maritbet girişmaritbet
Akçansa ve Betonsa’nın yenilenen web siteleri yayında

Akçansa ve Betonsa’nın yenilenen web siteleri yayında

Türkiye’nin lider çimento üreticisi Akçansa ve hazır beton markası Betonsa, yeni yılda tüm paydaşlarını sürdürülebilirlik anlayışını yansıttığı yeni web sitelerinde ağırlayacak.


Türkiye'nin lider çimento üreticisi Akçansa ve hazır beton markası Betonsa, yeni yılda tüm paydaşlarını sürdürülebilirlik anlayışını yansıttığı yeni web sitelerinde ağırlayacak.


Ekonomik olarak varlığını geliştirerek sürdürebilmesi adına, çevre ve toplumu gözeterek yapmakta olduğu tüm faaliyetlerini ‘sürdürülebilirlik' çatısı altında toplayan Akçansa, bu anlayışını yenilenen web sitesine de taşıdı.

www.akcansa.com.tr adresindeki web sitesi daha dinamik bir görünüm kazanırken, kurumsal bilgilerden ürün ve hizmetlere, yatırımcı köşesinden Akçansa'nın tüm sürdürülebilirlik faaliyetlerine kadar zengin bir içeriğe sahip bulunuyor.
Akçansa çimentosuyla ve hazır betonuyla harmanlanmış betonik bir şehir olarak tasarlanan Betonsa'nın yenilenen web sitesi de http://www.betonsa.com.tr/  adresinde online oldu. 

‘Betonik City'de Betonsa'nın zengin ürün yelpazesinden hazır beton hakkında bilgilere, Ar-Ge ve kalite çalışmalarından referans oluşturan Türkiye'nin en prestijli projelerine kadar geniş bir yelpazede içerik sunuluyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz