maritbet girişmaritbet
Aydıner Grup, Xanadu Island'la dünya jetsetini Bodrum'a getirdi!

Aydıner Grup, Xanadu Island'la dünya jetsetini Bodrum'a getirdi!

Uluslararası inşaat ve taahhüt şirketi Aydıner İnşaat'ın turizm sektöründe önemli bir markası olan Xanadu Island 2. yıldönümünü kutladı

Yurtdışından Azeri ve Rus zenginlerin akınına uğrayan otelle birlikte oda sayısı 2 bine yaklaşan grup, yeni yatırımlar için kolları sıvadı. Yer henüz açıklanmadı ama hedef oda sayısını önce 2.500'e sonra da 3 bine çıkarmak

Antalya'da, 2000 yılında açtığı ilk otelindeki servis kalitesi ve SPA'sıyla turizm sektörüne yeni bir anlayış getiren Xanudu markası, Erzurum Palandöken'deki kayak otelinin ardından Bodrum'daki süper lüks oteliyle de markalaşma yolunda gaza bastı... Aydıner Grup çatısı altında faaliyet gösteren ve Bodrum Akyarlar'daki bir yarımadanın üzerine kurulan Xanadu Island Otel, geçtiğimiz günlerde ikinci kuruluş yıldönümünü kutladı. Xanadu markası, Antalya Belek'te, turizmdeki ilk göz ağrısının kapılarını açarken, Fethiye Hillside modelini benimsemişti. Otel o dönemde yüksek hizmet kalitesi, zengin mutfağı ve SPA'sıyla göz doldurmuştu. Yüksek gelir grubundaki yabancı müşteriler kadar İstanbul sosyetesinin gözde uğrak yerleri arasına girmeyi başarmıştı. Aydıner Grup, Antalya'daki daimi müşteri oranını yüzde 50'nin üzerine çıkardıktan sonra Palandöken'de geçtiğimiz sezon kayak otelini hizmete açmıştı. Xanadu Island da tıpkı Antalya ve Palandöken'deki gibi Rus ve Azeri zengin turistlerle, ağırlıklı olarak İstanbullu turistlere hitap ediyor. Bodrum'da genellikle güzel manzaralı ancak denize uzak otellerin aksine Xanadu, eski adı İber olan şimdiki Hilton gibi denize sıfır ve sakin, temiz, el değmemiş koylarıyla dikkat çekiyor.
 
FİYATLARI DÜŞÜRMÜYORUZ
 
Turizm sektörünün en deneyimli ve sevilen profesyonellerinden olan Yusuf Hacısüleyman, grubun turizm yatırımlarının koordinatörlüğünü yürütüyor. Hacısüleyman, 'Kendi yaşam tarzımız ve beklentilerimize uygun bir hizmet kalitesini tesislerimize yansıtıyoruz. Başarımızın ardındaki en önemli etken budur' diyor. Bodrum Xanadu'nun genel müdürlüğüne ise Antalya'da Misafir İlişkileri Müdürü olan İsmail Kasimi getirildi. Kasimi, 'Yüksek kaliteyi tuttururken, fiyatları düşürmemeye çalışıyoruz, başarının sürdürülebilirliği açısından bunu önemsiyoruz' derken ana ilkelerinden birini açıklıyor.
 
YENİ OTELLER YOLDA
 
XANADU ismi altında önümüzdeki dönemde yeni otel projeleri bulunuyor. Şu anda yer ve şehir konusunda detay verilmiyor ancak grup, tesis ve lokasyon açısından çeşitlendirme peşinde. Grubun üç otelindeki toplam yatak kapasitesi bin 869. Birkaç yıl içinde 2 bin 500'e, ardından 3 bine ulaşmayı hedefliyorlar. Yusuf Hacısüleyman, 'Antalyadaki otelimizin daimi müşteri oranı yüzde 48'i aştı. Yani otele bir kez gelen tekrar geliyor. Sadakat programına önem veriyoruz. Amacımız bu oteller arasında sadakat oranını yüksek tutturmak. Hatta mümkünse yüzde yüzlere ulaşmak' diyerek iddiasını ortaya koyuyor.
 
Ödüle doymuyor
 
Ekonomist ve Capital dergilerinin, Eurobank Tekfen işbirliği ve desteğiyle gerçekleştirdiği TYD 'Türkiye'nin En Başarılı Turizm Yatırımları Araştırması 2012'nin sonuçları geçen hafta açıklanmıştı. İstanbul Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen törende, 'Spor Turizmi İşletmeleri' dalında ödülü Xanadu Snow White Hotels Palandöken almıştı. Grubun Antalya'daki markası Xanadu Resort da,  geçtiğimiz yıl içinde de Türkiye'nin en iyi oteli olarak Avrupa Kalite Ödülü'nün sahibi olmuştu.
 
Villa ve süitler deniz manzaralı
 
Otelde her biri farklı görünümde birçok oda seçeneği bulunuyor. 
 
Otelde ve süitlerin tamamı deniz manzaralı. 
 
Otelde 6 veya 4 yataklı, iki katlı, özel havuzlu ve manzara teraslı villalarda kalmak mümkün. 
 
Otelin yayıldığı geniş alan içerisinde 6 farklı bar bulunuyor. Bu barlardaki içkiler de her şey dahil sistem içerisinde ücretsiz.  
 
Otelde 3 ayrı toplantı salonu bulunuyor. 
 
Bodrum merkeze 30 dakika uzaklıkta. Havaalanına gitmek ise yaklaşık bir saat.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sıvası dökülen yapıda Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen figürler ortaya çıktı
  • 09.11.2023 16:13

Sıvası dökülen yapıda Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen figürler ortaya çıktı

Antalya Muratpaşa ilçesi Haşimişcan Mahallesi'nde kentsel sit alanındaki bir yap ...

Patara Köprüsü'nün nisanda bitirilmesi planlanıyor
  • 30.03.2023 12:40

Patara Köprüsü'nün nisanda bitirilmesi planlanıyor

Antalya'nın Kaş ile Muğla'nın Seydikemer ilçelerini turizm, tarım ve tarih alanı ...

 Antalya Şehir Hastanesi'nin yapımında sona gelindi
  • 14.03.2023 09:52

Antalya Şehir Hastanesi'nin yapımında sona gelindi

1100 yataklı hastanede 40'ın üzerinde ameliyathane ve 250'nin üzerinde yoğun bak ...

Türkiye'nin büyük depremleri!
  • 02.03.2023 14:27

Türkiye'nin büyük depremleri!

1924'te Erzurum'da gerçekleşen depremden günümüzde Kahramanmaraş merkezli deprem ...

Deprem sırasında kuvözdeki bebekleri korumaya çalışan hemşire konuştu
  • 13.02.2023 13:53

Deprem sırasında kuvözdeki bebekleri korumaya çalışan hemşire konuştu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İnayet Topçuoğlu Hastanesi hemşiresi Devlet Niza ...

Bakan Karaismailoğlu, yeni Yusufeli yollarıyla ilgili paylaşımda bulundu
  • 28.11.2022 11:20

Bakan Karaismailoğlu, yeni Yusufeli yollarıyla ilgili paylaşımda bulundu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni Yusufeli yollarıyla ilgili ...