maritbet girişmaritbet
Avea Prime'ın fotoğraf yarışmasını kazanan talihli, İstanbul’un tadını çıkardı

Avea Prime'ın fotoğraf yarışmasını kazanan talihli, İstanbul’un tadını çıkardı

Avea’nın, müşterilerine hayatın tadını çıkarabilecekleri anları çoğaltmayı hedefleyen markası Prime, Instagram üzerinden düzenlediği “İstanbul” temalı fotoğraf yarışmasını kazanan talihlisine, unutulmaz bir “İstanbul Rüyası” yaşattı

Yarışmayı kazanan talihli, belirlediği bir arkadaşıyla birlikte, Avea Prime ayrıcalığıyla Çırağan Sarayı'nın büyülü atmosferinin tadını çıkarırken; helikopter turu ve ünlü seyahat rehberi Saffet Emre Tonguç eşliğinde gerçekleştirilen tarihi yarımada gezisi ile harika bir İstanbul deneyimi yaşadı

Avea'nın, müşterilerine hayatın tadını çıkarabilecekleri anları çoğaltmayı hedefleyen markası Avea Prime aracılığıyla gerçekleştirilen “İstanbul” temalı fotoğraf yarışması sonuçlandı.
 
Instagram üzerinden #primeistanbul hashtag'i ile fotoğraf paylaşarak yarışmaya katılanlar arasından birinci seçilen fotoğrafın sahibi, seçtiği bir arkadaşıyla birlikte ayrıcalıklı ve lüks bir İstanbul keyfiyle ödüllendirildi.
 
Boğaza nazır konaklama, helikopter turu ile İstanbul'a tepeden bir bakış
 
Yarışmaya Manisa'dan katılan şanslı yarışmacı ve seçtiği bir arkadaşı, her türlü ulaşımın uçak ve lüks araçlarla gerçekleştirildiği tatili süresince, Prime'ın ev sahipliğinde dopdolu bir program ile muhteşem bir İstanbul deneyimi yaşadı.
 
Boğaz'ın en güzel manzaralı otellerinden Four Seasons Hotel Bosphorus'un tarihle iç içe atmosferinde ağırlanan Prime misafirleri; helikopter ile yaptıkları tur ile İstanbul'un güzelliğini havadan da görme imkânına sahip oldular.
 
Ünlü seyahat yazarı Saffet Emre Tonguç eşliğinde tarihi yarımada gezisi
 
Ünlü tarihçi ve seyahat yazarı Saffet Emre Tonguç eşliğinde, tarihi yarımadanın kimsenin bilmediği yönlerini keşfe çıkan Prime talihlileri, yorgunluklarını ise Rixos Pera Spa'nın huzur veren sakinliğinde, masaj ve Spa keyfiyle attı.
 
İstanbul sultanlarına ev sahipliği yapmış olan Çırağan Sarayı'nın büyülü atmosferinde ağırlanan şanslı Prime'lılar, Osmanlı mutfağının seçkin lezzetlerini ise Boğaz'a nazır denedi.
 
Yeni kampanya ve yarışmalarla ayrıcalıklı sürprizlerine ara vermeden devam edecek olan Avea Prime ve markanın bir sonraki sürprizi hakkında bilgi almak için www.aveaprime.com.tr/tadinicikarin adresini takip edilebilirsiniz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çırağan Sarayı Tuğra Restoran’ın baş aşçısı Emre İnanır oldu!
  • 16.03.2022 08:42

Çırağan Sarayı Tuğra Restoran’ın baş aşçısı Emre İnanır oldu!

Tarihi Çırağan Sarayı’nın birinci katında büyüleyici atmosferi ile yer alan düny ...

Saffet Emre Tonguç’un İstanbul aşkı Karaca fincanlarında!
  • 07.12.2021 13:59

Saffet Emre Tonguç’un İstanbul aşkı Karaca fincanlarında!

Rehber, tarihçi ve yazar Saffet Emre Tonguç’un “Kanatlarımda İstanbul”  kit ...

Saffet Emre Tonguç'un evi görüntülendi!
  • 25.01.2017 14:44

Saffet Emre Tonguç'un evi görüntülendi!

Sosyetenin sevdiği tarihçi ve rehber Saffet Emre Tonguç'un Rumelihisarı'ndaki du ...

Çırağan Sarayı bahçesinde lüks piknik deneyimi!
  • 10.06.2021 07:45

Çırağan Sarayı bahçesinde lüks piknik deneyimi!

Çırağan Sarayı’nın yemyeşil bahçelerinde Boğaz’ın yanı başında ‘Lüks Piknik Dene ...