maritbet girişmaritbet
Avrupa Konutları’na AB'den kalite tescili

Avrupa Konutları’na AB'den kalite tescili

Avrupa Birliği’nin başkenti Brüksel’de yapılan II. Uluslararası AB Kalite Zirvesi’nde, Avrupa Konutları 2010 AB Kalite Ödülü’nün sahibi oldu


 

 
World Consumer Academy tarafından 29 Mayıs 2010 tarihinde Brüksel Hilton Otel'de, ikincisi gerçekleştirilen Uluslararası AB Kalite Zirvesi'nde, AB Kalite ödülleri de sahiplerini buldu. Türkiye'nin AB sürecindeki yolculuğunun tüm yönleriyle değerlendirildiği, iş, sanat, siyaset ve bilim dünyasının önde gelen isimlerinin, kalite anlayışını yükseltmek, yaygınlaştırmak üzerine sunumlar yaptığı oturumlar sonunda, Türkiye'nin en kaliteli markaları da ödüllerini aldı.
 
Zirve sonunda ülkemizin konut sektöründeki güvenilir markası Avrupa Konutları AB Kalite ödülünü Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşar Yardımcısı Ziya Altunyaldız'ın elinden aldı.
II. Uluslararası AB Kalite Zirvesi, kalite anlayışının başta AB üyesi ülkeler olmak üzere tüm dünyaya örnek teşkil edecek uygulamaları da katılımcılarla paylaşmak üzere Brüksel Hilton Otel'de toplandı.

Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşar Yardımcısı Ziya Altunyaldız, AB nezdinde Büyükelçilik Müsteşarı Ömer Faruk Doğan, Büyükelçilik Ticaret Müşaviri Zeynep Solak´ın yanı sıra ödüle layık görülen firmaların temsilci ve yöneticilerinin katıldığı zirvede, Türk firmalarının başarı öyküleri alkışlandı.
 
Tüketici Akademisi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Öztürk´ün açılış konuşmasından sonra söz alan Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşar Yardımcısı Ziya Altunyaldız,´Türk Malı dünya pazarlarında kimliği ile kalitesi ile aranan bir ürün haline geldi.
Artık farklı alanlarda başarı öykülerine tanıklık ettiğimiz firmalardan yeni pazarlara açılmalarını ve Türkiye Cumhuriyeti´nin 100. kuruluş yılı olan 2023´te ihracaat rakamının yükseltilmesini bekliyoruz´ diyerek, 2010 AB Kalite Ödülü alanların belgelerini verdi ve kendilerini tebrik etti.
 
‘Türkiye'nin güvenini kazandık'
Zirvede bir de konuşma yapan Avrupa Konutları markasının mimarı, Artaş İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Türkiye'nin güven kazanabilmiş, vergi rekortmeni olmuş, en başarılı inşaat markası olma iddiasında olduklarını ifade ederek, "Önemli olan her konuda kaliteyi ön plana almaktır. Biz yaptığımız konutları zamanında teslim etmeyi ve doğru fiyat aralıklarında satış yapmayı, bizden konut satınalmış olanların hem kazançlı çıkmalarını hem de mutlu olmalarını kalitenin ayrılmaz bir parçası olarak görüyoruz" dedi.
 
Zirvenin ikinci bölümünde ise “2010 AB Kalite Ödülü”ne layık görülen firma temsilcilerinin başarı öyküleri paylaşıldı ve Tüketici Akademisi tarafından çeşitli üniversitelerin görüşleri alınarak gerçekleştirilen araştırma sonuçlarına göre kalite ve inovasyon uygulamalarında AB normlarını uygulayarak örnek teşkil eden markalara “2010 AB Kalite Ödülü” ve sertifikaları törenlere takdim edildi.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz