maritbet girişmaritbet
Atilla Çatı 4 bin metrekarelik arsada yeni fabrika kuracak!

Atilla Çatı 4 bin metrekarelik arsada yeni fabrika kuracak!

Çatı-cephe kaplama ve asma tavan sistemleri konusunda faaliyet gösteren Atilla Çatı, 4 bin metrekarelik alanda yeni fabrikasını kurmaya hazırlanıyor

 

Çatı-cephe kaplama ve asma tavan sistemleri konusunda faaliyet gösteren Atilla Çatı, 4 bin metrekarelik alanda yeni fabrikasını kurmaya hazırlanıyor.

Çatı-cephe kaplama ve asma tavan sistemleri konusunda faaliyet gösteren Atilla Çatı, 4 bin metrekarelik alanda yeni fabrikasını kurmaya hazırlanıyor. Firma sahibi Atilla Dalmazadam, “Yeni fabrikamız için makine alımıyla birlikte 1.5 milyon TL'lik bir yatırım yapacağız. Yeni yerimizde kendi makinelerimizi de kendimiz üretmeyi planlıyoruz” dedi.

Atilla Çatı'nın 1999 senesinde Adana'da bin 250 metrekare alan üzerine kurulduğunu söyleyen Dalmazadam, çatı ve cephe kaplama ve asma tavan sistemleri konusunda 25 yıla yaklaşan bir deneyimle faaliyetlerine başladıklarını aktardı. Dalmazadam, kuruldukları günden bu yana ürettikleri ürünlerle, başta Adana olmak üzere, Türkiye'nin dört bir yanında, binlerce metrekare çatı, cephe ve asma tavan uygulaması yaptıklarını, halen geniş ürün yelpazesi ile inşaat sektörüne hizmet vermeye devam ettiklerini aktardı. Son 10 yılda yaklaşık bin 500 civarında firma ile çalıştıklarını kaydeden Dalmazadam, Assan Grubu'nun poliüretanlı panelinin Adana bayisi olduklarını ve Assan Sac, Tezcan Galvaniz Sac, Mmk ve Teknik Alüminyum'un bayiliğini yaptıklarını da aktardı. Ağırlıklı olarak fabrika çatıları yaptıklarını dile getiren Dalmazadam, şunları söyledi: “Adana'da kurulan 10 fabrikanın sekizinin çatısını biz yapıyoruz. Ayrıca Türkiye genelinde ve yurtdışında da projeler gerçekleştiriyoruz. Etiyopya, Türkmenistan, Azerbaycan'da çatılar yaptık. Hem üretiyoruz hem uygulamasını yapıyoruz. Etiyopya'da 72 bin metrekarelik bir çatı yaptık. Türkmenistan'da dünyanın en büyük hipodromunun çatısını yaptık. Bunun için 51 metrelik levha ürettik ve 63 bin metrekarelik çatı kaplaması yaptık. Kayseri'de de bir büromuz var.”

“Kendi makinemizi üreteceğiz”

Günlük ortalama bin 500 metrekare çatı kaplaması yaptıklarını söyleyen Dalmazadam,  bu yıl yapacakları yatırımla 4 bin metrekarelik bir alanda yeni fabrika kuracaklarını ifade etti. Dalmazadam, “Yeni fabrikamız için makine alımı da yapacağız. Toplamda 1.5 milyon TL'lik bir yatırım olacak. Ayrıca yeni yerimizde kendi makinemizi kendimiz üretmeyi planlıyoruz. En geç 2014 yılının başında yeni yerimize taşınacağız” diye konuştu.

“Türkiye'de biz çalışıyorsak, ekonomik durum iyi demektir” ifadesini kullanan Dalmazadam, 2012 yılında 273 firmanın çatısını yaptıklarını söyledi. Dalmazadam, çift katlı sandwich sistemli çatı kaplamalarını, istenilen boylarda üretebildiklerini belirterek, makinelerin günlük 20 tona kadar malzeme çekebildiğini ve her gün 5 bin metrekare çatı malzemesi üretebildiklerini kaydetti.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Atilla Çatı 4 bin metrekarelik arsada yeni fabrika kuracak!
  • 25.02.2013 15:38

Atilla Çatı 4 bin metrekarelik arsada yeni fabrika kuracak!

Çatı-cephe kaplama ve asma tavan sistemleri konusunda faaliyet gösteren Atilla Ç ...