

Aykan Group, turizm ve inşaat sektöründeki yavaşlamaya rağmen önümüzdeki sezon yeni projelerine başlamaya hazırlanıyor.

İngiliz turistlerin gözdesi Kalkan'da bulunan Aykan Group, 26. yılında turizm sektöründeki olumsuz geçen sezona rağmen büyümesini sürdürdü.

Aykan Group CEO'su Aslan Uzun, 2015 Türkiye turizm sezonunu değerlendirirken, ayrıca Kalkan'a bölgenin en şık ve güzel otelini inşaa edeceklerini açıkladı.

Sektördeki iç ve dış kaynaklı etkilere rağmen firma olarak büyümeye devam ettiklerini açıklayan Uzun, siyasi çalkantılar ve dış kaynaklı etkiler nedeniyle pek çok firmanın batma aşamasına geldiğini, İngiltere'de yapılan “Türkiye'ye gitmeyin” çağrılarına rağmen İngiliz turistlerin ağırlıklı olarak tercih ettiği Kalkan'a gelmeye devam ettiklerini belirtti.

Aykan Group CEO'su Aslan Uzun “Önümüzdeki sene de pazarı genişletme hedefindeyiz. İngiliz turistlerden yoğun şekilde erken rezervasyon talepleri almaya devam ediyoruz.  Bu yüzden Aykan Group olarak, sorun yaşamadan yeni bir sezon için çalışmalara başladık. Bu sene Kalkan'a bölgenin en lüks ve şık otelini inşa etmeye hazırlanıyoruz” diye konuştu.

“Kalkan'da pazarı çeşitlendirmeyi hedefliyoruz”

Aslan Uzun, Kalamar bölgesinde 13 dönüm araziye yapacağı 134 odalı otel projesiyle ilgili olarak “Antalya Kalkan hala çok rağbet gören bir turizm merkezi. Biz otellerimizi sadece İngiliz pazarına değil tüm Dünya pazarına yaymak hedefindeyiz. Bu yüzden Avrupa ülkelerinde reklam çalışmalarına başlamış bulunuyoruz. Kalkan'da turist çeşitliliğini değiştirme hedefindeyiz. Bu kapsamda mevcut anlaşmalarımıza yeni ülkeler eklemeye de başladık” dedi. Kalamar bölgesine yapılacak otel ile ilgili detaylara da değinen Uzun, otelde Fitness, Hamam, Sauna, Spa gibi tüm sosyal hizmetlerinin yanı sıra konaklayan misafirlerin kullanabilmesi için her odada havuz, çocuk kulübü ve spor sahaları gibi ek aktivitelerin de bulunacağını belirtti.

2017 yılında hizmete girecek otel ile bünyesindeki otel sayısını da arttıracak Aykan Group'un önümüzdeki günlerde açıklayacağı bir başka projesi daha olduğunu, detayların kesinleşmesinin ardından, kamuoyuna açıklama yapılacağı belirtildi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Aykan Group, Kalkan'da otel inşa edecek!
  • 17.09.2015 17:12

Aykan Group, Kalkan'da otel inşa edecek!

Aykan Group, turizm ve inşaat sektöründeki yavaşlamaya rağmen önümüzdeki sezon y ...