maritbet girişmaritbet
Akçansa, ActionCem dayanıklı çimentosunu sektörle tanıştırdı

Akçansa, ActionCem dayanıklı çimentosunu sektörle tanıştırdı

Akçansa, ActionCem dayanıklı çimentosunu Uluslararası Yapı Fuarı’nda sektör profesyonelleriyle buluşturdu

Türkiye çimento sektörünün lideri Akçansa, bu yıl 6-10 Mayıs tarihlerinde 37'incisi gerçekleşen Uluslararası Yapı Fuarı İstanbul'a katılarak, pazar odaklı yaklaşımının en yeni ürünü olan ActionCem'i ilk kez sektör profesyonellerine tanıttı. Yeni ürün tanıtımının yanı sıra Yapı Club Kart'ı da ziyaretçileriyle buluşturdu. 

Akçansa çevreci, sürdürülebilir, dayanıklı ve güçlü yapılar üretmek için tasarladığı ActionCem ürününü Yapı Fuarı İstanbul'da sektör profesyonellerine tanıttı. 

Akçansa'nın pazar dinamiklerini, müşterilerini ve müşterilerinin ihtiyaçlarını sistematik bir şekilde takip ederek yeni ürün ve hizmetler sağladığını belirten Akçansa Genel Müdürü Hakan Gürdal, “Pazar odaklı ve çözüm sunan bir yaklaşımın ürünü olan pazarlama stratejilerimiz ve ürün portföyümüzle sektörde öncü olmaya devam ediyoruz ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu doğrultuda aralıksız devam eden çalışmalarımızın sonucunda en yeni ürünümüz olan ve ilk kez Yapı Fuarı'nda tanıttığımız ActionCem'i sektör profesyonelleriyle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi. 

Düşük karbon emisyonlu ActionCem, hem dinamik, hem dayanıklı! 

Genel Müdür Gürdal, ActionCem hakkında şu bilgileri verdi: “Betonsa markamızla müşterilerimize en uygun çözümü sunma hedefiyle faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımız sonucunda hayata geçirdiğimiz ActionCem ürünü, %36-55 oranında mineral katkı içeriyor.  Daha az sera gazı emisyonuna neden olduğu için de çevre dostu bir ürün. Başta sülfatları ortamlar olmak üzere zararlı çevresel etkilere karşı yüksek dirence sahip. Kolay işlenebilirlik, uzun süreli dayanım gelişimi gibi üstün özellikleri ile uygulayıcılara kolaylık sağlıyor. Düşük hidratasyon ısısı değeri ile özellikle kütle beton uygulamalarında yüksek performans sergiliyor. “

Akçansa'dan kazandıran kart: Yapı Club 

İş ortaklarının hem verimliliğine hem de karlılığına olumlu katkıda bulunmayı amaçlayarak hayata geçirilen Yapı Club Kart hakkında Gürdal, “Kurulduğumuz günden bu yana şirketimiz ve iş ortaklarımız arasında iki tarafın da kazandığı bir ilişki kurduk. Şimdi bu ilişkiyi daha da geliştirdik ve Yapı Club Kart projesini hayata geçirdik. Sektörde bir ilk olan Yapı Club Kart, sadece Akçansa'nın değil farklı markaların ürünlerinin de tek kanaldan hızlı bir şekilde tedarik edilmesine yardımcı oluyor. Böylece iş ortaklarımızın verimliliğine de karlılığına da doğrudan katkı sağlıyor Yapı Club Kart'ın en önemli özelliği ise farklı markaları ve onların bayilerini, iş ortaklarını da bir araya getirerek geniş bir ağ oluşturması” diye konuştu. 

100+ Beton ile Akçansa Kıtaları Birleştiriyor

Akçansa, Yapı Fuarı boyunca İstanbul'un 3. Boğaz köprüsü projesinde tercih edilen yüz yıl ve üzeri servis ömürlü 100+ Beton'u da tanıttı. Gürdal, “Akçansa, lider yapı malzemeleri şirketi olarak genişleyen yenilikçi ürün portföyüyle sektöre farklılık getiriyor. 100+Beton, 100 yıldan fazla proje ömrü ile önemli betonarme projelerini geleceğe taşıyan  bir üründür. Akçansa bu ürünle, 3. Köprü ve Avrupa yakasındaki bağlantı yollarının beton tedarikçisi olmuştur. Müşteri odaklı projelerimize artan oranda ağırlık vermeyi sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Akçansa, ActionCem dayanıklı çimentosunu sektörle tanıştırdı
  • 15.05.2014 15:34

Akçansa, ActionCem dayanıklı çimentosunu sektörle tanıştırdı

Akçansa, ActionCem dayanıklı çimentosunu Uluslararası Yapı Fuarı’nda sektör pro ...