maritbet girişmaritbet
Atalay Gümrah'a Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu’ndas yeni görev

Atalay Gümrah'a Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu’ndas yeni görev

Türkiye’deki yapı ürünleri pazarında en geniş ürün yelpazesi, üretim ve satış ağıyla faaliyet gösteren Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu’nun Banyodan Sorumlu Başkan Yardımcılığına Atalay Gümrah atandı

Türkiye'deki yapı ürünleri pazarında en geniş ürün yelpazesi, üretim ve satış ağıyla faaliyet gösteren Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu'nun Banyodan Sorumlu Başkan Yardımcılığına Atalay Gümrah atandı. 1 Ocak 2011 tarihinde yeni görevine başlayan Gümrah ayrıca, VitrA'nın banyo ürünleri ile Artema markasının üretiminden sorumlu Eczacıbaşı Yapı Gereçleri A.Ş.'nin Genel Müdürlüğünü üstlenirken, İntema'nın Murahhas Azası olarak da görev yapacak.
 
Atalay Gümrah, kariyerine 1992 yılında Eczacıbaşı Topluluğu'nda başladı. Ekom Dış Ticaret bünyesinde Bölge Sorumlusu olan Gümrah, 1994-1997 arasında VitrA UK'de Ticaret Müdürü olarak çalıştı. Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu'nun satış ve pazarlama kuruluşunu kurmak ve ülkedeki faaliyetlerini geliştirmek üzere, 1997'de Rusya'daki EBM Jsc'nin Şirket Müdürü olarak görevlendirildi. 1999-2005 yılları arasında, sırasıyla İntema'nın Proje ve Toplu İşler Müdürü, Satış Operasyonları Müdürü ve Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.
 
1967 yılında doğan Atalay Gümrah, lisans eğitimini 1991'de, yüksek lisans eğitimini ise 1994'te Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nde tamamladı.

 

  • Etiketler:

Yorum Yaz