maritbet girişmaritbet
AS Beton, prefabrik yapı sektörüne öncülük ediyor!

AS Beton, prefabrik yapı sektörüne öncülük ediyor!

21 yıldır geleceğe yatırım yaparak büyüyen ve Türkiye'de birçok dev kuruluşun prefabrik binalarını inşa eden AS Beton, prefabrik yapı sektörüne öncülük ediyor...

İşadamı Ali Cilve, sadece Kahramanmaraş'ın değil bölgenin sanayileşmesinde önemli bir isim. Doğu, Güneydoğu ve Akdeniz bölgelerindeki sanayileşme hamlelerinde etkili olmuş birisi. Onun asıl mesleği harita mühendisliği. Ama o Türkiye'nin sanayi üreticisi yüzlerinden biri. Türkiye'de fabrika sahibi patronlarının birçoğu Ali Cilve'yi bilir. Yaşamı boyunca geleceğe yatırım yaparak büyüyen ve Türkiye'de birçok dev kuruluşun prefabrik binalarını yapan Cilvenin kurup, sloganını "kalite, ekonomiklik ve hız" olarak belirlediği AS Beton, prefabrik yapı sektöründe faaliyet gösterdiği 21 yılda her geçen gün büyüyerek, gücüne güç katarak bugünlere geldi. 

Babalarından iş yükünü devralan oğulları İşletme Mühendisi Oguzhan Kutlu Cilve, İnşaat Mühendisi Mehmet Cilve ve Yüksek mimar Nihan Cilve, şimdi babalarından öğrendikleri "esnaflık ve dürüstlük" sermayesi ile AS Beton'un bayrağını sektörde zirvede dalgalandırmaya devam ediyorlar. 

KENDİSİNİ SÜREKLİ YENİLİYOR 
AS Beton'un dünü, bugünü ve geleceğini Cilve Ailesinden İşletme Mühendisi Oğuzhan Kutlu Cilve şöyle anlatıyor: "Bölgede ön gerilmeli prefabrik üretiminde ilk ve tek firma olarak, 27 metre açıklıklı çok katlı yapılar inşaa etmekteyiz. Taşıyıcı beton elemanlar, öngerilmeli boşluklu arakat döşemeleri, cephe ve duvar elemanları üretiminde yıllık 400 bin metrekare kapasitemizle sektörde ilk akıla gelen, ilk tercih edilen marka olmaktan gurur duyuyoruz. Yine bünyemizde bulunan Kahramanmaraş Beton A.Ş. ile santrifüj elektrik direği ve aydınlatma direği piyasasına vön veriyoruz. Yıllık 10 bin adet beton elektrik direği üretim kapasitesine sahip olan firmamız, sektörde büyük bir paya bulunuyor. 

Her zaman en iyiyi en kaliteliyi üretmek için çalışan AS Beton A.Ş., uzman 26 teknik ekipleri ve Ar-Ge departmanları ile teknolojiyi yakından takip ederek kendini sürekli yeniliyor. 

Kahramanmaraş'ın Narlı bölgesinde, 120 bin metrekare arsa üzerine 40 bin metrekare kapalı üretim alanına sahip modern teknolojili yeni tesisimizle, prefabrikasyon sektöründeki bütün projelere en kısa zamanda en optimum şekilde cevap verebilecek teknik ekip ve makina parkına sahip durumdayız. 

HEDEFİ YÜKSEK TUTUYOR 
İnşaat ve beton sektöründe hedeflerimizi daima yüksek tutarak, ekonomiye katkı sağlıyoruz. Aynı hedeflerimizi ve istikrarımızı farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirketlerimizde de uyguluyoruz. 

Kahramanmaraş Beton A.Ş. ise, yine Narlı bölgesindeki modern tesislerimizde beton elektrik direği ve hazır beton yatırımlarımızla büyümeye devam ediyor. 

Tekstil sektöründe Samir Mensucat A.Ş. adlı şirketimiz, open-end pamuk ipliği üretiminde, 2013 yılı başında yaptığımız yeni yatırımlarla 500 ton/ay kapasiteye ulaştı. Ağırlıklı olarak ihracaat yapan firmamızla ülke ekonomisine ciddi boyutlarda döviz girdisi sağlıyoruz. 2014 yılı yatırım planımızda bulunan örme kumaş tesisi ve boya tesisi ile entegre bir yapıyı hedefliyoruz. 

Yap sat konut sektöründe yine başlı başına bir marka olan şirketimiz Asis inşaat ile birlikte 1 + 1'den 5 + 1' kadar çeşitli büyüklüklerde, modern ve sağlam yaşam alanları inşaa ediyoruz. 

Enerji sektöründe iki adet düzgar enerjisi ve bir adet hidroelektrik santrali projelerimizin lisans çalışmalarında son aşamaya geldik. Bu şirketlerimizdeki yatırımlarımız tamamlandığında, yenilenebilir enerji alanında toplam 25 megavat kurulu güç ile elektrik üretimi gerçekleştiriyor olacağız. 

Cilve Ailesi olarak amacımız, ilkelerimizden ödün vermeden, varolan gücümüzle hedeflerimizi en üst seviyede tutarak, Türkiye ekonomisine en üst düzeyde katkı sağlamaktır. 

Para

Yorum Yaz

Benzer Haberler

As Beton Kahramanmaraş’ta çok katlı yapılar inşa ediyor!
  • 05.07.2013 13:44

As Beton Kahramanmaraş’ta çok katlı yapılar inşa ediyor!

Prefabrik yapı sektöründe kalite, ekonomi ve hız prensibiyle üretim yapan As Bet ...

Asis İnşaat 1200 aileyi ev sahibi yaptı!
  • 26.06.2013 10:32

Asis İnşaat 1200 aileyi ev sahibi yaptı!

İnşaat sektöründeki faaliyetlerini konut inşa ederek sürdüren Asis İnşaat, hayat ...

AS Beton, prefabrik yapı sektörüne öncülük ediyor!
  • 10.06.2013 11:26

AS Beton, prefabrik yapı sektörüne öncülük ediyor!

21 yıldır geleceğe yatırım yaparak büyüyen ve Türkiye'de birçok dev kuruluşun pr ...