maritbet girişmaritbet
AkzoNobel Marshall boya sektörünün en beğenilen şirketi seçildi!

AkzoNobel Marshall boya sektörünün en beğenilen şirketi seçildi!

“Renklendir Hayatı” sloganı ve insanların hayatına renk katma misyonuyla yenilikçi teknoloji ve ürünler geliştiren AkzoNobel Marshall, ADECCO ve Capital Dergisi işbirliğiyle 13 yıldır düzenlenen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması”nda bu yıl da boya sektörünün en beğenilen şirketi seçilerek, beş yıldır üst üste aldığı ödülün haklı gururunu yaşadı

 

“Renklendir Hayatı” sloganı ve insanların hayatına renk katma misyonuyla yenilikçi teknoloji ve ürünler geliştiren AkzoNobel Marshall, ADECCO ve Capital Dergisi işbirliğiyle 13 yıldır düzenlenen “Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması”nda bu yıl da boya sektörünün en beğenilen şirketi seçilerek, beş yıldır üst üste aldığı ödülün haklı gururunu yaşadı.

“Renklendir Hayatı” sloganıyla insanların hayatına renk katan AkzoNobel Marshall, ADECCO ve Capital Dergisi işbirliğiyle 13 yıldır düzenlenen ve Türkiye'nin ve sektörlerinin en beğenilen şirketlerini ödüllendiren araştırma kapsamında bu yıl da sektör birinciliğini göğüsledi. AkzoNobel Marshall, beş yıldır üst üste layık görüldüğü bu ödül ile sektördeki liderliğini bir kez daha kanıtladı. Araştırmada dereceye giren şirketlere ödülleri Conrad Oteli Balo Salonu'nda düzenlenen bir törenle verildi.

Beş yıldır üst üste sektörünün en beğenileni AkzoNobel Marshall

AkzoNobel Marshall'ın bu ödüle beş yıldır üst üste layık görülmesinden büyük onur duyduklarını ifade eden AkzoNobel Marshall Pazarlama Müdürü Fatoş Özdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye'nin bir numaralı ve sektörünün en beğenilen boya markası Marshall olarak, dünyanın en büyük küresel boya ve kaplama şirketi AkzoNobel'in markalarından biriyiz. Türkiye pazarındaki 59 yıllık güçlü geçmişimize, faaliyet alanında dünyanın bir numaralı şirketi AkzoNobel'in küresel perspektifini de ekleyerek insanların hayatına renk katmaya devam ediyoruz. Ürün ve hizmetlerimiz, Türkiye geneline yayılmış bayi ağımız ve satış noktaları aracılığıyla Türkiye'nin her yerindeki tüketicilerimize ulaşıyoruz. İnsanların hayatına renk katma misyonumuzla, hepimizin ortak ihtiyacı olan renkli bir hayata en kolay şekilde ulaşabileceğimizi gösteriyor ve tüketicimize ilham veriyoruz. Yenilikçiliğe olan tutkumuz ve sektörümüze öncülük eden faaliyetlerimiz ile Capital'in araştırmasına konu olan memnuniyet, itibar, yenilikçilik ve yatırım gibi kriterleri layıkıyla yerine getirip, bir kez daha sektörümüzün en beğenilen şirketi seçilmiş olmaktan mutluyuz” dedi.

Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması hakkında

Bu yıl 13'üncüsü düzenlenen araştırma kapsamında ödüller, 500'ün üzerinde şirketten 1.555 orta ve üst düzey yöneticinin yanıtladığı anket sorularına dayanılarak belirlendi. Araştırma, şirketlerin sosyal sorumluluk, çalışan memnuniyeti, müşteri memnuniyeti, itibar gibi kritik konularda profesyonel yöneticiler tarafından nasıl algılandığına ilişkin verileri içeriyor. Araştırmaya katılan yöneticilere göre kaliteli ürün sunan, tasarımcı ve yenilikçi şirketler, itibar liginde ön sıralarda yer alırken, çalışanlarına önem veren, onların gelişimlerine yatırım yapan ve haklarını samimiyetle tanıyan şirketler de yüksek beğeni puanlarına sahip oldu.

AkzoNobel Marshall hayatı renklendirmek için çalışıyor

Dünyanın en büyük küresel boya ve kaplamalar şirketi ve özel kimyasalların ana üreticisi olan AkzoNobel, dünya genelinde endüstri ve tüketicilere yenilikçi ürünler sunuyor. Müşterileri için sürdürülebilir cevaplar geliştirmek konusunda iddialı olan AkzoNobel'in portföyünde, Dulux, Sikkens, International ve Eka gibi çok iyi bilinen markalar bulunuyor. AkzoNobel, Türkiye'de de Marshall markası ile küresel teknoloji ve tecrübelerle geliştirilmiş ürün ve renk hizmetleri ile hayata renk katıyor. Genel merkezi, Amstredam Hollanda'da bulunan AkzoNobel, Global Fortune 500 Şirketleri arasında yer alıyor ve sürdürülebilirlik alanında sürekli olarak lider konumda sınıflandırılıyor. AkzoNobel'in dünya çapında 80'den fazla ülkede, 55 bin Kendini Mükemmelliği ve Yarının Cevaplarını Bugünden Elde Etmeye adamış çalışanı bulunuyor. www.marshallboya.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Marshall Visualizer ile renkleri sınırsızca dene!
  • 14.10.2014 09:20

Marshall Visualizer ile renkleri sınırsızca dene!

Marshall, renklerle mutluluğun kapılarını açan mobil yenilik getirdi ...

Boyada deneme yanılma yöntemi bitiyor
  • 18.06.2014 10:43

Boyada deneme yanılma yöntemi bitiyor

AkzoNobel Marshall geliştirdiği mobil uygulama ile evlerde yanlış renk seçiminin ...

Marshall Visualizer ile önce gör sonra boya devri başladı
  • 16.06.2014 13:45

Marshall Visualizer ile önce gör sonra boya devri başladı

AkzoNobel Marshall, AR, Augmented Realty Teknolojisi ile desteklenen Marshall V ...

AkzoNobel Marshall Boya, yeni koleksiyonuna pudra tonları ekledi
  • 28.04.2014 16:11

AkzoNobel Marshall Boya, yeni koleksiyonuna pudra tonları ekledi

Marshall, yeni koleksiyonuna eklediği pudra tonları ile ferahlatıcı, yumuşak ve ...

AkzoNobel Marshall, ClubCard kullanan ustaların hayatlarını renklendiriyor
  • 18.12.2013 13:18

AkzoNobel Marshall, ClubCard kullanan ustaların hayatlarını renklendiriyor

AkzoNobel Marshall, Marshall ClubCard kullanan ustalarının hayatını renklendiren ...

Marshall ClubCard ustasına 1.516 hediye kazandırıyor
  • 30.10.2013 14:02

Marshall ClubCard ustasına 1.516 hediye kazandırıyor

AkzoNobel Marshall, Marshall ClubCard kullanan ustalarının hayatını renklendirec ...